Aşksız kalmak,ilişkilerim yürümüyor

Bu durumda eril enerjiyle uzaklaştırıyor olabilirsiniz. Bazen yardıma ihtiyacınız olabilir bunu istemelisiniz. Hatta bazen ihtiyacınız olmasa bile sizin için bir şeyler yapmasını isteyebilirsiniz. Kimseye eyvallahı olmayan kadınlarla yapamıyor erkekler.
Prenses olsak suç güçlü olsak suç kadın olmak ne kadar zor. Bundan sonra beni eve bırakmalarına izin vereceğim ve geceleri köpeğimi gezdirirken ya tenha oluyor benimle gelir misin diyecegim 😃 bunlara karar verdim

Niye kadınlara laf ediyoruz böyle konularda?
Güçlü kadın tabiri de bana itici gelmeye başladı son zamanlarda.
Normal hayatta herkes birçok şeyin üstesinden gelebilir ama ilişki içindeki tavrı farklı olabilir. İlişki içindeki tavrı onu güçsüz de yapmaz.
Güç tanımı neye göre yapılıyor zaten orası da ayrı.
Direkt sizin için demiyorum ama güçlü kadın yalnız kalır düşüncesi de kendini teselli etmek, kandırmak gibi geliyor bana nedense. Ve kendi güç tanımına uymayan kadın yeriliyor gereksiz bir şekilde.
kadınlara laf ettiğim yok, yerdiğim de yok yanlış anlamışsınız.
alıntı yapmazsanız sevinirim.

yalnizliginizin sebebini bu sekilde diger kadinlari elestirerek mi buluyorsunuz?

ben hicbir cabaya gerek olmadan yeterince cool bir kadinim mesela. zeka ve basari konusunda da kendimi kanitlamama gerek yok cunku zaten belliyim. :) onu da boyle goze sokmam ben ben ben demem isime bakarim karsidaki zaten benim ne oldugumu anlar. sac, bas, kombinden kastiniz nedir bilmiyorum ama ortalikte nerd bir tip gibi dolasmam kendime yeteri ozeni gosteririm. canim isterse cips paketini nisanlima actiririm hatta bana yedirmesini bile isterim canim isterse 10 kiloluk poset tasimaya calisirim. ki gayet siradan bir insanim. hayatimda da hic yalniz kalmadim hep iliskim oldu. benim gibi bir suru insan vardir.

siz ne alaka simdi kendinizi ovmeye calisirken diger kadinlari yeriyorsunuz?
siz uzun uzun kendinizi anlatmışsınız da ben size ne kastettiğimi anlatmakla uğraşmayacağım.

siz uzun uzun kendinizi anlatmışsınız da ben size ne kastettiğimi anlatmakla uğraşmayacağım.
siz bilirsiniz. okuyan herkes sizin de benim de ne yazdigimi anlar zaten. sizin herhangi bir seyi anlayacaginizi dusunerek yazmak benim hatam. :)

Valla ben Katarlı milyarder flörtümle bile şehir hatları vapuru+kız kulesinin karşısındaki taşlarda çay çekirdek salep takildigim için para derdim olmuyor ya, sırf sevgilim var diye mekan mekan gezip masa donatılan tarzda bir ilişki beni sarmiyor :) dag bayır gezmek,piknik yapmak, şehre tepeden bakmak daha keyifli.

Bilemiyorum ya, bence çok doğru bir önerme degil. Ama insan bir yerde hep aynı iliskileri çektiği için sizin dogrunuz bu olabilir.
Ben sevdikçe - ilgi gösterdikce kaçan daha bir erkek bile görmedim- ki epey insan girmiştir hayatıma. Tam tersi sen ilgi gösterdikce karşı taraf daha çok bağlanıyor.
Eğer iyi kötü bir flortum olduysa çok da emek veririm hiç gocunmam. Mesela kaç gündür mektupla gönderilecek bir dogumgunu hediyesi arıyordum konuştuğum çocuğa. Bir anda harika bir fikir buldum, bir sürü video izledim, bu hafta basit dikiş öğrenmeye başlayıp hediyemi yapacagim 🥰 daha öncesinde hiç bilmedigim halde sıfırdan YouTube izleye izleye şapka örmüştüm:) ne bileyim, çok severim sevgimi belli etmeyi, şımartmayi, gelecekse havaalanına balonlarla karşılamaya gitmeyi, yolda Elele yürürken durup durup elini öpmeyi, suprizler yapmayı,masaj yapmayi falan. Neden belli etmeyeyim ki sevdiğimi? Madem belli etmeyeceğim neden bu kişiyi almışım hayatımın bir yerine? Kaçan kovalanır diyorlar ya, ben kurbanlik koç muyum kaçıp durayım. Yakalarsa 💋 💋 mu yani.
Hiç benlik şeyler değil:)
Ha, madem bu kadar sevgi pötürcüğü haller içindeyim de neden bekarım,uzun süreli ilişkim yok?
Çünküü bekarlıği çok seviyorum:) hayatımın tadında geçen gunlerini bırakmak istemedigim için bir yere gidilebilitesi yüksek ilişkilerimi sabote edip duruyorum 🙄🙄🙄 hakkımızda hayirlisi
valla bana hep sıkıntılıların denk geldiği doğrudur :D bendekiler bağlanmıyor tam tersi tuhaf havalara giriyorlar. beni de yordular açıkçası.

