Siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba arkadaslar, esimle sorunlarımız var. Bir çoğunu konusarak aşmaya calışıyoruz son bi kaç aydır. Hatta cokta iyiydi aramız son zamanlarda.
En son olayı anlatcam biraz uzun olabilir. 20gündür bel ağrım vardı. Son 3gundur ise ayağımın üzerine basamıcak kadar kötüydüm. Salı günü artık canıma tak etti dedim gel beni al doktora gidelim. Oda izin alma okuldan, idare et falan dedi. yürüyemiyorum nasıl dayanacam gel gidelim dedim. İşimi halledeyim seni arıcam dedi ve saat 16.30da aradı beni. Ben arkadaşa söyledim ilaç yazdı onu kullan geçmezse sabah götüreyim dedi. O an o kadar kötü oldum ki. Keşke dedim taksiye atlayıp gitseydim saatte geçince kaldım gidemedim. Akşam hiç konusmadık. Sabah hastaneye gittik. Mr için saat verdiler o saatte Hastaneye giderken dediki aynı ilaçları yazarsa benden çekeceğin var dedi. O kadar kötü oldum ki sanki ben keyfi hastaneye gidiyorum. Ogün okuluna şube müdürü gelcekmiş. Bide oglumun veli toplantısı vardı. Hersey üst üste gelir bide hastane işi çıkardın dedi bana. Dedim ben en önemsizi benim sağlığım zaten haklısın dedim. Ben okula geçtim. Ogün eve çamaşır makinesi için servis gelcekti. Parça olmadığı için bugune kaldı. Tüm akşam müşteri hizmetleriyke kavga etti defalarca aradı.
Sonra ben tekrar düşünmeye başladım bu adamın benim yanımda işi ne diye. Hastalığımda yanımda yok. Cok rahat azarlıyor herkesi. Gücünün yettiği herkesi haksız olmasına rağmen aşağılayabiliyor bu annesi babası olsa bile.
Ekim ayından bu yana evliliğimizle ilgili cok iyi adımlar atarken ikimizde olumlu yönde değişime çabalarken dün soğudum. Sizce çocuklarım için sabretmeli miyim? Yoksa inceldiği yerden kopsun mu demeliyim?
Yazım hatası olabilir telefondan yazdım çünkü.

Geneli anlattığınız gibiyse sıkıntılı. Bana birşey olsa ki örneğin yakın bi zamana kadar ayağımın üstüne basamıyordum eşim benden çok ısrar eder hadi gidelim doktora diye. Azarlamak ne demek. Bir de şu aşağılama konusuna takıldım, hiç hoş değil. Sürekli böyle ise belli bi yerden sonra kendine olan güvenini de kaybetmez misin?

Hayır ne olursa olsun eğer o kadın eve yemek yapıyorsa evinşn kadını oluyorsa o erkekte işini gücünü bırakıp gidecek benim eşimde sorumlu çalştıgı yerde ondna başka kimse bilmiyor o işi Bi gün evde saniyelik baygınlık geçirdim yere düştüm aradım böyle böyle oldu diye 15 dakika sonra Bi baktım gelmiş bu kadının hiç mi elinden 1 bardak su içmiyor k.b kimse valla erkek olarak fazla rahat insanlar gördükçe çıldırıyorum o senin eşin ailen herşeyden önce gelir Bi laf var ailen seni sebepsiz.,karşılıksız sever buna göre adım atılmalı

Bana yazmamışsınız ama benim yorumum da alıntıladığınız üyeye benziyor. 20 gün bel ağrısı + 3 gündür yürüyememek ayrı baygınlık geçirmek ayrı bir durum. Sizinki ani gelişen acil bir durum. Burda konu sahibi kendisi yazmış keşke taksiye atlayıp gitseydim diye demek ki taksiye binebilecek durumda dahası o gün işe de gitmiş. Kocasının koştur koştur izin alıp gelmesi gereken bir durum yok bana göre.

Bazı insanlar söylenirler
Bu onu kötü biri yapmaz ki
Az beklenti çok huzur.
Biz hanımlar eşlerini sürekli acaba beni seviyor mu diye teste tabii tutuyor.
Şunu yapmadı demek ki sevmiyor dememeli... Çok sorgulamak bu yargıyı doğurabiliyor.

Bütün anlaşmazlıklar burda başlıyor işte

Geneli anlattığınız gibiyse sıkıntılı. Bana birşey olsa ki örneğin yakın bi zamana kadar ayağımın üstüne basamıyordum eşim benden çok ısrar eder hadi gidelim doktora diye. Azarlamak ne demek. Bir de şu aşağılama konusuna takıldım, hiç hoş değil. Sürekli böyle ise belli bi yerden sonra kendine olan güvenini de kaybetmez misin?
İşte tam güvenimi kaybettiğim anda dedim ki bende çalışıyorum çocukların bütün yükü bende evin çoğu sorumluluğu bende. Ben bu kadar yorulurken o bide memnun olmuyosa niye çekiyorum dedim. Ondan sonra kendine biraz dikkat etmeye basladı.
Bana yazmamışsınız ama benim yorumum da alıntıladığınız üyeye benziyor. 20 gün bel ağrısı + 3 gündür yürüyememek ayrı baygınlık geçirmek ayrı bir durum. Sizinki ani gelişen acil bir durum. Burda konu sahibi kendisi yazmış keşke taksiye atlayıp gitseydim diye demek ki taksiye binebilecek durumda dahası o gün işe de gitmiş. Kocasının koştur koştur izin alıp gelmesi gereken bir durum yok bana göre.
Ben kolay kolay rspor almam ne kadar kötü olsamda okuluma giderim doktora gittiğim gün bile gittim. Eşimin de iş yoğunluğunu biliyorum. İzin alma sorunu olmadığını da. Mesela dün öğle sonu 3te cıktı abisiyle babasıyla fuar gezmeye gitti. Sırf gezme için çıkan adam ki bunun örnekleri çok benim için de çıkabilir. Gelemicem deseydi zaten ben beklemezdim onu. Sabah yine o götürmese ben giderdim.
Bazı insanlar söylenirler
Bu onu kötü biri yapmaz ki
Az beklenti çok huzur.
Biz hanımlar eşlerini sürekli acaba beni seviyor mu diye teste tabii tutuyor.
Şunu yapmadı demek ki sevmiyor dememeli... Çok sorgulamak bu yargıyı doğurabiliyor.

