Gebeliğe Hazırlık asla anne olamayacağım hissi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım nasıl şekerler öyle. Rabbim size bağışlasın. Gözyaşları içinde okudum. Fotoğrafı görünce nasıl sevindim.
Allah razi olsun rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin insallah hic bisey emek vermeden olmuyo malesef rabbim hepimizin gnlune gore versin insallah

Ya resmen ağlayarak okudum.ne kadar güçlüsünüz helal olsun size.dualarınıx kabul olmuş allahım sağlkla büyütmeyi nasip etsin ponçikleri öpün benim için.düştüğüm zamanlarda açıp açıp okuyacağım iyi ki varsınız

Yazdığın tüm bilgiler için teşekkürler kuzum. Mutlaka uygulayacağım bunları. Allah bize de nasip etsin inşallah

aĺlah razi olsun teyzesi insallah hayirli saglikli günlerini görürüz.. evlat bambaska bi duygu bunu kaybetmeden kazanan anlayamz.. rabbim kimin gönlünde saklı bi duasi varsa hayirla sonuclandirsin insallah siz acip acip okumayin bana yazin ben size tekrar tekrar yazar yeniden motive ederim destek cok onemli zor günleri beraber asalim ki guzel gunler nasilsa bizleri bekliyo

Bu arada yaş 34 , eşim 41. Ben de pko ve insülin direnci, eşimde ileri hareketlilikte sorun. Bazen umudum yerlerde. Bazen de benim mucizem gerçek olacak Allah’ın izniyle diyorum. Çünkü bi kaç şey yaşadık eşimin tedavi sürecinde mucize gibiydi. Bu yüzden de umutluyum açıkçası Hepimize hayırlı birer evlat nasip et yarabbim

Anlaştık Dua edin bizlere de.inşallah ya çok harikasınız çok sağolun

Dik durup bekleyeceğiz ne yapalım inşallah hemen kavuşuruz yavrularımıza

Anlaştık♥ Dua edin bizlere de.inşallah ya çok harikasınız çok sağolun
Insallah canm hic canini skma stres en buyuk dusman unutma rabbim tabikide sanada nasip etcek insallah ama belliki zamani var bu da senn imtihanin diyelim tevekkul edelim bu gecen zor zamanin elbetteki mükafati cok büyük olcaktir

Masallah rabbim saglikli sihatli hayirli evlat etsin insallah. Güzel Allah im herkese annelik duygusunu tattirsin insallah.

Hikayenizi okudum maşallah subhanallah cokkk tatlılar Allah uzun ömürler versin..
Darısı başıma tez zaman da bende bu haberi alayım Allahım..

Evladını bir ay önce sezaryen ile erken doğurmak zorunda kalmış ve 5 gün sonrasında da toprağa vermiş bir anne- melek annesi- olarak ağlayarak okudum yazdıklarınızı ve bende öyle bir his uyandırdınız ki. Ne kadar bir şey için olur veya olmaz gözüyle baksak da, bu gerek hisle olur gerekse kesinleşmiş bir teşhisle, her şeyi veren de Allah, alan da..
Ben 25 haftalık hamileyken, bundan tam bir ay önce kasılmalarım başladı. Doktor bir ilaç verip yolladı ertesi gün de şiddetlenince başka bir ilaç verdi ve eve istirahate yolladı. Tam eve gittiğim an birden öyle şiddetli bir kanama başladı ki. Anlamıştım zaten o gün uyandığımda bebeğimin durumunun iyi olmadığını, normalde tekme atmadan duramayan oğlum öyle az kıpırdıyordu ki. Dokunuş şeklinde zar zor hissediyordum içimde..Hayatımın en kötü günüydü o gün,umutlarımın hayallerimin yıkılıp altında kaldığım gün. Ambulansla önce ilçedeki devlet hastanesine kaldırıldım. Bebeğimin kalp atışlarını duydum orada, minicikti ama dayanıyordu. Ardından bir buçuk saat uzaklıktaki araştırma hastanesine.. oraya gittiğimde de yaşıyordu oğlum. Ama doktorlar aniden sezaryene alınmam gerektiğini söylediler. Ağlamaktan, 2 dakikada bir gelen sancımdan, durmak bilmeyen kanamadan helak olmuştum ki daha minicik 600 gram olan oğlumu doğurtacaklarını söylüyorlardı bana. Nedenn dedim, daha dün her şey yolundaydı kıpır kıpırdı ne oldu oğluma dedim ve korktuğum cevabı aldım. Plasentası yani bebeğimin eşi erken ayrılmıştı hem de %50.. bu durumda doğduğunda nefes alması bile mucizeydi kii daha küçük olduğu için ciğerleri bile gelişmemişti yavrumun. Beni uyuttular, uyandığımda karnım da boştu yanım da.. bebeğimi daha gelişmiş küvözleri bulunan bir hastaneye götürmüşler. 2 gün kaldım hastanede, herkes yanımda bebekleri kucağında emzirip uyurken ben hep hayırlısını diledim, ağladım ama isyan etmedim.
5 gün dayanabildi yavrum Kaanım. Kimliği bile elimize ulaşmadan ölüm haberini aldık bebeğimizin. sağdığım sütleri bile yetiştiremedim ona. Bir kere görebildim o da 5 dakika. Sonra buz gibi minicik bedenini verdiler bana, onu bastım bağrıma.. daha çok şey yazarım bu hislerimle ilgili ama ağlamaktan yazamıyorum.
Her şer gibi görünen şeyde bir hayır vardır diyorum artık hep. Oğlumun sayesinde namaza başladım, Allah’ımla yakınlaştım. Evet o ilk denediğimiz ay hamile kalanlardanım ben de arkadaşlar ama inanın hayatta böyle bir acının tarifi yok..
Gelgelelim sebebine. 5. Ayımda tansiyonum bir anda yükselmişti ama Doğum yapmadan önceki hafta normale düşürmüştük. Bazıları tansiyon gibi sebepler sayarken hiçbir sebep olmadan bu olay başına gelenler de var. İlk gebeliğinde sorunu olmadan doğum yapıp, ikincisinde veya üçüncüsünde bu olayı yaşayanlar da.Ve beni asıl kötü hissettiren şey, bir daha gebe kalırsam bu olayın tekrarlama riski. Bu olayı yaşayıp ardından evladını sağlıkla kucağına alanlar da var ama ben nedense çok kötü hissediyorum yaşadıklarım hala gerçek değilmiş de bir kabusun içine hapsolmuşum gibi..
Sizin hikayeniz bana, benim şu yıkık haldeki psikolojime o kadar dokundu ve aslında güç verdi ki anlatamam.. Olmaz diye bir şey yokmuş, yeter ki Allah istesin. Evladını kaybetmiş ama lohusa bir anne olarak dua ediyorum ki Allahım içinde evlat hasreti olan tüm kardeşlerime hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah size sabırlar versin. En zoru bu olsa gerek. Hep birlikte ayakta kalacağız hep birlikte iyileşeceğiz inşallah.

Amin, hepimize inşallah. Birbirimize destek oldukça hepimizin yaşadığı zor süreçlere faydası olacağına eminim
kesinlikle. yaşadıklarımızı yaşayan insanlar olduğunu görmek,yalnız olmadığımızı bilmek harika bir duygu. bu ayı da değerlendirdik.bekliyorum umutla. her ay bekleyeceğiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak için.lütfen siz de korkmayın Allah büyük.inşallah bir sonraki bebeğinizi sağlıkla sıhhatle mutlulukla alırsınız kucağınıza.

Uzun ömürleri olsun. Hasimoto hastasiyim ve surekli endiseliyim. Cok zor süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…