siz bilirsiniz. okuyan herkes sizin de benim de ne yazdigimi anlar zaten. sizin herhangi bir seyi anlayacaginizi dusunerek yazmak benim hatam. :)
herkes istediği gibi anlamakta özgür, siz de sinirlenmekte özgürsünüz lakin bunlar umursadığım şeyler değil :) iyi forumlar.

Prenses olsak suç güçlü olsak suç kadın olmak ne kadar zor. Bundan sonra beni eve bırakmalarına izin vereceğim ve geceleri köpeğimi gezdirirken ya tenha oluyor benimle gelir misin diyecegim 😃 bunlara karar verdim
Bence bir dahakine hiç taktik yapma
indir (1).webp

Tam olarak içinden geldiği gibi davran. O videoları da boşver, sadece kendinden senin de rahatsız oldugun şeylerin varsa onları düzeltmeye calis. Olduğun gibi ol, bu halini sevmeyen de ittire ittire gitsin, herkes bize bayılacak diye bir kaide yok zaten

bak bence eve bırakmalarına da, hesabı ödemelerine de izin ver mesela. çünkü bunları insan içinden geldiği için yapar. kimse seni eve bırakmaya mecbur değil ama içinden gelmiş, belki seninle yarım saat daha fazla zaman geçirmek istiyor, bırak eve bıraksınlar yani. ben hiç reddetmem. ya da köpek gezdirirken eşlik etmesi falan, bence bunların güçle ya da egoyla alakası yok amaç görmek, daha fazla vakit geçirmek. erili dişili bi kenara bırak, ben seviyorsam görmek için çok saçma şeyleri bile bahane edebilirim. ben bir tanesinin, arabayla beni eve bırakırken yanlış sokağa sapmasına izin vermiştim mesela. dolaşmak zorunda kalmıştı, seni bilerek uyarmadım çünkü yanında 5 dk daha fazla kalmak istiyorum, demiştim çok hoşuna gitmişti. sonra biz başka sebeplerden yolları ayırdık ama hoş bir anı olarak kaldı mesela. eve bırakmasına izin vermek, köpek dolaştırırken yanında olmasına izin vermek prenses olmak olmuyor çünkü. o prenses tabiri çok başka.

bak bence eve bırakmalarına da, hesabı ödemelerine de izin ver mesela. çünkü bunları insan içinden geldiği için yapar. kimse seni eve bırakmaya mecbur değil ama içinden gelmiş, belki seninle yarım saat daha fazla zaman geçirmek istiyor, bırak eve bıraksınlar yani. ben hiç reddetmem. ya da köpek gezdirirken eşlik etmesi falan, bence bunların güçle ya da egoyla alakası yok amaç görmek, daha fazla vakit geçirmek. erili dişili bi kenara bırak, ben seviyorsam görmek için çok saçma şeyleri bile bahane edebilirim. ben bir tanesinin, arabayla beni eve bırakırken yanlış sokağa sapmasına izin vermiştim mesela. dolaşmak zorunda kalmıştı, seni bilerek uyarmadım çünkü yanında 5 dk daha fazla kalmak istiyorum, demiştim çok hoşuna gitmişti. sonra biz başka sebeplerden yolları ayırdık ama hoş bir anı olarak kaldı mesela. eve bırakmasına izin vermek, köpek dolaştırırken yanında olmasına izin vermek prenses olmak olmuyor çünkü. o prenses tabiri çok başka.
Allah seni napmasin 😂 teşekkür ederim 🌹🌹

yalnizliginizin sebebini bu sekilde diger kadinlari elestirerek mi buluyorsunuz?

ben hicbir cabaya gerek olmadan yeterince cool bir kadinim mesela. zeka ve basari konusunda da kendimi kanitlamama gerek yok cunku zaten belliyim. :) onu da boyle goze sokmam ben ben ben demem isime bakarim karsidaki zaten benim ne oldugumu anlar. sac, bas, kombinden kastiniz nedir bilmiyorum ama ortalikte nerd bir tip gibi dolasmam kendime yeteri ozeni gosteririm. canim isterse cips paketini nisanlima actiririm hatta bana yedirmesini bile isterim canim isterse 10 kiloluk poset tasimaya calisirim. ki gayet siradan bir insanim. hayatimda da hic yalniz kalmadim hep iliskim oldu. benim gibi bir suru insan vardir.

