- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
sevmeden mutlu olunmaz..evlilik tensel anlamda seni çekmeyen bi insanla,heyecan duyamadığın bi insanla geçmez..çünkü aynı evin içinde bi ev arkadaşı değilki eş..
aynı yatağı aynı hayatı paylaşmak...bedeni bi insana açmak...o bedenle bütünleşmek his ister..
o yüzden bence evlenme kesinlikle..
bence teklifi kabul etmeden önce onu biraz tanımaya çalış.
belki de seversin.
şimdi şunlar önemlı
karsıdakı erkek durmaksızın sevıyor dedınız bu cok ıyı
meslegı işi gucu var dedınız cok ıyı akıllı bırı demekkı
sımdı zaten evlılıklerın ıyı olanı bence boyle oluyor
yani adamın daha cok sevmesı lazım zaten baska turlu pek evlenılmıyor
1. o daha cok sevmelı
2.işi gucu olmalı calıskan akıllı olmalı
3. sızın krıterlerrınıze uygun olmalı ( mesela benım ıcın adam beyaz tenlı olmalı bıraz şirin olmalı uyumlu olmalı)
4. mıdenız almalı ( tıksınmıyorsanız ıyıdır , elını tutuutugunuzda bög olmuyorsa ıcınız ten uyumunuz vardır dıyebılırız)
yanı bunlar varsa bence cok kurcuklamayın adam efendyse sızı sahıplenıp sevecekse daha ne ıstıyosunuz kı hayatta,
cılgınlar gıbı asık olup kosturarak evlenen bı cok bayan belkı hayal kırıklıgına ugramıstır
ya da cok yakısıklı dıye evlendıklerı adamlar evlerıne bakmamıstır.
kader kısmet neyse ötesıne gecmez, kendınızı ask ıcın zorlayın demıyoruz ama zaten tanıdıkca eger ıyyı ve uygun bırıyse kıymet deger verıyorsa guzel olacaktır ılıskınız.
a.s.
çok ilginç sen bu çocuğu sevmiyormuydun yada o mu seni seviyor?
ben olsam beni bu kadar seven bir insanı zamanla sevmeye başlardım çok çirkin olmazsa tabi.bence sevgiyi sen yaratabilirsin zamanla saydıkların onun düzgün biri olduğunu gösteriyor arkadaş gibi görüyorsan bile başlangıç olarak bu güzel çünkü sevgi yetmiyor bazen karşındakiyle aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmıyorsan farklıysanız sevgide monotonlaşıyor sadece seviyorum diyorsun ama kafa dengim diyemiyorsun koca bir hayatı paylaşmak sözkonusu olunca biraz mantıklı düşünmek gerek bence
aslınızda sağlıklı bir ilişikinin temellerini oluşturacak olanaklara sahipsiniz
buda sizin için avatanj elbette
bide şöyle düşünün sizinle denk olmayan biriyle aşkınız için evlenip mutsuz olduğunuzu
ayrıca herkese bir şans vermek gerek
evlenme teklif etti diye hemen evleneceksiniz değil ya
tanımaya çalışın vakit geçirin birlikte bu süre zarfı içindede bu teklifi değerlendirin
baştan evet yada hayır demek o kadar kolay değil
düşünme payı lazım yanılıyomuyum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?