Aşksız evlilik..

D'arbanwille

geliyorlar bazen
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
3.006
29
318
43
kafam karışık çok..
canım sıkkın..
uzun süredir benimle ilgilenen kadrolu hayranımdan evlilik teklifi aldım..
ona karşı birşey hissetmiyorum ama bana karşı çok yoğun olduğunu biliyorum..
eğitimi - kariyeri - maddi durumu vs herşeyi çok iyi..
mantığım evet de gitsin ne uğraşıyosun hayatına bak diyo , kalbim ben bişey hissetmiyorum hayat nasıl geçicek onunla diyor..
hep derler ya sevdiğin değil seni sevenle mutlu olursun..
olur muyum mutlu..
sevmeden de mutlu olunur mu?

cok kesın ve net soyuluyorum ben olsam mutlu olmazdım..ne para ne baska bısey ınsanı mutlu etmıyor..
mutlu eden bır tek sey eslerın arasındakı bag..bence ıyı dusun..hep derım..sevmedıgım bırıyle ıyıkı evlenmemısım dıye..

yok canım mutlu olamazsın....
para,mal,mülk bir zaman sonra seni sıkar..
sakın ama sakın aşksız,sevgisiz evlenme...
pişman olursun...

Sana karşı yoğun duyguları var , eğitimi, kariyeri, maddi durumu iyi...

Bunlar 1- 0 önde başlamasını sağlıyor ilişkinizin ... Yani sorunsuz bir şekilde birbirinizi tanımaya

odaklanacaksınız , pek çok ilişki sorun odaklıdır ; sizinki sadece beyefendiyi tanıma odaklı olacak...

Bu tanıma sürecinde umulur ki aşık olursunuz, çünkü beraber vakit geçirdikçe , onu tanıdıkça , kişiliğine

aşık olunabiliyor zaten ... Ki bence en sağlıklı olan da budur , ilk görüşte aşık olup sonra nefret

etmektense , sonradan aşık olup "iyiki" demeyi her zaman tercih ederim...

Umarım gönlünüze göre olur , mutlu olursunuz , aşkla kalına.s.

Aşk olmasada olur. ama sevgi mutlaka olmalı
Sevgi daha geniş kapsamlı
Aşk kesinlikle gecici.!!
Adamı tanı huyu, suyu, yaşantısı sana karşı yaklaşımı iyiyse
Zaten sen o adamı seversin, önemli olanda zaten bu

bende kendimi bildim bileli aşksız evlilik olmaz derdim..
ama insan başına gelince daha bencil düşünüyor galiba..
bintürlü şey geçiyor kafamdan şu anda..

ben nerdeyse böyle bir hata yapıyordum nişanlıyken bu hatadan döndüm ayrıldım ayrıldığım an kuş gibi hafiflediğimi hissetmiştim kimse neden ayrıldığıma bi anlam verememişti ve şimdi aşık olduğum adamla evliyim birde bebeğimiz var en kızdığım zamanlarda bile hemen affedebiliyorum ya diğeriyle evlenseydim hayat zehir olurdu heralde bence sevmeden evlenmek kendine yapacağın bir haksızlık ama evlilik bir şans işi onuda unutmamak lazım çok severek evlenipte mutsuz olanda çok ama yinede aşk evliliği derim ben

sevmeden mutlu olunmaz..evlilik tensel anlamda seni çekmeyen bi insanla,heyecan duyamadığın bi insanla geçmez..çünkü aynı evin içinde bi ev arkadaşı değilki eş..
aynı yatağı aynı hayatı paylaşmak...bedeni bi insana açmak...o bedenle bütünleşmek his ister..
o yüzden bence evlenme kesinlikle..

off evet yaa..
onu hiç düşünemiyorum zaten:1no2: :1no2:

ben aşksız yapamam şahsen, yapamadım da...
dediğin gibi herşey sorunsuzdu, işi, geliri, karakteri, aşkı (8 sene bana aşık kalabilen birinden bahsediyorum), ailesi, herşey ya herşey... tek sorun vardı, ben aşık değildim...

ben aşksız evlilik yapamam...

insanın içi almazsa
kalbi biraz da olsun pıt pıt etmezse,
paranın da malında mülkünde canı cehenneme..

