ASLA COCUGU OLMAYACAKLAR VE DEFALARCA BAŞARISIZLİK YASAYİP HAYATA TUTUNANLAR NASİL BASARDİNİZ?

Muallimee35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
75
19
18
32
Evliliğimin 5. Yılı 4 yıldır tedavi görüyorum 1 laparoskopi 1 aşılama ve 2 tane tüp bebek başarısızlığım var hiç hamile kalmadım şimdiye kadar yaşım 30 ve bizde erken menopoz var galiba benimde hiç bebegim olmayacak yumurtalarım günden günde ölüyor neredeyse hiç yok bununla yaşamayı nasıl öğrendiniz bana hayat artık çok boş amaçsız geliyor yaşamak istemiyorum.Hamile insanları yanında çocuğu olan insanları görmek çok zor geliyor tüm bunların yanında hayat akmak zorunda ise gitmek zorundayım ama artık hiç bişey yapmak istemiyorum Mutluluğum öldü gibi.Esim hala bigun olcak umudunda ama artık bizim için imkansız gibi.Siz buna nasıl dayandiniz defalarca tüp bebek yapıp negatif alanlar en zor vakalarla pozitif görenler nasıl başardınız

Merhaba inanın herkes aynı zorlukları yaşıyor, aynı cikmazlari yaşıyor içinde. Ama asla olmayacak diye bir şey yok gerçekten, Rabbım ol derse neler olur ,veren de Allah vermeyen de .
Oncelikle psikolojik destek almanız gerekiyor. İnsanlar 15 20 sene deniyor daha yolun basindasiniz. Bu kadar çaresiz olduğunuzu düşünmüyorum. Ama yazdıklarınıza çok üzüldüm. Umut hep olmalı içinizde, umut olmazsa beyin reddeder bilincaltiniz çok önemli, psikolojinin çok önemli. Önce siz iyi olmalısınız .
Hangi sehirdesiniz?
Ben neler yaşadım Rabbım hakkımızda hayırlısını versin her şeyden önce hayırlısını ve sagliklisini isteyin lütfen 🙏

Evliliğimin 5. Yılı 4 yıldır tedavi görüyorum 1 laparoskopi 1 aşılama ve 2 tane tüp bebek başarısızlığım var hiç hamile kalmadım şimdiye kadar yaşım 30 ve bizde erken menopoz var galiba benimde hiç bebegim olmayacak yumurtalarım günden günde ölüyor neredeyse hiç yok bununla yaşamayı nasıl öğrendiniz bana hayat artık çok boş amaçsız geliyor yaşamak istemiyorum.Hamile insanları yanında çocuğu olan insanları görmek çok zor geliyor tüm bunların yanında hayat akmak zorunda ise gitmek zorundayım ama artık hiç bişey yapmak istemiyorum Mutluluğum öldü gibi.Esim hala bigun olcak umudunda ama artık bizim için imkansız gibi.Siz buna nasıl dayandiniz defalarca tüp bebek yapıp negatif alanlar en zor vakalarla pozitif görenler nasıl başardınız
Yumurtalarınızi donduruyrsnz değil mi? Her geçen gün tıpta bir şeyler ilerliyor. Allah nasip etmişse bir şeyi eninde sonunda olur tevekkül edelim, duaya sarılalım. Yoksa bebek için aile olunmuyor sadece ailenizi de ihmal etmeyin üzüntüden.
İnsanın kalbine düşmuşse annelik Ama karnından dogurursun ama kalbinden yeter ki nasip olsun 🙏

Merhaba inanın herkes aynı zorlukları yaşıyor, aynı cikmazlari yaşıyor içinde. Ama asla olmayacak diye bir şey yok gerçekten, Rabbım ol derse neler olur ,veren de Allah vermeyen de .
Oncelikle psikolojik destek almanız gerekiyor. İnsanlar 15 20 sene deniyor daha yolun basindasiniz. Bu kadar çaresiz olduğunuzu düşünmüyorum. Ama yazdıklarınıza çok üzüldüm. Umut hep olmalı içinizde, umut olmazsa beyin reddeder bilincaltiniz çok önemli, psikolojinin çok önemli. Önce siz iyi olmalısınız .
Hangi sehirdesiniz?
Ben neler yaşadım Rabbım hakkımızda hayırlısını versin her şeyden önce hayırlısını ve sagliklisini isteyin lütfen 🙏
Haklısınız benim psikolojik desteğe ihtiyacım var ve Alicam vücudum çok yıprandı zaten o yüzden bu başlığı açtım zor savaşlar verenleri dinleyebilmek için

Yumurtalarınızi donduruyrsnz değil mi? Her geçen gün tıpta bir şeyler ilerliyor. Allah nasip etmişse bir şeyi eninde sonunda olur tevekkül edelim, duaya sarılalım. Yoksa bebek için aile olunmuyor sadece ailenizi de ihmal etmeyin üzüntüden.
İnsanın kalbine düşmuşse annelik Ama karnından dogurursun ama kalbinden yeter ki nasip olsun 🙏
Öyle çok teşekkür ederim Benim yumurtam yok zaten Problem burda ve tek tüp kapalı o nedenle donduramadim desteğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun

