B
BjKqoLiq.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
Sana karşı yoğun duyguları var , eğitimi, kariyeri, maddi durumu iyi...
Bunlar 1- 0 önde başlamasını sağlıyor ilişkinizin ... Yani sorunsuz bir şekilde birbirinizi tanımaya
odaklanacaksınız , pek çok ilişki sorun odaklıdır ; sizinki sadece beyefendiyi tanıma odaklı olacak...
Bu tanıma sürecinde umulur ki aşık olursunuz, çünkü beraber vakit geçirdikçe , onu tanıdıkça , kişiliğine
aşık olunabiliyor zaten ... Ki bence en sağlıklı olan da budur , ilk görüşte aşık olup sonra nefret
etmektense , sonradan aşık olup "iyiki" demeyi her zaman tercih ederim...
Umarım gönlünüze göre olur , mutlu olursunuz , aşkla kalına.s.
Sana karşı yoğun duyguları var , eğitimi, kariyeri, maddi durumu iyi...
Bunlar 1- 0 önde başlamasını sağlıyor ilişkinizin ... Yani sorunsuz bir şekilde birbirinizi tanımaya
odaklanacaksınız , pek çok ilişki sorun odaklıdır ; sizinki sadece beyefendiyi tanıma odaklı olacak...
Bu tanıma sürecinde umulur ki aşık olursunuz, çünkü beraber vakit geçirdikçe , onu tanıdıkça , kişiliğine
aşık olunabiliyor zaten ... Ki bence en sağlıklı olan da budur , ilk görüşte aşık olup sonra nefret
etmektense , sonradan aşık olup "iyiki" demeyi her zaman tercih ederim...
Umarım gönlünüze göre olur , mutlu olursunuz , aşkla kalına.s.
kafam karışık çok..
canım sıkkın..
uzun süredir benimle ilgilenen kadrolu hayranımdan evlilik teklifi aldım..
ona karşı birşey hissetmiyorum ama bana karşı çok yoğun olduğunu biliyorum..
eğitimi - kariyeri - maddi durumu vs herşeyi çok iyi..
mantığım evet de gitsin ne uğraşıyosun hayatına bak diyo , kalbim ben bişey hissetmiyorum hayat nasıl geçicek onunla diyor..
hep derler ya sevdiğin değil seni sevenle mutlu olursun..
olur muyum mutlu..
sevmeden de mutlu olunur mu?
tüm yorumları tek tek okudum ve çok teşekkürler herkeze..
ben bu adamı 1 yıldan fazladır tanıyorum..tanıstıgımız gunden beri benimle birlikte olmak ıstıyordu..
sevgilim ol diyip dururdu bana ve tabi ikna etmek içn türlü yolalr denedi..
1 kez denedim sevgiliymişiz gibi görüştüm , nerdeyse tüm gün yanındaydım ama arkadaşımmış gibi düşünmeye çalışıyordum ona da söyledim denemem lazım demiştim..3. buluşmada elimi tutmak istedi ve kalbimde hissettiğim daralmayı anlatamam .. olmaz dedim , anlayışla karşıladı.. beklerim ben dedi.
o akşam eve geldıgımde yapamıycagımı anladım .. sudan bı bahane uydurup tartışma çıkardım ...ayrıldım ondan..
yine bırakmadı peşimi..işte şimdi en son sevgilim olmuyorsun , lütfen eşim ol dedi..
şimdi teklif bu kadar ciddi ve kesin olunca insan düşünmeden edemiyor ..
kendimi düşünüyorum , yaşım oldu 28.. sevemıyorumda ben birini..kaptıramıyorum kendmi..öyle aşk meşk olmuyo artık hayatımda çünkü kalbim çok derin yaralı..geçmiyo yıllardır ve hiç geçmiycek gibi ..
hal böyle olunca da ben zaten birini sevemıyorum ki , aşık olarak evlenmeyi bekliyim diyorum..
eninde sonunda sevgısıne ınandıgım biriyle evlenicem..
e bu adamda öyle gibi..
ay ne zormuş hayat ya
nie büyüdüm ki ben
kafam karışık çok..
canım sıkkın..
uzun süredir benimle ilgilenen kadrolu hayranımdan evlilik teklifi aldım..
ona karşı birşey hissetmiyorum ama bana karşı çok yoğun olduğunu biliyorum..
eğitimi - kariyeri - maddi durumu vs herşeyi çok iyi..
mantığım evet de gitsin ne uğraşıyosun hayatına bak diyo , kalbim ben bişey hissetmiyorum hayat nasıl geçicek onunla diyor..
hep derler ya sevdiğin değil seni sevenle mutlu olursun..
olur muyum mutlu..
sevmeden de mutlu olunur mu?
Bence aşksız evlilik olur, aşk dediğin gelip geçici diyelimki aşkla evlendin bi kaç yıl sonra çok aşık olduğun adamdan nefret etmeyeceğin ne malum. Bu saatten sonra mantıklı olmak lazım. Adam seni kırmayan üzerine titreyen biri sanırım. Ama ten uyumu önemli bu konuyu test etmelisin. Test derken yanlış anlama. Bi flört dönemin olsun, elini tut, yakın dur ne bileyim ilk başlarda zorlansanda belki sonra sıcak gelir bunu test et demek istedim. Ama 1 ay oldu hala bi tensel çekim hissetmiyorsan "kendini zorlamana rağmen" evlenme derim. Türkiyede hayat şartları malum, senin üzerine titreyen, maddi durumu iyi olan birini neden evlilik için düşünmeyesin ki. Düşün Bence. Hele de ailesi akıllı usturuplu bi aileyse kesinlikle düşün bence[/QU
bende katılıyorum arakadaşa evli ve severek evlenen biri olarak yani bitmese de o ilk heyecan duruluyor. eğer evlendiğin kişi mantığına yatmayan ama aşık olduğun biri olduysa aşkın etkisini zamanla kaybetmesi nedeniyle mantık dışı hareketleri çekilmez bir hal alır. o yüzden zaten bir erkeğin bayanı bayanın erkeği sevdiğinden daha çok sevmesi taraftarıyım.ama şöle bişey de var sen hiç birşekilde uyum yok ilerdede elektirik alamam diyosan o ayrı ama aşkı evliyken yaşamak çok daha güzel olur düşüncesindeyim Allah hakkında en hayırlısı ne ise onu nasip etsin canım.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?