- 19 Kasım 2013
- 18.839
- 34.012
- 798
Valla keşke terk etse.
Böylesine açgözlü, görgüsüz birinden kendini kurtarmış olurdu.
Ben de nişanlımın zamanında üniversite birçok işlerini hallettim. Herhangi bir parayı talep etmeyi bırak para gereken yerlerde çıkardım kendim verdim. Ama siz sevgilinizi sevmiyor ticari olarak kullanıyorsunuz o yüzden farklıyız ve umarım terk edilirsiniz.
Vay anam vaaaay! Kaynananiz, gorumceniz, komsunuz vs hicbiseyiniz olmak istemezdim....Siz bu kafayla evlenemezsiniz haberiniz olsun.Anne, es ve biriyle evlenip aile olmak fedakarlik ister.Yanlissiniz bayanAbartmayın. Hayat acımasız kimseye boş şey yapamam valla
Mistır and misis dolandırıcıSevgilin insanları mı kazıklıyor? Sende bu paradan pay istiyorsun doğru mu anladım?
Çok güzel bir kız değilim.. O bana çok değer veriyor.. Yaşım ilerledikçe görüntüm kötüye gideceği için bana bu kadar değer veren birini bulamam diye düşünüyorum ayrıca hayat gözümde çok büyüyor beni korkutuyor yaşıtım biriyle evlensem ev araba her şeyi zorlanarak kısarak yapmak zorunda kalıcaz ben bunlarla uğraşmak istemiyorum korkuyorum biraz da bu yüzden..ayrıca yaşıtlarımdan da beni çok isteyen yok
at bi sakal deseymiş keşke he hefarkında mısınız bedava yorum yapıyoruz...
300 -400 atarsan bişeyler daha iyi yorum yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?