Evleneli 5 bucuk yıl oldu 4 yildir tedavi görüyorum benimkide erken menopoz . Bizim gibi tüp bebek tedavi gören herkes için öncelik inanmak bu yola çıktığımızda önce ALLAH a sonra kendimize inanmak. İradeli ve güçlü olmak savaşmak yılmamak. Beyin öyle bi işlev görüyor ki bir doktor bana demişti ki eğer beynimiz en ufak bi stresi görsün direk vücuda savunma mekanizması veriyor. Öncelik üremeyi durduruyor. Diyor ki şuan bi sıkıntı var sen bi dur önce ben onu çözücem diyor. Üremeyi en sona alıyor . Hastalarımıza o yüzden stresten uzak durun diyoruz demişti doktorum. O kadar haklıydı ki... sen istediğin kadar üzül kafana tak neden olmadı die kendini yiyip bitir karamsar ol dünyaya herkese küs hiç bişey değişmicek. Değişen sen oluyosun farkında olmadan tahammülsüzlükler başlıyor. Bir bakmışsın başka biri olmuşsun. Doktorumun o sözünden sonra kendime geldim. Ya Allah bana bi evlat nasip ederse ben bu psikolojyle nasıl büyütürm onu nasıl iyi bi anne olurum. Gittim destek aldım. Rahatlamayı öğrendim. Olursada Allahtam olmazsa da Allahtan. Bana bişey olursa bebeğin ne anlamı var. Eşime bişey olursa ne anlamı var.. Rabbim evimizin huzurunu bozmasn olmıcaksada Allahın bi bildiği vardr isyan etmek ne haddimize. Rabbimin bize imtihanı belki de en güzelini verecek sabrederek. Öncelik sensin. Senin iyi olman senin mutlu olman senin sağlığının yerinde olması lazım. Bırakma kendini menopoza girmediğimiz sürece hala bi umut var. Bizden daha kötü durumda olanlar var çoğuda hamile kaldı doğurdu bile. Allah bilir biz bilemeyiz. Toparlan ve gülümse 😊💕

Lütfen üzülmeyin, umutsuz olmayın. Bizler de zaman zaman çıkmaza giriyoruz. İçimizde savaşlar veriyoruz. Düşüp yeniden kalkıyoruz.
30 yaşındaymışsınız. Yaşınız genç🌺
Psikolojik destek almak iyi gelecektir. Ve hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama eğer bir tedaviye başlayacak olursanız doğru klinik ve halden anlayan bir hekim seçin. Ben defalarca doktoruma hocam ben iyi değilim, çöküyorum, pes etmek üzereyim dedim. Her seferinde sağ olsun beni motive etti. Doktor desteği ve iyi bir labaratuvar çok önemli. Umarım hayallerinize en kısa zamanda kavuşursunuz.🤲🏻🌺💕

Zor vakalardan birtaneside benim sanirim👍9yildir evliyim 4 kere dis gebelik yaşadım,ilkinde sol tüpümü aldılar acik ameliyatla, sonra 2kere laparoskopi ile öbür tüp temizlediler,en son dis gebelik kanser ilaci ile düşürdüler ilk doz ile düşmedi ikinci dozla zar zor 18 gun hastanede kaldım,sonra bir acik ameliyat daha ikinci tüpümü da aldilar,arada basarisiz 2 aşılama,3 tüp bebek,1 kimyasal, 1tup bebek basarili o da11-12 haftada kalbi durdu😶 sayısız hgs filmler,iğneler,ve belki çuvallarla ilac kullandım...bende cok yığıldım oldu,ağladım,hayata küstüm,ama silkelendim ayağa kalktim,anladim ki beklemek bir cozum değil,zaman geciyor,biolojik saatim geçiyor 37yasindayim,en son iyi bir doktor araştırdım inandim,güvendim özel bir tedavi ile ve su an Rabbime şükürler olsun yolun yarisina geldik,Allah nasip ederse bir kızım olacak🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Diyecem o ki inancını kaybetme,Rabbine güven,kendine güven ve yola devam,yığılmak yok,beklemek yok,11kere tup bebek denenen var,mutlaka sende güzel sonuçlar alırsın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗

Ne sorununuz var ki ?

Menapoza da girseniz artık yumurta donasyonu ile anne olabiliyorsunuz sperm varsa ve rahim sağlamsa

Bu kadar yıpratmayın kendinizi

Öyle çok teşekkür ederim Benim yumurtam yok zaten Problem burda ve tek tüp kapalı o nedenle donduramadim desteğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun
Her tüp bebek yolundan gecenin derdi kendine göre büyüktür. Herzaman insan en kötü durumdaki benim diye düsünsede inanin beterin beteri var. Allaha sükürler olsunki artik menepoza girmis olan kadinlar bile basari elde edip o altin yumurtaya sahip olabiliyo. Biliyorum bizim duymak istedigimiz en son sey ama aslaaa ümidinizi kaybetmeyin. Mutlaka herzaman bi yolu vardir. Bende suan 7. denememdeyim ve pek ümitli sayilmasamda inanmaya calisiyorum. Esim mesela olmazsa evlat edinebiliriz diyor. Yasiniz daha cok gec, bu forumda 40 yas üzeri imkansiz denilen kactane kadin var hamile kalan. ♥️

Dr. Mfk yöntemini deneyin eğer isterseniz fayda gören insanlar var bazen bir yumurta yeter . Yeter ki sağlıklı olsun o yumurta

Back
X