- Konu Sahibi pportakall
-
fazla cool olmaya çalışıyorsunuz gibi geldi. acaba içinizden geleni yapmak yerine doğru olanı yapmaya çalışırken yapmacık ya da tutkusuz duruyor olabilir misiniz
Kaç yasindasinizBenim derdim de bu. Bu da dert mi demeyin bu zamana kadar hayatımda birçok sıkıntım oldu çok şükür hepsini de başarıyla atlattım da bu günlere geldim.
İlişkilerim hep kısa süreli oluyor. Yani bu videolarda anlatılan trip atmayan, bakımlı olan ,spor yapan,kendine ait güzel bir hayatı olan bir kadınım. Ama yok çevremde birçok erkek var birçok sosyal ortamım var. İnanın baktığım aradığım şeylerin arasında tip para statü vs.. yok. Her defasında efendi,kibar, güvenilir bir imaj veren erkekleri tercih ediyorum. Kimsenin askindan ölüp bitmiyorum kimseyi beni sev diye darlamıyorum. Ama her defasında da bir şekilde kalbim kırılıyor. Etrafımdakiler beni beğeniyor ama sadece beğeniyorlar kimse tanımaya uğraşmıyor. Yaşadığım ilişkilerde kimse bana aşık olmuyor. Mesela bir örnek vereyim. Eski sevgilimin mesleğinden dolayı çok ciddi sıkıntıları vardı mesafe vardı aramızda çok uzak olmamasına rağmen mesleğinden dolayı görüşemiyorduk. Ben bunları hiçbir zaman sıkıntı etmedim,hep destek oldum,hiçbir zaman trip atmadım. Aklında şüphe uyandıracak hiçbir davranışta bulunmadım. Kendisi de derdi zaten hiç seninki gibi iyi bir ilişkim olmadı diye. Ama beni sevmediği için 1.5 ayın sonunda saygı çerçevesinde ayrıldık. Ki önceden arkadaş olduğumuz için eski sevgilileriyle sorunlarını biliyorum biri aldatmış,biri beddualar edip durmuş. Zaten kimseyle kanlı bıçaklı düşmanca ayriliklarim olmuyor. Hep saygılı olarak ayrılıyoruz. Ama başkaları seviliyorken ben neden sevilmiyorum.Hep böyle mi olacak ?
26 yaşındayım. O 4.5 yillik ilişkim tam bir toksik ilişkiydi bir insan kendi değerini ancak bu kadar düşürebilir :) Diğer anlattığım kişiyle 6 ay sürdü evet her şey çok güzeldi ama araya mesafeler girince karşılıklı hatalar sonucu maalesef yürümedi hayatımdaki tek düzgün ilişki de oydu. Sonra ben tekrar denemek isteyince o, o tekrar denemek isteyince ben kabul etmedim. Ondan beridir de 1 senedir ne bir flörtümle ne bir sevgilimle yürüdü. Siz böyle söyleyince kulağa çok güzel geliyor. Ama 1 senedir onca insanla tanıştım flört ettim.Ne ilişkim ne flörtüm 1 aydan uzun süremedi. Yalnız değilim etrafımda hep birileri var sevgili hep bulunuyor ama artık samimiyet istiyorumBence şu an biraz abartiyorsun. Seni gören de cidden hiç ilişkinin yürümedigini, hep yalnız kaldığını falan sanar.
Zaten Yirmilerinin başındasin. Yasin kaç bilmiyorum ama okulun birkaç sene olmadı biteli, belki 23-24sün.
Zaten beş yıllık ,upuzun, yolunda giden bir ilişkin vardı KKya üye olduğun zamanlarda . Birkaç sene oluyor o biteli. Yani toplasan 3-4 senedir belki yalnizsin ama onda da çok yalnız sayilmazsin çünkü yine hayatına sevdiğin,sevildigin birileri girdi.
Hatta aynı evde mi ne yaşamıştın biriyle, çok hatırlamıyorum konuların gizli. Ama 'hizli gitme' diyen birine 'her şey harika,çok mutluyum' tarzı cümle okuduğumu hatırlıyorum.
Yani demek istediğim;
Zaten normalde biten ilişkinin ardından bir süre toparlanma molası verilir. Sizde de beş yillik ciddi ilişkiniz bitmiş, biraz toparlanmışsiniz, aşırı sevip ilkleri yaşadığınız birisi ile başlamış/bitirmişsiniz. Biraz toparlanıp yeni yeni insanlarla Flört etmeye başlamışsiniz.
