- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
sabrına metanetine hayran kaldım.7 yıl sonra yazmışsın bir yerde helal olsun sana evladını almışsın kucağına. Allahım ona uzun ömürler versin. dayanmak direnmek savaşmak zorundayım.kürler deniyorum.unutmaya çalışıyorum. gerçi yine knedimi burada buluyorum ama burada rahatlıyorum ne yapayım. hayırlısıysa olur benimde.bırakmak çözüm değil farkındayım. sadece kötü hissetiğimde burada beni anlayan birileri olması,düştüğümde ayağa kaldırması mükemmel bir şey.ben yine düşersem siz beni yine ayağa kaldırın olur mu? sizler kadar güçlü kalabilmek istiyorum.Seni çok iyi anlıyorum.. Bende hiç Olamayacak heralde diyordum.. Yinede her ay belki, diye de kendi kendime ümit ederdim..
Ve bak neler yaşadım, teseli değil elbette yinede bir 'ibretlik hikayesi'. . Beterin beteri var Allah en hayırlı zamanda nasip etsin
Her Nasip Vaktine Esirdir
"teseli değil, ama birilerine umut olur inşallah. Herkes gibi Çocuk sahibi olmaya karar verince, doktora gittik, bende bir sorun görülmemiștı, Eşimden spermiogram testi istendi. Eşim çalıştığı için, sonucu ben almıştım ve direk kadın doğum doktoruna gösterdim. Altını 3 kere çizerek bana...www.kadinlarkulubu.com
canım merak etme senin gibi durumda olan bir çok kişi var bende dahilim buna evet sürekli çabalayıp hiç bişey olmuyorsabrına metanetine hayran kaldım.7 yıl sonra yazmışsın bir yerde helal olsun sana evladını almışsın kucağına. Allahım ona uzun ömürler versin. dayanmak direnmek savaşmak zorundayım.kürler deniyorum.unutmaya çalışıyorum. gerçi yine knedimi burada buluyorum ama burada rahatlıyorum ne yapayım. hayırlısıysa olur benimde.bırakmak çözüm değil farkındayım. sadece kötü hissetiğimde burada beni anlayan birileri olması,düştüğümde ayağa kaldırması mükemmel bir şey.ben yine düşersem siz beni yine ayağa kaldırın olur mu? sizler kadar güçlü kalabilmek istiyorum.
sizinkini okudum çok duygulandım okurkenSeni çok iyi anlıyorum.. Bende hiç Olamayacak heralde diyordum.. Yinede her ay belki, diye de kendi kendime ümit ederdim..
Ve bak neler yaşadım, teseli değil elbette yinede bir 'ibretlik hikayesi'. . Beterin beteri var Allah en hayırlı zamanda nasip etsin
Her Nasip Vaktine Esirdir
"teseli değil, ama birilerine umut olur inşallah. Herkes gibi Çocuk sahibi olmaya karar verince, doktora gittik, bende bir sorun görülmemiștı, Eşimden spermiogram testi istendi. Eşim çalıştığı için, sonucu ben almıştım ve direk kadın doğum doktoruna gösterdim. Altını 3 kere çizerek bana...www.kadinlarkulubu.com
Bir gün olacak! Her adet gören kadının her zaman bir umudu olmalı. Daha iyiyim iyi ki varsınız. Hala savaşmaya devam:)canım merak etme senin gibi durumda olan bir çok kişi var bende dahilim buna evet sürekli çabalayıp hiç bişey olmuyor
hatta bazı insanları görüyorum çabalamadan o kadar rahat olup yaşıyorlar bu hayatı diyorum ama bu bizim kaderimiz zamanı gelince herşey oluyor
Bende senin gibi sürekli ümitsizliğe kapılıyorum , hatta bu kadar sene hiç hamile bile kalmadım nasıl olacak diyorum ?
Ama şunu da düşüyorum teknoloji gelişti neler neler olur diyorum yeterki biz isteyelim öyle ya da böyle bu durumu çözeceğiz
Zaman her şeyin ilacı ..
