Aşkta para hesabı olmaz mı ?

benim herifcanda
kam emicilerden sonra sen bana azize göründün deyıp hemen evlılık teklıfı etmıstı

Sasirdim acikcasi. Karsilik beklemen cok acı. Insan birak sevgiliyi arkadasi icin bile yapar su dedigini, baya çıkarcı gibi duruyorsun.. ben simdi arkadaslarinla iliskini merak ettim acikcasi.
Bi iyiligi yaparsin (karsilik beklemeden ) sen bisey rica ettiginde baktin ki degersiz hissettiriliyorsun o zaman gözün acilir ve demekki degmezmis dersin...

Valla ben de şok oldum ama herkes benden önce davranmış ya ben hesabı ben ödeyeyim derdine giriyorum, mideme ağrılar giriyor millet sevgilisinden para istiyor bir de adam akıllı kızmışsın demiş

Yok artık ya. Insanlık ölmüş yeminle. Bırak sevgiliyi bi arkadaş bi komşu iş rica etse gidilir yapılır. Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin

Kendimi kullandirtmam ama adamı çok pis yolarim diyorsun yani. Pazarlık yapmışsın resmen.masrafları istesen neyse de sen benim kazancım ne olacak diyorsun. Çok çirkin gerçekten. Ve cok seviyesizce.

kendini kullandırmak istemeseydin pazartesi boş vaktim yok gidemem derdin.. para istemezdin..
senin amacın madem ayrılıcam biraz para kopartayım olmuş...
bizde melek değiliz ama işi düşeni de yolunacak kaz gözüyle bakmıyoruz..
Allahım bu niyetteki insanlardan uzak eylesin..

Senden ıyılık ıstemiş sende para ıstemişsin alemsin onun yerınde olsam senınle evlenmem bu ne çıkar ilişkisi yahuu

Yaptigin isin karsiligi olarak para aliyosan adam da para karsiligi senden baska seyler de ister yani ki yapmicak gibi de durmuyosun

Yok artık.. Bu kadarına da pes sen daha sevgiliyken böylesin ciddi olsan ne olur.. Karşılıklı sözleşme yaparsın sana verecem ama ben ne alıcam gibi... Gerçi ilişki yazmışsın sanırım sevglilikten öte bişey ki hep para düşünüyorsun.....

Ayrica bu tavrindan sonra bu adam seninle evlenmez zaten ilerisi yok yani

Oyle dumduk dedin yuzunee pes dogrusu ben esimden para istemeye utaniyorum simdikiler sevgililerindn catr catr aliyorlar sonra adamlar baska seyler istediler mi de namus emsali kesiliyorlar. Ben nisanliyken esim bana para yollardi sinirlenrdm benim elim ayagim tutuyo calisiyorum kazanabilirim ne gerek var diyordum. Simdikilerin genisliklerine pes diyorum baska bisi demiyorum. Hele ki birinin isini halledeceksem ve onun icinde onemliyse gerekirse ben koyarm koydgm parayida asla istemem.....

Bu kadar da olmaz dedirten tiplerdensin valla. Bu ne ya :) Şaka misin sen sizinki ilişki değil bence canım yanlış anlama da çıkar ilişkisi.. Beni sevgilimin milyarlara boğması lazım o zaman hergün yemeğini de yapardım temizliğini de ütüsünu de tabi benimki de abartı ama senin ki bambaşka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…