- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
hepiniz öyle haklısınız ki..eşim gercekten cok yardımcıdır hatta benden cok bile yapar ev işlerini..hatta der yaranamıyorum sana diye..ama işte 2 dk oturuken görsem deliriyorum..bebek oldu ve ben eve kapandım ..onun yuzunden oldu gibi hissediyorum..oysa öyle güzel ki yavrum ..yanımda şimdi..baktıkça gözlerim dolıuyor ama ben yetinmeyi bilmiyorum..eşime devamlı boşanıcam senden diyorum bana kapıyı gülerek aç işten gelince diyor bana..oysa öyle bi hal aldı kı artık kapıyı bile çalmıyor anahtarla açıyor gelip öpüyor ve suratın nıye asık diyor..hep aynı.. sebebi yok ki.. asık işte..evdeyım ya..kuruyorum devamlı kafamda..patlıyorum sonra.. yazdıkça kendimden daha cok iğreniyorum ..oysa görseniz bebeğimin maşallahı var..öyle uysal ki..hiç mızmızlıgı yok..bi acıkınca ..kendi kendine oynuyor nerdeyse..ama ben işte değer bilmez biriyim..nefret ediyorum kendimden
Kıyamam lütfenn böyle yapma neden kendinden nefret edeceksinn.. ne güzel söylüyorsun bak çok uysal sakin bir bebeğin var sana yardım eden hala nazını çeken sana her konuda yardım eden bir eşin var.. allaha şükür de.. hem diğer konunu okudum bebeğin için ne kadar çok sevinmişsinn çok şükür sağlıklı doğmuş herşey güzell.. sadece senin biraz sakinliğinle herşey düzelecek ama sen gözünde büyütüyorsun dağ yapıyorsun ufacık şeyleri.. Olumlu düşün lütfen yaa