Bence gayet doğal bir süreç. Her hoslastigimiz,uyum yakaladığımız insanla sonuna kadar gitsek ilk iliskimizde evlenirdik. Ama devir o devir değil:)
Boşver,tadını cikart. Yolunda gitmeyen bir şeyler varsa da onları bekleme sen yap ayrılık konuşmasını
Kavga gürültüyü sevmek normal değil zaten am doğru,. güçlü olmaya çalışırken gayet insani tepkileri vermeyip, karşı tarafa sıcak bir enerji geciremiyorsan, sıkıcı gelebilirsin.Öyle değil elbette kabul etmediğim hoşuma gitmeyen şeyler oluyor. Ama trip atıp kavga çıkarmak yerine konuşarak çözmeye orta yol bulmaya çalışıyorum .
Bilmiyorum ben çok hevesli gözükmekten korkuyorum ilişkinin başında. Son iliskimde duygularımı açık ifade ettim ama hiçbir karşılık almayinca bende kırılıp kendime döndüm sonrasında da yürümedi zaten
Olabilir bu açıdan düşünmedim. Ama ben genel olarak kavga gürültü seven bir insan değilim. Sorun neyse konuşup çözelim anlayışlı olalım istiyorum
Uzun bir ilişkiden çıkılmış keşke bu ayrıntı başta verilseydi. O yüzden teşekkür ediyorum size de.Zaten Yirmilerinin başındasin. Yasin kaç bilmiyorum ama okulun birkaç sene olmadı biteli, belki 23-24sün.
Zaten beş yıllık ,upuzun, yolunda giden bir ilişkin vardi(şimdi baktım Ekim 2020de bitmiş) Yani toplasan epi topu 15 aydır duzenli iliskin yok. ama onda da çok yalnız sayilmazsin çünkü yine hayatına sevdiğin,sevildigin birileri girdi.
Ay bende 30 karında falan sandım.Bence şu an biraz abartiyorsun. Seni gören de cidden hiç ilişkinin yürümedigini, hep yalnız kaldığını falan sanar.
Zaten Yirmilerinin başındasin. Yasin kaç bilmiyorum ama okulun birkaç sene olmadı biteli, belki 23-24sün.
Zaten beş yıllık ,upuzun, yolunda giden bir ilişkin vardi(şimdi baktım Ekim 2020de bitmiş) Yani toplasan epi topu 15 aydır duzenli iliskin yok. ama onda da çok yalnız sayilmazsin çünkü yine hayatına sevdiğin,sevildigin birileri girdi.
Hatta aynı evde mi ne yaşamıştın biriyle, çok hatırlamıyorum konuların gizli. Ama 'hizli gitme' diyen birine 'her şey harika,çok mutluyum' tarzı cümle okuduğumu hatırlıyorum.
Yani demek istediğim;
Zaten normalde biten ilişkinin ardından bir süre toparlanma molası verilir. Sizde de beş yillik ciddi ilişkiniz bitmiş, biraz toparlanmışsiniz, aşırı sevip ilkleri yaşadığınız birisi ile başlamış/bitirmişsiniz. Biraz toparlanıp yeni yeni insanlarla Flört etmeye başlamışsiniz.
Bence gayet doğal bir süreç. Her hoslastigimiz,uyum yakaladığımız insanla sonuna kadar gitsek ilk iliskimizde evlenirdik. Ama devir o devir değil:)
Boşver,tadını cikart. Yolunda gitmeyen bir şeyler varsa da onları bekleme sen yap ayrılık konuşmasını
Öyle olunca da adamlar tam tersi yönde kaçıyor ben anlamadım vallahi bu defa da daraltiyorsun bunaltiyorsun oluyorÇünkü olduğun gibi değilsin. Olduğundan farklı görünmeye çalışıyorsun. Belki Öz'ün gibi olsan trip yapsan "biraz" bağlansan üstüne düşsen daha iyi olacak
O biteli 2 yıl oldu ohooo vallaha bir gün olsun üzülmedim eksikliğini hissetmedimUzun bir ilişkiden çıkılmış keşke bu ayrıntı başta verilseydi. O yüzden teşekkür ediyorum size de.
