Aşkta yaş farkı önemli midir?

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
evet bayanlar merak ederim hep önemlimidir yaş farkı...

sevgiliniz sizden bir yaş küçük olabilirmi??

veya sizden 10 yaş büyük olabilirmi...??

şu sıralar gözüme kestirdiğim biri var. 20 yaşında gösteriyo ama yaşının 26 olduğunu öğrenince hönk zönkk karışımı bişi geçirdim arada 6 yaş var houff :/ şu yönden önemli olabilir. insanların belli yaşlarda geçirdikleri olgunluk dönemleri var. şimdi bunu hesaba katarsak 20 yaşında olan ben ve 26 yaşında olan o nasıl anlaşabilir kii?

erkekler geç olgunlaşırmış oyüzden pek sorun olacagını sanmıyorum..sanırım sevince sorun olmuyor tatlım

evet bayanlar merak ederim hep önemlimidir yaş farkı...

sevgiliniz sizden bir yaş küçük olabilirmi??

veya sizden 10 yaş büyük olabilirmi...??

Bence çok önemli değil iki kişi birbirini sevdikten,saygı duyduktan ve anlaşabildikten sonra gerisi teferruat...

Benim eşimle aramda 9 yaş var 3 yıl flört ettik 3 yıldır da evliyiz 6 yıldır gayet uyumlu bir birlikteliğimiz var.

Doğru insanı bulduktan sonra zaten yaşı maşı umursamıyorsun...

Beden yaşıyla zeka yaşı,ruh yaşı aynıysa sorun olmaz ama değilse uğraştırır.

mutluluklar canım

sanırım yaş falan hikaye...doğru insanı bulmak en önemlisin.

bence erkek yaşça kadından küçük olmamalı zaten erkekler hep çocuk gibi bir de yaşı küçük olursa eyyvah eyvah....

bence de erkek büyük olmalı kadından en az 3 yaş. tabi bu şu an ki düşüncem belki yaşlanınca ben de genç erkeklerden hoşlanabilirim bilemiyorum

Yaş Farkına Dikkat Edilmeli Diye Düşünüyorum..
20 Yaşındaki, Gencecik Bir Kızla 30 Yaşındaki Adamı Yakıştıramam...
Bir de Bazen Konulara Denk Geliyorum Burda Biri 17 Yasında Biri 35..

Aklım Almıyor Vallahi...

En Az 2 Yaş, En Fazla da 6 Yaş İdeal..

Daha İlerisi Garibime Gidiyor..

bende yakıştıramıyorum aslında 10 15 yaş büyük erkekleri..

birde kız çıtı pıtıysa çok komik durur yanında ama sevmek saygı devreye girince bilemiyorum.
oyle başıma gelmediği için.

birde kendinden küçük olanlarda var.aslında akıl yaşda değildir..anlaşmak önemli

Aşk'ta yaş önemsiz görünsede zaman içinde ne yazık ki önem kazanır. Bahsi geçen yaş farkı 8 bilemedin 10 olabilir ancak uç noktada olan farklar 15 ve üzeri zaman içinde sorunlara neden olur.

Örnek vereyim müsadenizle....

Varsayalım kadın 20 erkek 45 olsun ilk etapta erkek olgun diye adlandırılabilir aşkın sarhoşlugu içinde ancak bir kadının kadınlıgını hisetmeye başladıgı yaşlar sanıldıgı gibi yirmili yaşlar degil otuz yaş üzeridir. Kadın 35 yaşına gelip kadınlıgı tam yaşama olgunluguna eriştiginde erkek 60 yaşında olacak ve antropoz olayının başladıgı devre. Hoş 50 dede başlayabilir. Bu noktada kadın yatakta yalnızlıga mahkum olurken kendini antropozla yetersiz gören erkektede kıskançlık had safaya gelecek demektir buyrun cehennem hayatı.

Bu misali tersine çevirdiginizdede sonuç degişmiycektir. Yaşım elliüç oldugundan kadının tam kadınlık yaşını iyi bilirim o nedenle genç arkadaşlarım bunu göz ardı etmeyin lütfen.

örneğin pınar altu ve yağmur atacan..acaba gerçekten anlaşabiliyorlarmı...sanki erkeğin gözü dışarda olabilir gibime geliyor nedense küçük olduğu zaman

benim sevgilim benden 9 yaş büyük 3 yıldır beraberiz gayet anlaşıyoruz karşılıklı sevgimiz var rabbim ayırmasın her ilişkide olduğu gibi oluyo tabi kavga gürültü ama normal karşındaki insan doğru insansa bence sorun değil ama tabi bende 15 yaş üstüne karşıyım

sevgilim benden bir buçuk yas küçük... 4yıldır beraberiz.. ben minyonum yasımdan küçük gösteriyorum. o ise uzun boylu falan büyük gösteriyo. görünüs olarak bu sekilde denge saglıyoruz.ayrıca o yasıtlarından çook çookk olgun.. bir birimizi seviyoruz ve sadece nüfus cuzdanımızda karsımıza cıkıyo bu fark o kadar. askta yasın önemi yoktur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…