- Konu Sahibi XXXgizemXXX
-
yahu hayatta erkeklerden başka şeylerde var biliyo musun?
biliyorum tabiki. ben yazimin hic biryerinde sadece erkek var hayatimda diger seyleri unuttum demedimki.
ask hayatimdada mutlu olmak istedim. asik oldugum birine yaklasmak istemem yanlis birsey mi?
arkadasım gözlerimin bozulmasından korktum okuyamadım ne kadar küçük yazmıssın
ama mutluluk illa bir erkekte deildir bunu bil
okulda görünce gözünün içine bak gülümse falan bakalım ne tepki vericek
hayır tabiki yanlış bişii değil sevmek ve sevilmek çok güzel şeylerdir ve sende bunu tatmak istiyosun en doğal hakkın ama keşke facede başkası gii eklemeseydin hiç direk kendin oalrak ekleseydin benceopuyorumnanaktan
ozur dilerim, yaziyi duzelttim, ben hepsi ayni yazida olunca karisiklik olmasin az ayirilsi n hikayeyle sorum diye yapmistim da :) ama degistim.
yanliz ben sadece mutlu olmak icin erkek istemiorum, hayatim mutlu geciyor allaha sukur.
tek istedgim artik asktada mutlu olabilmek
canım ya şuan aklıma gelmiyo ama geldikçe yazarım bens anaaopuyorumnanaktan hiç ortak arkadaşınız yokmu yaaa facede baktınmı çocuun arkadaşalrına bi arkadaş ya da arkadaşın arkadaşı bi aracı yani...
Hep adım atan sen olmuşun ve rezil olan yine sen...
Bu defa bırak karşındaki adım atsın can atsın...
Uğraşma onunla tanışmaya vs...
Çok istese zaten senle konuşmayı falan facene ekelrdi herhalde bir yolunu bulup..
birak o ugrassin , eger sana karsi bi ilgisi varsa anlamista olursun
ama sen bi adim daha atmaya kalkisirsan her zaman süphe icinde de kalabilirsin acaba ciddi mi kullaniyormu beni vs diye bekle ve gör merak etme kismetin seni arar tarar ummadigin bir anda ummadigin sekilde bulurmus derler
thalix e katılıyorum.
canım face i fln bırak ya.. yok senden hoşlanan varmış fln erkekler böyle şeyleri ciddiye almazlar ve küçük düşme ihtimalin çok fazla. bırak o işin ucunu..
bence sen güzel güzel süslen kütüphanede çalış.. bol bol gezin onun olabildiği ortamlarda.. neşeli mutlu görün.. o sana baktığında da uzun uzun geri bakma.. şöyle bi gözünün ucuyla bak çok çok hafif gülümse gözlerini çevir.. inan ki delirir :)) ama sen hiç bişey yapma bırak o sana gelsin... işte o zaman o kadar değerli olursun ki onun gözünde.. dediklerimi hafife alma denenmiş onaylanmıştırsevgilimle aynı böyle tanıştık daha doğrusu o tanıştı benle :)
Hayatta bizim için değerli olan, iz bırakanlara bir bakalım...
İlk arkadaşımız, ilk aşkımız, okumayı öğrendiğimiz ilk an, ilk maaş,vs. örnekler çoğaltılabilir. Bunları güzel ve özel yapan ya harcadığımız emek ya da hesapsızca karşımıza çıkmaları... Hal böyleyken aradaki bağı güçlendiren ortada bir plan yokken o şeye kavuşmuş olmak... O nedenle herhangi birini ya da bir şeyi özel kılmak için çaba sarf etmek onu değerli yapmaz aksine sıradanlaştırır. Sizin için olmasa da muhatabınız için özelliğini yitirir. Biz hanımlar için bile zoru başarmak cazipken kaçanı kovalayarak egolarını besleyen, ulaşılmazın cazibesiyle elindekinin kıymetini bilmeyip aklı, gönlü başkalarına kayan bir çok erkek hayli hayli böyle düşünecektir. Birini daha mı kazandırmak istiyorsunuz "herkes bana hasta oluyor" fikriyle ortalarda kasılan oysa bilgisi, birikimi, kültürüyle "arka sıralarda olan" "adamlara"? Erkekler anlasın değerinizi, onlar versin mücadelesini... Versin de unutmasın "yangında ilk kurtarılacaklardan" olduğunuzu... Yoksa feda etmek, sırtını dönmek daima kolay gelecek ve siz de hep bunu yapmasından korkacaksınız... Ne olursa olsun o böyle düşünmez, sizin mi adım atmanızı bekler? O zaman beklesin... Siz de sizin için hayırlı olanı bekleyin...
"Aşkta kaybetmek istemiyorum artık..." demişsiniz. Unutmayın, insanın bazen kaybettiğini sandığı, hakkında hayırlısıysa en büyük kazancıdır... Bugün kaybettiğiniz, yarın en büyük şükür vesileniz olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?