konu sahibine gelecek olursam da Sizinle aynı yaşlarda 5 yıllık yolunda gittiğini düşündüğüm ilişkiden sonra hayatıma giren tüm ilişkiler kısa sürdü. Belki 5 yıllık biten ilişki korkuttu insanları belki de ben duygusuz geldim insanlara. Ki benim duygusuz gelmiş olma olasılığım daha ağırdı. Aynı sizin gibiydim arayıp sormazdım ki içimden de gelmezdi çok beğensem bile. Ayrıca her şeyin ilkini yaşadığım uzun ilişki bitmişti ve ben ilişki konusunda çok tecrübesizdim flörtöz bir kişiliğim olmasına rağmen. Bir iki sene dağıttım gerçekten. kesinlikle kötü anlamda değil bu dağıtma. Kendimi bulduğum gerçek beni tanıdığım hayatımın en keyifli yolculuğu oldu. kimseye bağlanmadım kimsenin bağlanmasına da izin vermedim. Bilerek yapmadım ama bunu. Dışardan itici bir güç vardı sanki. Sonrası yine kısa kaçamaklar ama doğru olduğunu hissettiğim kişi ile de uzun ilişki ardından evlilik. Her şeyin bir zamanı var. anın tadını çıkarın.
Toksik ilişkinin izleri kolay kolay silinmeyebilir insandan. Üstelik tam 4,5 sene beraber olmussunuz,hem de ilişki karakterinin oturmaya başladığı yıllarda onla yaşamışsin her şeyi. İstemesen de yeni ilişkilerine yansıtiyor olabilirsin.26 yaşındayım. O 4.5 yillik ilişkim tam bir toksik ilişkiydi bir insan kendi değerini ancak bu kadar düşürebilir :) Diğer anlattığım kişiyle 6 ay sürdü evet her şey çok güzeldi ama araya mesafeler girince karşılıklı hatalar sonucu maalesef yürümedi hayatımdaki tek düzgün ilişki de oydu. Sonra ben tekrar denemek isteyince o, o tekrar denemek isteyince ben kabul etmedim. Ondan beridir de 1 senedir ne bir flörtümle ne bir sevgilimle yürüdü. Siz böyle söyleyince kulağa çok güzel geliyor. Ama 1 senedir onca insanla tanıştım flört ettim.Ne ilişkim ne flörtüm 1 aydan uzun süremedi. Yalnız değilim etrafımda hep birileri var sevgili hep bulunuyor ama artık samimiyet istiyorum
İlk konunu okudugum da bana çok yapay geldin. Mükemmel kadın benim der gibiydin belki de inanılmaz bir egon var. Açıksa bana yapay ve samimiyetsiz bir yaklaşım geldi yazim tarzın. Belki erkeklere de öyle gelebilir.26 yaşındayım. O 4.5 yillik ilişkim tam bir toksik ilişkiydi bir insan kendi değerini ancak bu kadar düşürebilir :) Diğer anlattığım kişiyle 6 ay sürdü evet her şey çok güzeldi ama araya mesafeler girince karşılıklı hatalar sonucu maalesef yürümedi hayatımdaki tek düzgün ilişki de oydu. Sonra ben tekrar denemek isteyince o, o tekrar denemek isteyince ben kabul etmedim. Ondan beridir de 1 senedir ne bir flörtümle ne bir sevgilimle yürüdü. Siz böyle söyleyince kulağa çok güzel geliyor. Ama 1 senedir onca insanla tanıştım flört ettim.Ne ilişkim ne flörtüm 1 aydan uzun süremedi. Yalnız değilim etrafımda hep birileri var sevgili hep bulunuyor ama artık samimiyet istiyorum
26 yaşındayım. O 4.5 yillik ilişkim tam bir toksik ilişkiydi bir insan kendi değerini ancak bu kadar düşürebilir :) Diğer anlattığım kişiyle 6 ay sürdü evet her şey çok güzeldi ama araya mesafeler girince karşılıklı hatalar sonucu maalesef yürümedi hayatımdaki tek düzgün ilişki de oydu. Sonra ben tekrar denemek isteyince o, o tekrar denemek isteyince ben kabul etmedim. Ondan beridir de 1 senedir ne bir flörtümle ne bir sevgilimle yürüdü. Siz böyle söyleyince kulağa çok güzel geliyor. Ama 1 senedir onca insanla tanıştım flört ettim.Ne ilişkim ne flörtüm 1 aydan uzun süremedi. Yalnız değilim etrafımda hep birileri var sevgili hep bulunuyor ama artık samimiyet istiyorum
Uzun ilişkiden çıkan insanlar ya karşısına çıkan biriyle pat diye birkaç ayda evlilik yoluna giriyor ya da birkaç sene dikis tutturamiyor.yenGEnC @Karamellasepeti benim etrafımda ne kadar uzun ilişkiden çıkmış kadın varsa akabindeki 1-2 sene genelde başka biriyle dikiş tutturamıyorlar. bu tarz 3-4 tane örneğim var yani. birisi 5, biri 7 diğeri 8.5 yıl mı süren ilişkiden sonra evet yalnız kalmamak için birileriyle tanışıyorlar, kalplerini kapamıyorlar ama kayda değer bişey de olmuyor. uzun süren ilişki toksik ya da düzgün farketmez, bittikten sonraki ilk 1 hatta 2 sene durumlar böyle olabiliyor. mesele yalnız kalmak değil çünkü ne o arkadaşlarımı ne de beni hatta eminim ki seni yalnız bırakmayacak erkek dolu. kadın başına nerden baksan 3-4 erkek falan düşüyor aslında. ama doğru düzgün gidebilecek bişey hemen bulunmuyor.