Merhaba arkadaşım bende hasimotoyum ve tek tupum tıkalı..seni o kadar iyi anlıyorum ki..kirmizilari her gördüğümde dünyalar başıma yikiliyor..umut ve sabır..biliyorum duymaktan çok yoruldugun iki kelime..ben bir ay önce bitki sağlık uzmanına gittim..bitki çayı,selenyum,enzim ve en önemlisi kan grubuma göre beslenme uyguluyorum..glutenli herşeyi hayatımdan çok önce çıkarmıştım..ve sperm dostu bir jel kullanıyorum..yumurta takibi yapiyorum..istersen bir araştır sende dene kan grubuna Göre beslenmeyi..Bir gün olacak! Her adet gören kadının her zaman bir umudu olmalı. Daha iyiyim iyi ki varsınız. Hala savaşmaya devam:)
İnşallah canım benim.4 yıl olck pzt. evleneli. bir kere bıle hamıle kalamadım. 3. aşılama bu ay. umarım iyi habeeler alırız
Yaptığın herseyi bana da anlatır mısın canım benim.glutensiz beslenmek için kendimi cesaretlendirmeye çalısıyorum.araştırorım tabiki sen de yol gösterirsen çok sevinirim. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhaba arkadaşım bende hasimotoyum ve tek tupum tıkalı..seni o kadar iyi anlıyorum ki..kirmizilari her gördüğümde dünyalar başıma yikiliyor..umut ve sabır..biliyorum duymaktan çok yoruldugun iki kelime..ben bir ay önce bitki sağlık uzmanına gittim..bitki çayı,selenyum,enzim ve en önemlisi kan grubuma göre beslenme uyguluyorum..glutenli herşeyi hayatımdan çok önce çıkarmıştım..ve sperm dostu bir jel kullanıyorum..yumurta takibi yapiyorum..istersen bir araştır sende dene kan grubuna Göre beslenmeyi..
Bunu ciddi anlamda yapamıyorum.her ay takmıcam diyorum yok takıyorum.dediğin gibi kırmızılara bakarken ağlarken buluyorum kendimi. Hiçkimse benden önce hamile kalmasın istiyorum içteniçe.kalanlara mutlu olup sonra benim niye yok ben bunu hakedecek ne yaptım diyorum. Heryerde kafama takma sözleri .nasıl yapıcam diyordum yazın çok aydınlatıcı oldu.iyi ki varsınız gerçekten. Burası bana yalnız olmadığımı hissettiriyor her zaman. Allah bana da nasip etsin.vücudu biraz salmak lazım sanırım.yoga yapcam ben deArkadaşlar merhaba, bir sorun olup da hamile kalamayan ve öncelikle tedavi görmek isteyenleri hariç tutarak bir kaç şey söylemek istedim ben de. Ben de iki yıllık evliliğin ve defalarca denemenin sonunda hamileliği tattım Allah isteyen herkese en hayırlısıyla yaşatsın. Bizde de bir sorun yoktu esimde biraz hız problemi vardı ama ona rağmen oldu. Nasıl oldu peki kür, diyet, beslenme, yumurta takibi, aşılama hangisiyle hamile kaldım? Hiçbiri. Nerdeyse hepsini denedim ama hicbiri sonuç vermedi herkes kafana çok takıyorsun takmasan olur dedi ben de sözde takmıyorum diyordum bu ay artık bıraktım va ama her yeni regl dönemi ağladığımda aslında taktigimi farkediyordum. Bu böyle devam etti eşimi de tedavi olmaya daha detaylı tetkiklere ikna edememistim. En sonunda çaresiz bir şekilde kabullenmeye başladım samimi bir şekilde vücuduma "takmıyorum bu ay" diyerek oyun oynayarak onu kandırmaya çalışarak değil gerçekten içtenlikle çocuğum hiç olmayacağı gerçeğiyle yüzleşmeye başladım. Ağladım üzüldüm sonra bunun avantajlarını çocuğun sorumluluğunun zor olacağını ozgurlugumuzu vs farketmeye çalışarak samimi bir takmama dönemine geçtim. Ama gerçekten vücuduma oyun oynamak onu kandırarak bütün sistemlerin doğru çalışmasını sağlamak için değil. Çünkü bu yöntem ise yaramıyor. Bu sitede sürekli hamilelikle ilgili başlıkları takip ediyordum bıraktım. Hatta bir süre siteyi komple bıraktım çünkü illa ki denk geliyorsunuz. sonra Dedim ki ilk çocuksuz çift biz olmayacagiz. Çocuksuzluk oh daha rahat, çocuk olsa ne yapamam işte onları bir bir yapmaya başladım. Kursa yazildim lisansüstü egitimime yogunlastim, tatile çıktım gezdim gecenin on ikisinde kocamla dışarı çıktım çocuklu çift ne yapamiyorsa hepsini yapıp mutlu oldum. Bir süre sonra çocuk fikrinden çok uzaklaşıp bu hayatı sevmeye başlamıştım adet olsam da tamam zaten ben bu hayatı istiyorum Allah bana bu sonucu verdi ise ben de keyfini çıkarırım dedim. Sonra hiç ama hiç beklemedigim.bir anda evet hazırlıksızKen bir şekilde hamile kaldım. Nerdeyse uzulecektim o kadar fikirden uzaklastirmistim ki kendimi. Bu yapay değil çok samimi bir uzaklasmaydi çünkü. Tabii çocuk isteyen moduma dönmem zor olmadı :) çok zor bir zamanda ustelik zor bir hamilelik başlangıcı yaşadım ama Rabbim öyle takdir etmişti buna da şükür dedim. Sizinle kendi hikayemi paylaşmak istedim çünkü herkes takma kafana olacak diyordu ama anlamlandiramiyordum takmıyorum demekle takmamak olmuyor bunu gerçekten samimi bir şekilde icsellestirince vücut o zaman üzerindeki stres kalktığı için tüm sistemlerini doğru çalıştırıyor.
