Evet bu olabilir. Hep çok güçlü duran ben yaparım ben ederim kimseye ihtiyacım yok tarafıyım ben. Hatta karşıdakinin bir isteği ihtiyacı olursa tüm imkanları seferber ediyorum ama iş bana gelince yardım isteyemiyorumSevilmiyorsun degil bence,biribirinizi tandikca uygun olmadiginizi fark ediyorsunuz..
Bakimli olmak,spor yapmak ve iyi bir hayata sahip olmak da bir yerde tedirgin ediyor olabilir.
Erkekler (hepsi degil kesinlikle) ogretmek,korumak ve kollamak egilimindedir.
Acaba senin yardima ihtiyaci olan biri gibi gorunmemen,meslegin hatta hayat karsindaki durusun etki ediyor olabilir mi ?
Güçlü olmayı, ben yaparım demeyi abartıyor, itici bir hal alıyorsun muhtemelen.Evet bu olabilir. Hep çok güçlü duran ben yaparım ben ederim kimseye ihtiyacım yok tarafıyım ben. Hatta karşıdakinin bir isteği ihtiyacı olursa tüm imkanları seferber ediyorum ama iş bana gelince yardım isteyemiyorum
Öyle değil elbette kabul etmediğim hoşuma gitmeyen şeyler oluyor. Ama trip atıp kavga çıkarmak yerine konuşarak çözmeye orta yol bulmaya çalışıyorum .Hiç sorun çıkarmıyacam, kendi ayakları üstünde duran, kendi dünyası olan kadın olacam derken dozu biraz fazla mı kaçırıyorsun acaba?
Kendimi karşı tarafın yerine koyarsam, hiç bir şeyi sorun etmeyen, benim kurallarımı, yaşam tarzımı kabul eden, kendi dünyasına dönük, aramayınca sormayınca görüşmeyince dert etmeyen bir adamla bir yerden sonra ben de ilişki yürütemem. Çünkü en azından ilişkinin ilk zamanlarında yoğun tutku isterim, birbirimizi tanıyalım anlayalım gerekirse tartışalım ama bizim kurallarımız olsun isterim, benim kurallarıma uyan bir adam istemem. Bunu beni elde etmek için yaptığını, gerçekten yapıyorsa da uydum akıllı olduğunu düşünürüm ve soğurum.
Olabilir bu açıdan düşünmedim. Ama ben genel olarak kavga gürültü seven bir insan değilim. Sorun neyse konuşup çözelim anlayışlı olalım istiyorumGüçlü olmayı, ben yaparım demeyi abartıyor, itici bir hal alıyorsun muhtemelen.
Hiç sorun çıkarmamak, hep uyumlu ve anlayışlı olmakta sıkıcı bana kalırsa. Kendine bir rol çizmek yerine içinden geldiği gibi davransan farklı olabilir bazı şeyler.
Aslında genellikle kolay beni yormaz düzgün bir ilişkim olur tiplerinin peşinden gidiyorum sonra nasıl oluyorsa durum tersine dönüyor :)Doğru insana denk gelmemişsin demek ki.
Zor tiplerin peşinde koşmuşsundur.
Biraz zorlaman lazım erkekleri.
Hop diye ilişkiye başlama
Flört et naz yap biraz küçük oyunlar.
Biraz hemen kapılıp giden bir tip gibi geldin bana
Ama birden fazla kişiyle aynı ya da benzer sorunlar ve sonlar yaşıyorsan bir yerde yanlış yapıyorsun demektir.Öyle değil elbette kabul etmediğim hoşuma gitmeyen şeyler oluyor. Ama trip atıp kavga çıkarmak yerine konuşarak çözmeye orta yol bulmaya çalışıyorum .
Bilmiyorum ben çok hevesli gözükmekten korkuyorum ilişkinin başında. Son iliskimde duygularımı açık ifade ettim ama hiçbir karşılık almayinca bende kırılıp kendime döndüm sonrasında da yürümedi zaten
Olabilir bu açıdan düşünmedim. Ama ben genel olarak kavga gürültü seven bir insan değilim. Sorun neyse konuşup çözelim anlayışlı olalım istiyorum
Evet buna katılıyorum bir yerde yanlış yapıyorum ama bulamıyorum sebebiniAma birden fazla kişiyle aynı ya da benzer sorunlar ve sonlar yaşıyorsan bir yerde yanlış yapıyorsun demektir.