siz ne alaka simdi kendinizi ovmeye calisirken diger kadinlari yeriyorsunuz?
Ben de su şişesi açtıran hatunlardanım. Hiç kendim açmam neden zorlanayım ki 😅 esim ben ölsem 2.ayına yenisini bulursun diye bazen durup dururken trip atar çünkü kimsenin benim için vazgeçilmez olduğunu da bilir 🤣 hem prenses hem de ayaklarım yere sağlam bastıgı icin ben de hiç yalnız kalmadım, hep de sımartıldım 🥰🥰

Ben de su şişesi açtıran hatunlardanım. Hiç kendim açmam neden zorlanayım ki 😅 esim ben ölsem 2.ayına yenisini bulursun diye bazen durup dururken trip atar çünkü kimsenin benim için vazgeçilmez olduğunu da bilir 🤣 hem prenses hem de ayaklarım yere sağlam bastıgı icin ben de hiç yalnız kalmadım, hep de sımartıldım 🥰🥰
uzak dur burdan hain kadin seni sen boyle oldugun icin cok mantikli kadinlar yalniz kaliyolar 😡😡😡 ne demek ya su sisesi actirmak sinirlendim…

Cok tutkusuz, heyecansız bir yapınız oldugunu düsünüyorum ben buradan. Saygı çerçevesinde biten iliskilerde insanlar birbirlerine ihtiyac duymaz. Bazen deli dolu kavgalar, tartısmalar yasanmalı.

Erkekler avcılıgı cok severler kadınlar onlar gözünden bir av olarak görülüyor. Merak, gizem, tutku onlara heyecan verir. Cok sey paylasmamak lazım, anlayıslı olmamak lazım.

Hatta bazende mal olmak lazım.. bazende zeki. Bazen de bambaska biri. Hafif dengesiz olmakta yarar var kafaları ne kadar karısırsa o kadar düsünürler. Karman corban seyler her zaman heyecan verir. Yani sizin spor yapmanız, bakım yapmanız, ayaklarınızın üstünde durmanız onlar icin anlamsız.

Bu yüzden hissizliğin karsısında saygı çerçevesi icinde hepsi kendini ceker.

Ya sporda o kadar kilo kilo ağırlığın altına giriyorum dünyayı kaldırıyorum. Elimden her iş geliyor. Ama gel gör ki su şişesini açamıyorum. Açamıyorum gerçekten.
Hatta en son film izlerken ex’e şunu bi açıverir misin dedim. Bana dönüp onca ağırlığı kaldırıp şunu açamaman diyip gülmüştü. Ama böyle göğsü kabara kabara açması bi hoşuna gitmedi değil. Sonra onun göreceği şekilde ağır bir eşyayı taşırken bana dönüp ne garip ne dengesiz bişeysin kücük su şişesini açamazken şunu nasıl taşıyosun derdi.
Yani yapabileceğimiz bişeyde olsa arada bunları yaptırmak lazımmış kabarıyorlar böyle yapamadım diyip onlara yaptırmak güclerini de gösteriyorlar dksmsmnsmslwlsmdmsmsmend

Bu erkeklerin ortak şikayetleri nedir senle ilgili mesela nelerden şikayet ederlerdi belki sorunun cevabı odur

fazla cool kadınlardan daima kaçıyorlar. bu benim çok başıma geldi. ve fazla zeki gördüklerine de pek yanaşmak istemiyorlar. ben her konuda az çok bilgili insan severim mesela ama karşı cins öyle değil galiba. bakıyorum nerde çıtkırıldım, piremses, tek derdi saçı başı giyimi, kombini olan, cips paketini açamayan hatun var hiiiç yalnız kalmıyor. ben her şeyi fazlasıyla halledebilen bir kadın olarak genelde yalnızım.
fazla Cool biri bunları yazmazdi sanırım biraz az coolsunuz

Ya sporda o kadar kilo kilo ağırlığın altına giriyorum dünyayı kaldırıyorum. Elimden her iş geliyor. Ama gel gör ki su şişesini açamıyorum. Açamıyorum gerçekten.
Hatta en son film izlerken ex’e şunu bi açıverir misin dedim. Bana dönüp onca ağırlığı kaldırıp şunu açamaman diyip gülmüştü. Ama böyle göğsü kabara kabara açması bi hoşuna gitmedi değil. Sonra onun göreceği şekilde ağır bir eşyayı taşırken bana dönüp ne garip ne dengesiz bişeysin kücük su şişesini açamazken şunu nasıl taşıyosun derdi.
Yani yapabileceğimiz bişeyde olsa arada bunları yaptırmak lazımmış kabarıyorlar böyle yapamadım diyip onlara yaptırmak güclerini de gösteriyorlar dksmsmnsmslwlsmdmsmsmend
Ay ben acabilsem de acmam valla. Baska bir konuya da yazmıstım hicbir iliskimde seyit onbası olmadım hep pelinsuydum💅💅 ben sımartılmayacaksam, sevildigimi hissetmeyeceksem koynuna kedi gibi giremiceksem neden sevgili olayım ki sjdjdjdk ha teksem zaten her işimi kendim hallediyorum ama hayatımda biri varsa birlikten kuvvet dogar 🤪

Back
X