Gebeliğe Hazırlık asla anne olamayacağım hissi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
"Eksik". Anne olamayışımın en büyük tanımı bu.mutlu bir evliliğim evim işim yuvam var.ama ben Eksiğim

Yazılarınızı okudum da erkenden çökmeyin kızlar haşimato ve hafif pkoymuşum ki adetler hormonlar düzenli 5 yıl bitti hala hiç hamile kalamadım sanırım alıştı bünye rabbim sabrını veriyor çevremde neler gördüm neler duydum duyuyorum da çok da umrumda...ve ben 3 kez tüp bebek denedim artık ne diyeyim ki

Allah yardımcımız olsun. Duaya devam...

Canım merhaba benimde ayni sekilde pko ve tiroid problemim vardi ama tiroid degeri zaten ilaçla kontrol altına alınıyor ve eğer pko varsa kilo vermeyi dene bende iki aşılama iki yıl tedaviler hacamat derken artık bırakmıştım diyet spor derken kilo verdim iki ay üst üste kimyasal yasadim yani ilk defa iki yil sonra hamile kaldim bi hafta sursede. Doktor pco gozukmuyor ultrasonda dedi tahlillerimde onceden lh fshin iki katiydi suan ikisi ayni degerde pco gitmis yani

nedenini bunlara mı bağlıyorlar?
kaç kiloydunuz.ben zayıfım ama daha da veririm gerekirse

Bu başlıktaki mesajların çoğunu okudum. Dilerim kısa zamanda şifa bulur, bebeklerinize sağlıklıca kavuşursunuz. Eksik, kusurlu, yarım hissedenlerinizi de anlıyorum. Bunu bebek olursa geçer diyip göz ardı etmemek, kabullenmemek lazım. Zaten gebe kalamayan kadın, eksik veya kusurlu değil. Bir insan olarak değerimizden bir şey düşürmez anne olamamak. Biz dünyaya sadece doğurmak için gelmedik. Toplum bize baskı yapsa da gerçek bu değil. Aklımızla bunları bilsek de hislerimizi yönetemiyoruz biliyorum ama bir birey olarak değerimizi, sağlığımızın kıymetini, mevcut hayatımızdaki huzuru, keyfi de da sık sık kendimize hatırlatmalıyız. her şeyden önce hayırlısı olsun. Sağlıklı bir bebek olursa daha iyi olur ama olmazsa da bir şey kaybetmeyiz.

hepsini içimden geçiriyordum ama duymaya da ihtiyacım vardı sanırım.teşekkür ederim.

hepsini içimden geçiriyordum ama duymaya da ihtiyacım vardı sanırım.teşekkür ederim.
Be ne kadar pozitif düşünmeye çalışsam da, birini hamile gördüğümde ya da çocuk gördüğümde içim ciz ediyor. Her ne kadar takmıyorum desem de beynimin arka taraflarında bastırılmış duygularım var biliyorum. Onları nasıl aşabilirim onu bilmiyorum

Duymamız gerekenleri dile getirdiğiniz için çok teşekkür ederim, iyi hissettirdi

Kızlar öncelikle hiç moralinizi bozmayin hepiniz hamile kalıcaksinız ve bebislerinizi kucaklariniza alicaksiniz bunu bir yazin kenara
Sonra stres asla yapmayin kafaya takmayin relax olun ve evrene pozitif enerji yollayın
Ben 8. sene de hamile kaldim artık tup bebeğe gecicektik hatta esime lpg taktiricam ben olmuyor diye espri yapiyordum.. burada bir jel ismi duydum ve onu alıp kullandım ilk kullanmamdan da hamile kaldım
Reklam falan yapmıyorum bu forumda okudum preseed sizlerde araştırın alin deneyin..Allahim insallah tez vakitte güzel haberlerinizi okutur bana..hepiniz dualarimdasıniz

Aynen böyle hissediyorum. Yine regl oldum

10 senedir aynı şeyi düşünüyordum. Umut olsun diye yazıyorum. Neden olmuyor diye 10 sene boyunca 5-6 kere içlenerek düşünmüşümdür. Hiçbir tedavi olmadan kür falan kullanmadan aklımdan çıkmışken hamile olduğumu öğrendim. Ve düşünüyorum gerçekten zamanını beklemiş.
Sana da gelecek. Zamanını bekliyor. Tek tavsiyem çok dua et. Çok İstediğini söyle.
Benim tek fark yaptığım buydu.

Allahım bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. ilk günden daha iyiym. sağolun hepiniz. evlat hasreti asla dinmeyecek. ben çabalamaya devam edeceğim.zamanı var demekki diyorum

aynı düşüncedeyim

benim artık stresten yumurtlama günüm bile olmadı bu ay... eşimin spermlerini nasıl düzeltecem diyemi uğraşayım.. kendi psikolojimlemi.. işimlemi..evlemi.. artık beynim kazan gibi.. aklımdan çıkmıyor depresyondayım bildiğiniz..

bu ay yumurtlamadım bence bende.
69 kiloydum 63e düştüm tiroid ve pko ikiside zor kilo verdiriyo zaten

ben de glutensiz beslencem artık.sanırım bir etkisi olur

Seni çok iyi anlıyorum.. Bende hiç Olamayacak heralde diyordum.. Yinede her ay belki, diye de kendi kendime ümit ederdim..
Ve bak neler yaşadım, teseli değil elbette yinede bir 'ibretlik hikayesi'. . Beterin beteri var Allah en hayırlı zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…