- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.150
- 133
Merhaba arkadaslar, esimle sorunlarımız var. Bir çoğunu konusarak aşmaya calışıyoruz son bi kaç aydır. Hatta cokta iyiydi aramız son zamanlarda.
En son olayı anlatcam biraz uzun olabilir. 20gündür bel ağrım vardı. Son 3gundur ise ayağımın üzerine basamıcak kadar kötüydüm. Salı günü artık canıma tak etti dedim gel beni al doktora gidelim. Oda izin alma okuldan, idare et falan dedi. yürüyemiyorum nasıl dayanacam gel gidelim dedim. İşimi halledeyim seni arıcam dedi ve saat 16.30da aradı beni. Ben arkadaşa söyledim ilaç yazdı onu kullan geçmezse sabah götüreyim dedi. O an o kadar kötü oldum ki. Keşke dedim taksiye atlayıp gitseydim saatte geçince kaldım gidemedim. Akşam hiç konusmadık. Sabah hastaneye gittik. Mr için saat verdiler o saatte Hastaneye giderken dediki aynı ilaçları yazarsa benden çekeceğin var dedi. O kadar kötü oldum ki sanki ben keyfi hastaneye gidiyorum. Ogün okuluna şube müdürü gelcekmiş. Bide oglumun veli toplantısı vardı. Hersey üst üste gelir bide hastane işi çıkardın dedi bana. Dedim ben en önemsizi benim sağlığım zaten haklısın dedim. Ben okula geçtim. Ogün eve çamaşır makinesi için servis gelcekti. Parça olmadığı için bugune kaldı. Tüm akşam müşteri hizmetleriyke kavga etti defalarca aradı.
Sonra ben tekrar düşünmeye başladım bu adamın benim yanımda işi ne diye. Hastalığımda yanımda yok. Cok rahat azarlıyor herkesi. Gücünün yettiği herkesi haksız olmasına rağmen aşağılayabiliyor bu annesi babası olsa bile.
Ekim ayından bu yana evliliğimizle ilgili cok iyi adımlar atarken ikimizde olumlu yönde değişime çabalarken dün soğudum. Sizce çocuklarım için sabretmeli miyim? Yoksa inceldiği yerden kopsun mu demeliyim?
Yazım hatası olabilir telefondan yazdım çünkü.
Geneli anlattığınız gibiyse sıkıntılı. Bana birşey olsa ki örneğin yakın bi zamana kadar ayağımın üstüne basamıyordum eşim benden çok ısrar eder hadi gidelim doktora diye. Azarlamak ne demek. Bir de şu aşağılama konusuna takıldım, hiç hoş değil. Sürekli böyle ise belli bi yerden sonra kendine olan güvenini de kaybetmez misin?