İzliyorum valla onları yalan yokvideo derken iliskilerle ilgili video mu var ve siz izleyip ona gore mi sekilleniyorsunuz?
bende de benzer sorunlar var ben artık gerçekten korktuklarını düşünüyorum. başlarda zorladığım insanlar peşimde koşarken, zamanla onun ilgisine karşılık vermeye ve biraz daha pamuk gibi tatlış bi kıvama gelmeye başladığımda o ilgiyi kaybettiklerini gördüğüm oldu mesela. aslında tek bir doğru da yok bak son açtığım konuyu oku, neden bitmiş anla gerçi öylesini de kimse istemez benceböyle ola ola bak ben de ilişkiden korkan, kaçınan, işler ciddiye (ilişki anlamında yani) binmeye başladığında kendini çeken biri olmaya başladım. galiba ben de kırılmaktan, üzülmekten korkuyorum. bir süre tamamen yalnız kalmayı düşünüyorum. dediğim gibi tek bir doğru yok ve bence bunu kafana da takma. ben ne zaman neyi kafama taktıysam hayat bana o konuda istediğimi vermedi mesela. ne zaman ki saldım, rahat bıraktım o konuyu, beklemediğim anlarda istediğim şey beni buldu.
fazla cool kadınlardan daima kaçıyorlar. bu benim çok başıma geldi. ve fazla zeki gördüklerine de pek yanaşmak istemiyorlar. ben her konuda az çok bilgili insan severim mesela ama karşı cins öyle değil galiba. bakıyorum nerde çıtkırıldım, piremses, tek derdi saçı başı giyimi, kombini olan, cips paketini açamayan hatun var hiiiç yalnız kalmıyor. ben her şeyi fazlasıyla halledebilen bir kadın olarak genelde yalnızım. artık ben de yalnızlıkla sevgili olmaya karar verdim. gerçi biraz bende de eeeh bununla mı uğraşıcam kafası var. bir de ben gerçekten sevebileceğim birini arıyorum, çok zor duygu oluşturabiliyorum. onlar bunu hissediyorlardır mutlaka. gerçekten sevilmediği bir ilişkide kim durmak ister ki? gerek yok. ben de artık sahiden sevmeyeceksem hiç olmasın kafasına girmeye başladım.
Aslında tam tersi çocukluktan beri hep stresli huzursuz güvensiz bir ailede büyüdüğüm için ilişkilerimde hep çok sakin çok anlayışlı davranıyorum yani tüm erkek arkadaşlarım bu huyumu seviyor ama ben bir iki güzel anı yaşasam hemen kaybetmekten korkar hale geliyorum belki onu yansitiyorumdurToksik ilişkinin izleri kolay kolay silinmeyebilir insandan. Üstelik tam 4,5 sene beraber olmussunuz,hem de ilişki karakterinin oturmaya başladığı yıllarda onla yaşamışsin her şeyi. İstemesen de yeni ilişkilerine yansıtiyor olabilirsin.
