- Konu Sahibi D'arbanwille
-
ya aslında bu adam kriterlerin üstünde..Hani reynayı sezon başı açıp sezon sonu kapatan adam..
ciddiyim bazen onada diyorum delimisin ne işin var benle git istediğini bulursun mutlaka ki bulur..
yakışıklıda şimdi alahı var şahaser değil ama hoş..
bisürü kız vardır ona hemen evet diycek..
ben demediğim için taktı bana sanırım..
işte bide bunu düşünüyorum mesela..
seviyomu ki beni gerçekten ? yoksa hırs mı yaptı bu kız nie beni istemiyo die..
ne yaparsa yapsın ikna edemiyo beni ..
konuyu ilk okuduğumda adam böle kendi halinde ağırbaşlı birisi gibi canlandı gözümde,yalnız şimdi reinayı falan okuyunca canım az buçuk şüphelendim gibi,yani sen daha ii tanıyosun ama o çevreden işleri olan insanlar güvenilir insanlarmıdır acaba yaşam tarzı hayatı nasıl öle bi çevreden bi işi olabilir ama beyfendidir güvenilirdir
fena biridir demedimki ben arkadaşım,aklıma gelen endişeyi dile getirdim,karar verirken herşeyi gözden geçirmek durumunda arkadaşımız,evlilik bu ciddi bi karar vercek,insan böle bi karar verirken her durumu göz önünde bulundurmalı deil mi
kafam karışık çok..
canım sıkkın..
uzun süredir benimle ilgilenen kadrolu hayranımdan evlilik teklifi aldım..
ona karşı birşey hissetmiyorum ama bana karşı çok yoğun olduğunu biliyorum..
eğitimi - kariyeri - maddi durumu vs herşeyi çok iyi..
mantığım evet de gitsin ne uğraşıyosun hayatına bak diyo , kalbim ben bişey hissetmiyorum hayat nasıl geçicek onunla diyor..
hep derler ya sevdiğin değil seni sevenle mutlu olursun..
olur muyum mutlu..
sevmeden de mutlu olunur mu?
bi müddet sonra aşkın biteceğini söylemezler mi zaten. baştan olsa da ne anlamı var. eninde sonunda evlenmek "katlanmak" oluyor.
seni seveni tercih ettiğinde daha mutlu olursun. ha deyinc evlenmeyeceğinize göre değerlendirmekten zarar gelir mi? huyu suyu iyi ise aşk olmasada olur. 7 sinde ne ise 70 inde de odur sözü huy için geçer aşk için değil ki :smiley-cool:
canım bence onun seni senin onu tanımasına izin ver.yalnız onu uyar sadece tanımak için onunla ilgilendiğini ve belki de hayır diyebileceğini.belki gerçekten iyi bi insan ve zamanla aşık olucaksın ona.bi söz,bi davranış ya da başka bişeyiyle.her zaman ilk görüşte aşık olmaz insan.eşim bana derdi (kendi yakışıklı olunca sanırım,ama doğru söylüyo),çok güzel değilsin ama deliler gibi sana aşığım diye,biz çıkarken.biz de ilk görüşte aşık olmadık birbirmize.zamana bırak kendini zorlama.son karar yine senin.ama bence olabilirŞenizkafam karışık çok..
canım sıkkın..
mantığım evet de gitsin ne uğraşıyosun hayatına bak diyo , kalbim ben bişey hissetmiyorum hayat nasıl geçicek onunla diyor..
olur muyum mutlu..
kafam karışık çok..
canım sıkkın..
olur muyum mutlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?