Hemen cinsellik yaşama derim ben böyle birşey yapıyorsan ilişki evrilmwz kolay kolay.Aslında genellikle kolay beni yormaz düzgün bir ilişkim olur tiplerinin peşinden gidiyorum sonra nasıl oluyorsa durum tersine dönüyor :)
Evet bu hatayı yaptım ama sadece bir kişide diğerleriyle cinsellik yaşamamıştım o raddeye gelmeden ayrıldık zatenHemen cinsellik yaşama derim ben böyle birşey yapıyorsan ilişki evrilmwz kolay kolay.
Yani bu benim düşüncem değil yanlış anlama bana göre çok saçma ve benim gibi düşünen erkeklerde var .
Ama Türkiye işte burası.
Kısa sürede ilişki yaşayıp sonra beklentiye giriyorsan hemen adamlar kaçar.
Yalnızlıkla bir derdim yok ama ben kendi yoluma bakarken karşıma çıkan iyi insanları da denemek istiyorum. Şu anda da hayatımda biri var ama ne olacak bakalım artık her şeyden korkar oldumErkekler güçlü kadın profilinden korkuyor. Aman biriyle olacağım diye gidip abuk subuk bir ilişkiye girme. Bazen yalnızlığın çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Doğru insan değillermiş.Evet bu hatayı yaptım ama sadece bir kişide diğerleriyle cinsellik yaşamamıştım o raddeye gelmeden ayrıldık zatençok daha temkinliyim artık bu konularda
Biraz muhtaç görünYalnızlıkla bir derdim yok ama ben kendi yoluma bakarken karşıma çıkan iyi insanları da denemek istiyorum. Şu anda da hayatımda biri var ama ne olacak bakalım artık her şeyden korkar oldum
sevilmemek değil de enerjinizin uyuştuğu biri çıkmamız sanırım karşına dediğin gibi bi kadınsan hele çoğu erkeğinde sevebileceği bi karaktersin bence konuya kafanı çok takma akışına bırak aşk da arayan bulmuyo maalesef o kendi kendine geliyo :)Benim derdim de bu. Bu da dert mi demeyin bu zamana kadar hayatımda birçok sıkıntım oldu çok şükür hepsini de başarıyla atlattım da bu günlere geldim.
İlişkilerim hep kısa süreli oluyor. Yani bu videolarda anlatılan trip atmayan, bakımlı olan ,spor yapan,kendine ait güzel bir hayatı olan bir kadınım. Ama yok çevremde birçok erkek var birçok sosyal ortamım var. İnanın baktığım aradığım şeylerin arasında tip para statü vs.. yok. Her defasında efendi,kibar, güvenilir bir imaj veren erkekleri tercih ediyorum. Kimsenin askindan ölüp bitmiyorum kimseyi beni sev diye darlamıyorum. Ama her defasında da bir şekilde kalbim kırılıyor. Etrafımdakiler beni beğeniyor ama sadece beğeniyorlar kimse tanımaya uğraşmıyor. Yaşadığım ilişkilerde kimse bana aşık olmuyor. Mesela bir örnek vereyim. Eski sevgilimin mesleğinden dolayı çok ciddi sıkıntıları vardı mesafe vardı aramızda çok uzak olmamasına rağmen mesleğinden dolayı görüşemiyorduk. Ben bunları hiçbir zaman sıkıntı etmedim,hep destek oldum,hiçbir zaman trip atmadım. Aklında şüphe uyandıracak hiçbir davranışta bulunmadım. Kendisi de derdi zaten hiç seninki gibi iyi bir ilişkim olmadı diye. Ama beni sevmediği için 1.5 ayın sonunda saygı çerçevesinde ayrıldık. Ki önceden arkadaş olduğumuz için eski sevgilileriyle sorunlarını biliyorum biri aldatmış,biri beddualar edip durmuş. Zaten kimseyle kanlı bıçaklı düşmanca ayriliklarim olmuyor. Hep saygılı olarak ayrılıyoruz. Ama başkaları seviliyorken ben neden sevilmiyorum.Hep böyle mi olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?