Başta da dediğim gibi tedavi gereken durumlar müstesna. Ama hiçbir sorununuz yoksa bu yöne değil başka yöne bakın o zaman güneş olması gerektiği yönden zaten doğacak. Murphy bir yerde :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Asla olmaz diye bir şey yok ama olmadıkça her ay takıntı haline geliyor.bu kocaman bir sorun haline geliyor. Gerçekten biraz bırakmam lazım kendimi.Slm kızlar söyle birsey anlatayim.bundan 6 yıl oncesi yolda bir çocuk annesine anne diye seslendiginde içim cızzzz ederdi .bana asla bir cocuk anne demicek diye üzülürdüm. Bir cocuga oğlum veya kızım demek çok uzaktı. Cünkü hangi doktora gitsem pko infertilite menapoz gibi seyler söylüyorlardi. Sonra evlenmeye karar verdim.tabiki esime ve ailesine anlattim durumu hiç sorun yapmadilar. Hele kayinvalidem bir sürü öksüz yetim bebek var birini evlat edinirsiniz severiz dedi. Sonra evlendik 2 ay gecti aradan reglim zaten hep düzensizdi.3 4 ay regli olamadigim oluyordu. Dügün stresi falan derken 2 ay regli olmadim. Esimle doktora gittik adet söktürücü almak icin. Doktor ultrasonla kist varmi diye bakarken kese var dedi. Hayatimda ilk defa kese diye bir terim duymustum. O ne diye sordum bebek var icinde dedi 8 haftalikmis. Sonra elime bir ultrason kagidi verdi baska seylerde soyledi ama hicbirini duymadim.odadan ciktim esim bankta oturuyor eline kagidi verdim esim ne oldu kötu birseymi dedi .ben kese varmis icindede bebek varmis dedim.esim şoka girdi. Sevinemedik bile sok olduk. Evlendigimin ilk günlerinde gebe kalmisim. Ailecek cok mutlu olduk. Esimi ilk ve sonkez bebegimiz icin hüngür hüngür aglarken gördüm. Demem o ki rabbim ol der olur doktorlar sadece aracı. Rabbim her kadina annelik duygusunu tattirsin insallah. dua ve tevekkül
Asla olmaz diye bir şey yok ama olmadıkça her ay takıntı haline geliyor.bu kocaman bir sorun haline geliyor. Gerçekten biraz bırakmam lazım kendimi.
sabrına metanetine hayran kaldım.7 yıl sonra yazmışsın bir yerde helal olsun sana evladını almışsın kucağına. Allahım ona uzun ömürler versin. dayanmak direnmek savaşmak zorundayım.kürler deniyorum.unutmaya çalışıyorum. gerçi yine knedimi burada buluyorum ama burada rahatlıyorum ne yapayım. hayırlısıysa olur benimde.bırakmak çözüm değil farkındayım. sadece kötü hissetiğimde burada beni anlayan birileri olması,düştüğümde ayağa kaldırması mükemmel bir şey.ben yine düşersem siz beni yine ayağa kaldırın olur mu? sizler kadar güçlü kalabilmek istiyorum.
