• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asla dönmez dediğiniz biri döndü ve evlendiniz mi?

Ben hiç kendini geliştir demek istediğini çıkarmadım ya
Direk yoluna bak ortamlara gir
Kafana göre birini bulursun diye tavsiyede bulunmuş
Ultra modern ve geniş abimiz..

İyiki demiş yoksa sen kiliseye kapatırdın kendini yoksa:işsiz:

Ben hiç kendini geliştir demek istediğini çıkarmadım ya
Direk yoluna bak ortamlara gir
Kafana göre birini bulursun diye tavsiyede bulunmuş
Ultra modern ve geniş abimiz..

İyiki demiş yoksa sen kiliseye kapatırdın kendini yoksa:işsiz:
peki sonra bu söylediklerine pişman olup döner mi bana?

veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
Güzel rol yapmışsın demek

18 yaşında olsa döner ve pişman olur değişir derim ama 38 inde neyse öyle devam eder. Üzüyorsa ve bunları demişse dönmesin zaten

veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
Demek istiyor ki "kendini geliştir, kendine yatırım yap .Benim senin gibi biri ile harcanacak vaktim yok.
Kafanı bana takacağına kendinle uğraş "
diyor
Ben adamı takdir ettim. Hakaret mi etmesi lazım illa onu aramaktan vazgeçmeniz için .
Aynı konuda bu kaçıncı başlık????

Doğrusu giden kimsenin geri dönmesini beklemedim birisi hariç. Kaderin cilvesimidir nedir? geri döndü ama çoktan gönlüm geçmişti. ☺

BİR ERKEĞİN BİR KADINI ÇOK ÜZDÜĞÜNÜ FARKETTİĞİ AN, GENELLİKLE SