Aşktan anlayan kk hatunları, bir el atar mı ki :)

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Kızlar öncelikle merhaba, ben bu konuyu açarken her türlü taşlanmaya hazırım ama ne olur saygı çerçevesinde aşağılayın beni :) Başlıkta da belirttim tam bir dert değil, fikileri bekliyorum.

Ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Daha önce konuştuğum insanlar oldu, hatta başladığım ilişkiler. Biraz uçuk adamlara aşık olduğum için hep yarıda bıraktım, bu noktadan sonra akılcıyım.

Şimdi ben sivil toplum kuruluşu tarzında bir yere üyeyim. İşte ben sadece üyeyim, benim başkanım, onun üstü hatta onun da bir üstü var. Çocuk sektörel olarak tanınan biri,aynı yaştayız ama ciddi bir yerlere gelmiş.

Bir de ben aralarına iki ay önce katıldım, kalan herkes 1.5 yıldır birlikte çalışıyor.

Üç kez karşılaştık. Ben kim olduğunu bilmiyordum. Yanında bir arkadaşla konuşuyoruz o da aynı odada. Ben böyle bir durumum var dedim, konuşmaya atlayıp benim de var falan diye bir konuştu. Okulumu sordu, aynı fakültedeyız ne güzel falan diye bir diyalog geçti

2.de toplantımıza katıldı. İsmimi sordu, sonra okulu hatırlar gibiyim dedi. Bir başkası okulumu söyledi ve ordan küçük bir diyalog oluştu çıkmak zorunda kaldı zaten.

3.de de gece bir yerden döndük. Biraz mağdur olduk üyeler ve başkanlarımız olarak. Genelde erkeklerle konuşan bir tiptir ve o gece sadece bana gülümsedi kızlar arasından, hoşgeldin gibi bir şey dedi ve ben ilerledim tepkisizce.

Şimdi çocuk statü olarak benden üstün . Benim bu çocuğun dikkatini çekme şansım sizce var mı? Bana iyi davranıyor ama sıcakkanlı biri kestiremiyorum da o yüzden. Karşılaşma ihtimalimiz var toplu yemekler ya da geziler gibi. Olumlu olumsuz her şeye açığım. Uzun da oldu, okuyan hatunlara teşekkürler :)

Çok büyük dini bir uyumsuzluğunuz yoksa neden olmasın? :)))

Biraz çabalamanız gerekecek gibi ama olabilir bence. Sevgilisi olmadığından emin olun üzülmeyin sonra

El atariz tabii İlgisini çekme ihtimalin tabii ki var ama azicik dedektif olman lazim. Face, instagram, twitter... Eğer bunlari kullanıyorsa nelerden hoslandigina bak. Oradan yürü. Yok eğer kullanıyorsa ortak noktalarinizdan hareket et muhabbet başlat. Sonra onun tavrına göre hareket et derim;-)Hadi hayırlısı

Niye olmasın ayol.Gözünüzde bu kadar büyütmeyin ne olursa olsun. Sanki sadramızın sol şeysi yani şimdi. Bütün sorunlar burdan çıkıyor zaten, ''o benden üstün'' kavramı. Bunları aşın. Hoş zarif bir bayan olun ve sohbet ortamlarında sohbet etmekten konuşmaktan zarif olmaktan kaçınmayın.Gerisi Allahın takdiri :)))

Anladigim kadariyla hersey cok yeni. Zamana birak. Neden olmasinki bu iliski ne fark eder ki statü (her ne kadar bazi insanlar icin onemli olsa dahi)

İlgilenip konuştuysa ışık var demektir, peşini bırakma derim. Arkadaşça mı sosyalleşmek adına mı yoksa etkilendiği için mi bunu anlayana kadar sen de ona sıcak davran. Senin hissettiğin gibi değilse bırakırsın ümitlerin daha fazla artmadan.

Güzellik boy pos tatlilik varsa senden iyisini mi bulacak asıl sen beğenme erkekler kendilerini hep birsey zanneder kolay kızları harcarlar sadece ağır ol her zaman .

yüksek ihtimal evet ama işte sıcakkanlı demişsin oraya takıldım ben herkese karşı nasıl sana karşı belirgin bi ilgisi var mı

Eşim devlet memuru ben ev hanımıyım ..uyum önemli ya statü ne alaka

Ayyy Kıyamam derleyip toplayıp tekrar mı açtın konuyu

Bir iki karşılaşma sonrası zaten kendin netlestirirsin canım.
Hadi boll şans....

Biraz çabalamanız gerekecek gibi ama olabilir bence. Sevgilisi olmadığından emin olun üzülmeyin sonra

ondan eminim yok, tanınmışlığı yuzunden çevresinde çok kız var
ama biraz ağır takılıyor, ilişkiden ilişkiye atlayacak da bir adam değil :)

aktif kullandığı zaten yok da baya baya üstüm zaten çok tuhaf olur :)
yüzyüze etkilemem şart ama nasııl:)

çok tatlısınız :)
çok yanyana gelemiyoruz, üstlerim önünde ceket ilikliyor öyle diyeyim
ama hanımlığı bırakmıyorum tatlı tatlı konusuyorum , cazgır olmama rağmen

Anladigim kadariyla hersey cok yeni. Zamana birak. Neden olmasinki bu iliski ne fark eder ki statü (her ne kadar bazi insanlar icin onemli olsa dahi)

teşekkür ederim ama onca kız arasından ben varım demeliyim işte, bir hareket ya da bir bakış..

teşekkür ederim öneriniz için dikkate alacağım :)

Güzellik boy pos tatlilik varsa senden iyisini mi bulacak asıl sen beğenme erkekler kendilerini hep birsey zanneder kolay kızları harcarlar sadece ağır ol her zaman .

boyum 160 cm o baya da uzun maşallah
ama tatlıyım yanı şaka bir yana nasıl durmam gerektiğini bildiğimi söylerler
biraz da soğuk durup buna tatlı tatlı gülünce ilgi çekmiş olabilirim :)

yüksek ihtimal evet ama işte sıcakkanlı demişsin oraya takıldım ben herkese karşı nasıl sana karşı belirgin bi ilgisi var mı

birkaç akadaş hareketlerine tanık olup şaşırdı bu böyle davranmazdı diye
ama ben netleşmeden bir şey demiyorum ama var bir durumu ya yeniyim diye ya da farklı bir konudan :)

Eşim devlet memuru ben ev hanımıyım ..uyum önemli ya statü ne alaka

ben de psıkolog adayıyım da o almış yürümüş maşallah ondan korkuyorum, yani adını nereye yazsam sayfalarca haber fotoğraf cıkıyor :)
Allah ayırmasın sizi de

Ayyy Kıyamam derleyip toplayıp tekrar mı açtın konuyu

Bir iki karşılaşma sonrası zaten kendin netlestirirsin canım.
Hadi boll şans....

teşekkür ederim :) nasıl davransam ki ben buna hanım hanımcık devam mı :)

Çok klasik olacak ama " Olduğun gibi davran"
Bir de çok kaptirma az yavaş yavaş olayın içine gir.

Çok klasik olacak ama " Olduğun gibi davran"
Bir de çok kaptirma az yavaş yavaş olayın içine gir.

aslında takıntılı bir tipim ben.
eski konularımdan bilirsiniz belki, unutamadığım ve sanırım öyle de kalacak insanlar var
ama bunun bakısı gülüşü beni heyecanlandırdı bilmiyorum :)

bir de olsun bitsin düşüncesindeyım hep, sabırla alakam yok :)

Yok canım eski konularını bilmiyorum.

Ama sabır herşeyin başıdır napcann

Çok üzülursun hani beklediğin gibi sonuclanmazsa o yüzden yavaş yavaş dedim.
İnşallah güzel haberler verirsin.
Hayırlısı tabii kii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…