- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Döner mi dönmez mı belli olmaz orası da, size söylediği oraya buraya git demesinin altında sizin " genel kültür" olarak yetersiz olduğunuzu düşündüğü kesin...veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
yok aslında genel kültür olarak iyiyimdir ama ben belki bişeyler olur lafına takıldım bakalım ne yorumlar gelecekDöner mi dönmez mı belli olmaz orası da, size söylediği oraya buraya git demesinin altında sizin " genel kültür" olarak yetersiz olduğunuzu düşündüğü kesin...
Hiç bişey anlamadım valla canım...veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
Siz iyisinizdir ama onun için yeterli değildir. Ben burada asla sizin kültürsüz olduğunuzu söylemiyorum yanlış anlamayın ama o kişi sizi öyle görüyor. Yoksa başka bir açıklaması olamaz diye düşünüyorum...yok aslında genel kültür olarak iyiyimdir ama ben belki bişeyler olur lafına takıldım bakalım ne yorumlar gelecek
İlişkiniz sırasında adamı fazla mı daralttınız da size hobiler bulmaya çalışmış?veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
evet bunalttım açıkçasıİlişkiniz sırasında adamı fazla mı daralttınız da size hobiler bulmaya çalışmış?
canım kaç yaşındasınız? ben 36 sayılırım o da 38 szce o yaşı adamı döner mi? lütfen söyleyin...Hepsi döndü... hemde yerlerde sürüne sürüne...
Bu nedense benim hayatimin özeti...
Asla geri almam... ölsem erkekliksizden kurusam bir ömür sevgiden mahrum kalsam yine sokağıma yaklaştirmam...
canım kaç yaşındasınız? ben 36 sayılırım o da 38 szce o yaşı adamı döner mi? lütfen söyleyin...
ben de öyle düşündüm belki bişeyler olur demek direkt birini bulursun demek değil miBana da 'biraz sosyalleş, belki birini bulursun' gibi geldi ilk okuyuşta
evet bunalttım açıkçasıama aklım başıma geldi şimdi de mesleğiyle ilgili çok büyük sıkıntıları var. bana yazamıyor arayamıyor ama biraz da aramak istemiyor iyice bahane oldu meslek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?