ben olsam beni bu kadar seven bir insanı zamanla sevmeye başlardım çok çirkin olmazsa tabi.bence sevgiyi sen yaratabilirsin zamanla saydıkların onun düzgün biri olduğunu gösteriyor arkadaş gibi görüyorsan bile başlangıç olarak bu güzel çünkü sevgi yetmiyor bazen karşındakiyle aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmıyorsan farklıysanız sevgide monotonlaşıyor sadece seviyorum diyorsun ama kafa dengim diyemiyorsun koca bir hayatı paylaşmak sözkonusu olunca biraz mantıklı düşünmek gerek bence

şimdi şunlar önemlı

karsıdakı erkek durmaksızın sevıyor dedınız bu cok ıyı
meslegı işi gucu var dedınız cok ıyı akıllı bırı demekkı

sımdı zaten evlılıklerın ıyı olanı bence boyle oluyor
yani adamın daha cok sevmesı lazım zaten baska turlu pek evlenılmıyor
1. o daha cok sevmelı
2.işi gucu olmalı calıskan akıllı olmalı
3. sızın krıterlerrınıze uygun olmalı ( mesela benım ıcın adam beyaz tenlı olmalı bıraz şirin olmalı uyumlu olmalı)
4. mıdenız almalı ( tıksınmıyorsanız ıyıdır , elını tutuutugunuzda bög olmuyorsa ıcınız ten uyumunuz vardır dıyebılırız)

yanı bunlar varsa bence cok kurcuklamayın adam efendyse sızı sahıplenıp sevecekse daha ne ıstıyosunuz kı hayatta,
cılgınlar gıbı asık olup kosturarak evlenen bı cok bayan belkı hayal kırıklıgına ugramıstır
ya da cok yakısıklı dıye evlendıklerı adamlar evlerıne bakmamıstır.
kader kısmet neyse ötesıne gecmez, kendınızı ask ıcın zorlayın demıyoruz ama zaten tanıdıkca eger ıyyı ve uygun bırıyse kıymet deger verıyorsa guzel olacaktır ılıskınız.
a.s.

aslınızda sağlıklı bir ilişikinin temellerini oluşturacak olanaklara sahipsiniz
buda sizin için avatanj elbette
bide şöyle düşünün sizinle denk olmayan biriyle aşkınız için evlenip mutsuz olduğunuzu
ayrıca herkese bir şans vermek gerek
evlenme teklif etti diye hemen evleneceksiniz değil ya
tanımaya çalışın vakit geçirin birlikte bu süre zarfı içindede bu teklifi değerlendirin
baştan evet yada hayır demek o kadar kolay değil
düşünme payı lazım yanılıyomuyum??

ya aslında bu adam kriterlerin üstünde..Hani reynayı sezon başı açıp sezon sonu kapatan adam..
ciddiyim bazen onada diyorum delimisin ne işin var benle git istediğini bulursun mutlaka ki bulur..
yakışıklıda şimdi alahı var şahaser değil ama hoş..
bisürü kız vardır ona hemen evet diycek..
ben demediğim için taktı bana sanırım..
işte bide bunu düşünüyorum mesela..
seviyomu ki beni gerçekten ? yoksa hırs mı yaptı bu kız nie beni istemiyo die..
ne yaparsa yapsın ikna edemiyo beni ..

çok ilginç sen bu çocuğu sevmiyormuydun yada o mu seni seviyor?

sevmiom selinim
o beni seviyo ama ben sevemiyorum

işte bak sen şu an benim beynimi ifade ettin :))))
dedim ya kalbim ve mantığım çakışıyo

yok tatlım hemen evlenelim değil tabi de hani en fazla 3-4 ay sürer gibi..
oda ben kasarım sürer yoksa ona göre hemen nikah yapmalıymışız :uhm:

İstediğin birçok kriterlere sahipse ve sen de hoşlanıyorsan yeterli bence de. Aşık olmak şart değil. Sana itici gelmiyorsa yani elektrik alıyorsan ve onunla olmaktan keyif alıyorsan düşünmelisin. Bir süre flört edebilirsin. Belki bilmediğin özelliklerini tanır ve seversin. Sadece aşkla da evlilik olmaz. Gözü kapalı evleniyorlar, bir sürü sürprizler karşılıyor. Ben bu adamla bir ömür geçiremem diyorsan hiç yanaşma.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…