Mesela benim arkadaşımın daha önce çok güvendiği birisi evli çıktı, şimdi uzak mesafe ilişkisi var, çocuk evden foto atınca saksıda cok çiçek görmüş. 'erkegin saksı cicegiyle işi ne,kesin evli' falan diye içi içini yedi kızın. Bu normal insanın vereceği sağlıklı bir tepki değil. Ama işte, zamanında yasadigi kötü şeyler ile istemeden de olsa bilinçaltı ona yoruyordu her şeyi. Ya da benim eski bir aşkım, ne zaman akşam saati ex kız arkadasinin telefonu açmasa - oyunda vs olsa helvasını kavurmaya başlardıbüyük kavga edermis yani, 'neredesin, inanmıyorum, dışarda mıydın,oyun mu kıymetli ben mi' falan diye. Benimse gerçekten takildigim şeyler değil,acmazsa görünce döner zaten. O çocuk da mesela uzun ilişkisinde bunu gördüğü için ben sinirliymisim de kavga çıkarmak istiyormusum gibi bir tavir takinirdi telefonuma geç çıkınca ya da ilişkisinde yalan gören, ayakta uyutulan sonraki iliskilerinde ister istemez biraz kuşkucu olur
Gibi gibi... Yani toksik eski iliski sizde bugunuzu sabote eden bazı şeyler bırakmış olabilir.
Ayrıca devamlı çatışma içinde olduğunuz,seslerin hep yükseldiği bir aileniz var. Aileniz size iyi niyetle de olsa 'kizim üstüne şal al' dese siz 'benim kıyafetime karışmayın,yeter artık, kaç yasindayim! Bıktım sizden' diye bağıracak kadar dolmus haldesiniz, ki çoğu insanın hiç tepki bile vermeyeceği çok basit olayları bu şekilde yorumlayarak büyük tepkiler verdiginiz konularınızi okumuştuk, eski uyesiniz.
Bu iki done birlesince ben senin gerçekten de ilişkide çok sakin, çok anlayışlı, rahat biri olduguna inanmakta zorlandım. Çocukluktan beri huzursuz bir evde yaşayıp , ilkgencliginin beş yılını toksik bir ilişkide geçiren bir insan kolay kolay kendisini bambaşka, rahat biri yapamaz. Yani yapar da, çok çaba harcaması gerekir.
Mesela demişsin ya 'darlamiyorum, trip atmıyorum,ölüp bitmiyorum,kendi hayatıma bakiyorum'
Hah, aslında bunlar çok güzel özellikler, ama sizinkisi belki de bazen ailenize olan tavrınizdaki gibi 'tabii ki ben yaparım! Kimseye muhtaç değilim!! Ben her şeyi yapabilirim. Ölmedim ya aşkindan!' şeklinde cereyan ediyordur, ya da karşı taraf bu enerjiyi alıyordur. Bunu da hiç kimse sevmez...
Yani az çok tanidigim için bu yorumu yaptim. Bence siz de bir dusunun, farketmeden bu şekilde yorumlanabilecek davranışınız var mı.
Eski sevgilimin mesleğinden dolayı çok ciddi sıkıntıları vardı mesafe vardı aramızda çok uzak olmamasına rağmen mesleğinden dolayı görüşemiyorduk. Ben bunları hiçbir zaman sıkıntı etmedim,hep destek oldum,hiçbir zaman trip atmadım. Aklında şüphe uyandıracak hiçbir davranışta bulunmadım. Kendisi de derdi zaten hiç seninki gibi iyi bir ilişkim olmadı diye. Ama beni sevmediği için 1.5 ayın sonunda saygı çerçevesinde ayrıldık.
İlişkimiz 1.5 aylık ama biz zaten 6 aydır falan konusuyordukbunların hepsini 1,5 aylık ilişkidemi yaptın ,
eh yani hayatinzi videoya gore sekillendirirseniz bir yerde patlak verir. benim cevremde de var hatta burada da dikkatimi cekenler var iste ben kendi ayaklarimin uzerinde dururum ben coolum diye sekillere girip sonra ama neden iliskim yok diye hayiflaniyorlar. biraz icinizden geldigi gibi olmanin zarari dokunmaz. sinirlariniz belli olsun, onun disinda duygusal olmakta sakinca yok. ben iliskilerde boyle siyaset meydani havasini sevmiyorum. hep en mantiklisini yapmaya calisan bence iliski yurutemez.İzliyorum valla onları yalan yokYouTube da iliski danismanları psikologlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?