Bütün anlaşmazlıklar burda başlıyor işte
İnanın ondan beklentim o kadar az ki. Sadece bana kötü söz söylemesin çocuklarıma iyi davransin yeterli benim için. Bu da zaten bi insanın yapması gerekendir. Söylenmek farklıdır ama burdaki cümle resmen tehdit. Bel fıtığı değilde kas ağrısı dese eminim yine devam ederdi tehditlerine

Bana göre erkek yada kadın ne olursa olsun eşinin yanında olmalı böyle şeylerde

Şöyle düşünelim 20 gün boyunca evde sürekli belim ağrıyo ama hastaneye gitmek istemiyorum diyen biri var. Sonraki 3 gün yere basamıyor ve hala hastaneye gitmeyi düşünmüyor. Sonra kalkıp iş yerine gidiyor ve sizin işlerinizi bilmeden arayıp beni hastaneye götür, kötüyüm diyor. E zaten kaç gündür kötüsünüz? Eşinizin tavrı bu yüzden.
Hastaneye gitmeyi sevmemek ayrı hasta olunca gitmemek ayrı. Nezle oldum hastaneyi de sevmiyorum zaten şunu içeyim demekle bel fıtığının ağrısını onca gün çekmek arasında uçurum var.
Etrafınızın size verdiği değer sizin kendinize verdiğiniz değerle doğru orantılı. Benim için hastalık, hastalanınca birinin yanımda olması önemliyse hastalığımın geçmesi için yapmam gerekenlerde önemli olmalı. Ben kendimi ağrıdan ağrıya vurayım ama eşim 2-3 saat bekletirse bana değer vermiyordur yanlış mantık. Adamın düşüncesi zaten 3 haftadır bekliyor, şu işi de halledeyim 3 saat daha beklesin.

Merhaba arkadaslar, esimle sorunlarımız var. Bir çoğunu konusarak aşmaya calışıyoruz son bi kaç aydır. Hatta cokta iyiydi aramız son zamanlarda.
En son olayı anlatcam biraz uzun olabilir. 20gündür bel ağrım vardı. Son 3gundur ise ayağımın üzerine basamıcak kadar kötüydüm. Salı günü artık canıma tak etti dedim gel beni al doktora gidelim. Oda izin alma okuldan, idare et falan dedi. yürüyemiyorum nasıl dayanacam gel gidelim dedim. İşimi halledeyim seni arıcam dedi ve saat 16.30da aradı beni. Ben arkadaşa söyledim ilaç yazdı onu kullan geçmezse sabah götüreyim dedi. O an o kadar kötü oldum ki. Keşke dedim taksiye atlayıp gitseydim saatte geçince kaldım gidemedim. Akşam hiç konusmadık. Sabah hastaneye gittik. Mr için saat verdiler o saatte Hastaneye giderken dediki aynı ilaçları yazarsa benden çekeceğin var dedi. O kadar kötü oldum ki sanki ben keyfi hastaneye gidiyorum. Ogün okuluna şube müdürü gelcekmiş. Bide oglumun veli toplantısı vardı. Hersey üst üste gelir bide hastane işi çıkardın dedi bana. Dedim ben en önemsizi benim sağlığım zaten haklısın dedim. Ben okula geçtim. Ogün eve çamaşır makinesi için servis gelcekti. Parça olmadığı için bugune kaldı. Tüm akşam müşteri hizmetleriyke kavga etti defalarca aradı.
Sonra ben tekrar düşünmeye başladım bu adamın benim yanımda işi ne diye. Hastalığımda yanımda yok. Cok rahat azarlıyor herkesi. Gücünün yettiği herkesi haksız olmasına rağmen aşağılayabiliyor bu annesi babası olsa bile.
Ekim ayından bu yana evliliğimizle ilgili cok iyi adımlar atarken ikimizde olumlu yönde değişime çabalarken dün soğudum. Sizce çocuklarım için sabretmeli miyim? Yoksa inceldiği yerden kopsun mu demeliyim?
Yazım hatası olabilir telefondan yazdım çünkü.
Böyle durumlarda cocuk icin durmak istiyorsanız her işinizi kendiniz halledeceksiniz . Ben suan oyle yapıyorum cok zorda kalmadıkça eşimden yardim istemiyorum çünkü ayni sizin gibi hastalığımı önemsemedi umursamadı ustelik dr epilepsi tesisi koydu

Back
X