Aşkta para hesabı olmaz mı ?

Konu sahibi kendine süper bi iş sahası yaratmışsın.

Sevgilim beni arıyo, ee tabi vaktimi de ona ayırmış oluyorum. Bundan sonra her aramasında 100 lira istemeye karar verdim.

Sevgilim elimi tutuyo. Ee benim de yolda dengem bozuluyo. Her elimi tuttuğunda para vermesini söyledim.

Sevgilin herhalde umutsuz bi tip çirkin veya yaşlı ve seni bu şekilde yanında tutabildiği için birşey demiyor. Yoksa şunu diyen bi kadına ,akıllı kızsın ,demek en hafif tabirle salaklıktır. İyi bakalım senden iyi alternatif bulana dek yol. Ama bu mantığa bürümeler komik oluyor. Direkt ol bence. Hele aşk falan hiç karıştırma. bayağı komik oluyor.

yani şimdi doğrusu kendini kullandırtma tamam
ama para karşılığı kullandırt sendeki mantık bu olmuş?
para istemek ne demek karşılığında hem de sevgilin

sevgilin senden yardım istemiş sen de resmen komisyon istemişsin. ev sahibi emlakçı ilişkisi gibi ilişkiniz var sevgili gibi değil.

Ay bence ben olsam demezdim bıraknda adam desin ya hoş olmamışş .Ama siz kullanılıyo gibi hissetmişsiniz o da biraz sonucta emek veripiş bitiriyorsun biraz vermeli yani .Ama yinede istmek hoş olmamış.Adam mühendis dil tefeci mübarek

Adam iyi hadi eyvallah dememis sana o ne ole ya. Evlenincede benim sayemde basari elde ediyorsun( her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir lafini temel alirsin mutlaka sen) banada para ver kar ver diye soyarsin adami.

Temizlik yapar 200 dolar ütü 100 dolar. Yemek her çeşit için 50 dolar,
Iyi iş valla bu evlilik.
Hiç bu Tarafından bakmamıştım.

Kocalarla gorusmek lazim dun 2 saat kiyafetlerini utuledim bosa gitmis hemen parca basi 10 lirada hesaplicam aksam

Adam 50 tl lik is icin 200 tl atmış üstünü size bırakmış. Sızde orda uyanıp aç gözlülük peşine dusmussunuz.ne koparsam kardir dıye .parayi alınca tekme de atacaksınız sanırım. Aslında size çok şey sayardimda suan neyse.para insanı bu hale getiriyor insanligindan ediyor işte.

allah kımseyı sızın elınıze düşürmesin
çok yanlıs yapmıssınız
ben hıc tanımadıgım ınsanların bıle ne işlerını yaptım içim rahat etmez cunku
yardım etmek insanlık vazifemız
kı ustelık sevgılınız...
onemlıde bı konuda sızı zor durumda bırakmıcak bı ıstekde bulunmusken...

Kizlar hic paralamayin kendinizi, bu tarzlarin kiymeti daha cok biliniyor..bana bi buyugum demistiki istemeyen deil isteyen kadin daha mubarek oluyor erkekletin gozunde, hakikatende eslerini aldatan erkeklerin sectigi kadinlar hep yiyici oluyor, duyuyoruz sunu almis bunu almis diye..ne bilim degisik bir dunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…