Valla ben Katarlı milyarder flörtümle bile şehir hatları vapuru+kız kulesinin karşısındaki taşlarda çay çekirdek salep takildigim için para derdim olmuyor ya, sırf sevgilim var diye mekan mekan gezip masa donatılan tarzda bir ilişki beni sarmiyor :) dag bayır gezmek,piknik yapmak, şehre tepeden bakmak daha keyifli.
Bilemiyorum ya, bence çok doğru bir önerme degil. Ama insan bir yerde hep aynı iliskileri çektiği için sizin dogrunuz bu olabilir.
Ben sevdikçe - ilgi gösterdikce kaçan daha bir erkek bile görmedim- ki epey insan girmiştir hayatıma. Tam tersi sen ilgi gösterdikce karşı taraf daha çok bağlanıyor.
Eğer iyi kötü bir flortum olduysa çok da emek veririm hiç gocunmam. Mesela kaç gündür mektupla gönderilecek bir dogumgunu hediyesi arıyordum konuştuğum çocuğa. Bir anda harika bir fikir buldum, bir sürü video izledim, bu hafta basit dikiş öğrenmeye başlayıp hediyemi yapacagim

daha öncesinde hiç bilmedigim halde sıfırdan YouTube izleye izleye şapka örmüştüm:) ne bileyim, çok severim sevgimi belli etmeyi, şımartmayi, gelecekse havaalanına balonlarla karşılamaya gitmeyi, yolda Elele yürürken durup durup elini öpmeyi, suprizler yapmayı,masaj yapmayi falan. Neden belli etmeyeyim ki sevdiğimi? Madem belli etmeyeceğim neden bu kişiyi almışım hayatımın bir yerine? Kaçan kovalanır diyorlar ya, ben kurbanlik koç muyum kaçıp durayım. Yakalarsa

mu yani.
Hiç benlik şeyler değil:)
Ha, madem bu kadar sevgi pötürcüğü haller içindeyim de neden bekarım,uzun süreli ilişkim yok?
Çünküü bekarlıği çok seviyorum:) hayatımın tadında geçen gunlerini bırakmak istemedigim için bir yere gidilebilitesi yüksek ilişkilerimi sabote edip duruyorum

hakkımızda hayirlisi