Öncelikle 2,5 yıllık evliyim..bir yıldır bebek için uğraşıyoruz..33 yaşımı yeni dolduldurdum..hipotiroid teşhisi 5yil önce kondu fakat ben bunu kendime kondurmadim,tiroid ilacimi düzenli kullanmadım..2018 Mart ayında hasimoto teşhisi kondu..antikorlarim ve prolaktinim yuksekti..bebege karar verdiğimiz anda endokrinologa ve jinekolaga gittim..tüm muayenelerimi oldum.. endokrinologum antikorlarim duzelmeden hamileliği onaylamadı..buna rağmen ben yinede korunmadim,hamile de kalamadim..3ay dönemden sonra bitkisel kurlere başladım..aslan pençesi,hayıt içtim..bu arada prolaktinim için doatinex kullandım..değerler düştü fakat 2 ayda yine çıktı neyse ki sinirda..gelelim antikorlara..tiroid hapının dozunu değiştirdi bu arada ben araştırmalarım üzerine glutensiz beslenmeye başladım..hayatımdan hazır yiyecekleri çıkardım..kahve haftada bir içersem o da kafeinsiz..marketlerde glutensiz makarna un v.s ürünleri aldım..organik beslenmeye verdim kendimi..spora başladım..bu arada antikorlarim sınıra kadar düştü..stresli bir iş hayatım var..bununla yuzlestim.ve hicbirsey benden önemli değil düşüncesini her sabah kendime tekrar ettim..jinekologum gereksiz gorsede rahim filmi mi 6nci ayimda çekildim kendim isteyerek..iyiki cektirmisim..her ay tüm hormonlarima baktirdim kan tahlili ile..soğan kürü yaptm iki ay..bal tarçın çörek otu..e vitamini,d vitamini,balık yagi..süt,viks,maydanoz buharına oturdum iki ay,belime yakı yapıştırdım,kaplıcaya gittim..esimde sorun yok buna rağmen keçi boynozu tüketiyor halen..her ay yumurta takibi yapiyorum..dualar okudum..okuttum..Meryem Ana eli bitkisini Arabistan'dan temin Edip suya okuyup bekletip içtik eşimle..hamile kalmak için vitaminler kullandım..bir kez bile hamile kalamadim..bir yıldır her ay birşey denedim..olmadı..şimdi bir sağlık bitki uzmanına başladım..15 gün ara ile masaj ve akapuntur yaptırıyorum..tek tupum tiklai,hasimotoyum,prolaktinim sınırda..bu sağlık uzmqni bana ilk olarak kan grubuna Göre beslenmelidir dedi..internette araştır kan grubunu biliyorsan ayrıntılı yazıyor neler yememelisin..ben 0+ ve et ağırlıklı besleniyorum..çok sevsem de süt ürünlerini hayatımdan çıkardım.. serapetase enzim alıyorum aç karnına ve sabah akşam bitki karışımı çay içiyorum..selenyum folik asit ve tabiiki euthyrox..ayrıca preseed jel geçen ay sipariş ettim onu da kullanıyorum..yoga yapıyorum.. yüzüyorum..çok uzun yazdım arkadaşım kusura bakma unuttuğum birşey olursa yine yazarım..en önemlisi kan grubuma göre besleniyorum ve şişkinlik mide sorunum kalmadı 3 haftada 3 kilo verdim..kendimi çok iyi hissediyorum..belki psikolojik ama umut işte..artık yoruldugumu hissediyorum..2 ay daha bekle sonrası artık tedavi diyorum kendime..her gün doğal biseyler araştırıyorum denemediğim bir şey var mı diye..sana tavsiyem gluteni un ürünlerini hayatından çıkar..kahve çay kafeinleri çıkar..bir ayda değişimi farkediceksin..selenyum kullan..spor yap..yavaş yavaş başla her ay bir şeyleri bırak..insallah yardımcı olabilmişimdir..İnşallah canım benim.
Yaptığın herseyi bana da anlatır mısın canım benim.glutensiz beslenmek için kendimi cesaretlendirmeye çalısıyorum.araştırorım tabiki sen de yol gösterirsen çok sevinirim. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende ayniyim ve pskolojik olarak çöktümAynen böyle hissediyorum. Yine regl oldum
gecen gun dr dedi. herkes tek seferde kaldim der dedi. ya da tek seferde olanlar soylenir hep ugrasanlar anlatmaz hikayelerini dedi. bizim agzimizda her sey ortamlarda soyluyoruz soyle boyle.. millet sinsi sinsi dinliyor. biz de saniyoruz onlarda dert yok. tutturmak mesele.. tek seferde kalmak mucize.. her ay sansimiz ne kadar az. gunu tuttur rahim temiz olsun kanallar acik olsun sperm kaliteli olsun. bir de yumurta catladiktan sonra sperm kabul etmiyormus hikayesi var. burda biri demisti. onceki gunden iceride kalan sperm varsa kabul ediyormus. vs vsbir de şey var. etfarta tek seferde hamile kalanlar. artık mucize geliyor bana. diğer insanların hiçbiri beni anlamıyor ve sürekli derbeder gezmekte beni çok yoruyor. bi gün saçmalama sen de anne olacaksın diyorum ama o gün asla gelmeyecek gibi.sürekli başkalarının çocuklarını sevicem onların büyümesine tanık olcam gibi. ya içimdeki boşluğu anlatabiliyor muyum bilmiyorum. başkası yazsa ona destek ourum umut veririm ama ben hissedemiyorum işte onu şuan.
Allahım nasıl şekerler öyle. Rabbim size bağışlasın. Gözyaşları içinde okudum. Fotoğrafı görünce nasıl sevindim.Eki Görüntüle 2301489 suan 2 yaslarina girecekler onlar benim mucizelerim.. sizede anlattim sakin umudunuzu yitirmeyin kizlar veren allah alan allah sadece dua edin yeterli rabbimin gonlu cok bol herkesin gonlundekini elbet bi gun verecektir.baya bi uzun yazmisi hakkinizi helal edin hayirli gunleriniz olsun opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?