Aşkta para hesabı olmaz mı ?

sevgilimden asla para istemezdim. Para konularını zaaten fazla sevmem. Nişanlıyken bile ihtiyacın varsa söyle para göndereyim derdi kabul etmezdim. Nikah oldu evlendik şuana kadar 2 kere para gönderdi o da ilerde çocuk olunca çalışmayı düşünmüyorum eşimden para isteme konusunda yavaştn kendimi hazırlamam lazımdı. gönderdiği paranında 3/4 ünü kendisine harcamışımdır yine içim rahat etmezdi bşyler alır kargoyla yollardım :) (kendisi doguda uzman çavuş nikah farklı şehirlerdeyiz tayini bekliyoruz.)

Mesela biz yarin sevgilimle onun mülakati icin ders caliscaz. Dedim ki bedavaya calismam at bi 100luk (cok insafliyimdir). O dedi ki muhendis olan sensin sen at bi 100luk.

Simdi karar veremedik konu sahibi hangimiz hangimizden para alacak?

Nasıl bi hayat yaşadınız merak ettim.
Bi insan nasıl bu hale gelebilir.
Evlerden Irak

Abartmayın. Hayat acımasız kimseye boş şey yapamam valla
Ayy çok gıcıksın resmen hahahaha yani yanlış anlama okurken resmen güldüm kahkaha attım, erkeklere kendini kullandırtma elbette ama direkt parada isteme yds ye gireceğine göre en az 21 yaşındasındır, para yerine ya sen de ona bir işini yaptır ya da hediye iste eğer para alırsan ayakçısı olursun

Cidden bu lafları ettin mi, hiç utanmadın mı, ayrıca o 150 liranın sana kaldığına nasıl kanaat getirdin,ne kadar tutacağını bilmiyordu fazla yolladı belli ki

Ne kadar ayıp

Zaten bu site derdi olan insana yardım değil gömme işi yapıyor.

Haklı olsan haklısın denir, adama da diyo musun sen milleti kazıklıyosun diye, diyosan o ne diyo, ya da şöyle diyim madem haramzade bu adam sen neden berabersin, o milleti yoluyo ben de onu yolayım ilişkiye bak

Yabancı insanlar birbirlerine hayrına yardım ediyor be, insan çıktığı kadına da güvenmicekse...

Bence adam sen işi hallettikten sonra yani senle işi bittikten sonra paran neyse versin ve ayrılsın. Kaç paralık insansın bi de hele...

Zaten bu site derdi olan insana yardım değil gömme işi yapıyor.

Gömme işini senin gibi bir mezarcı daha iyi bilir halbuki...

Konunuzu hayretler içerisinde okudum. Allah kimseleri size muhtaç etmesin.. Çok çok ilginçsiniz.. O değil de, aklıma şu geldi. Siz evlenseniz, her ilişki karşılığı eşinizden parada istersiniz.. Bunu da bekleriz sizden..
Tabi kendi kararınız. Ama şu da bir gerçek; siz bu kafayla, hayatta mutluluğu hiçbir zaman bulamazsınız..

Cinsellik yaşıyor musunuz?
Yaşıyorsanız bundan bu kadar para kazanan kadın varken bedavaya yaşamamalısınız. Bir ederiniz olmalı. Mesela postası 100 lira gibi.
(Foruma üye olduğumdan beri ilk kez belden aşağıya vurdum. Normal hayatımda da sayılıdır.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…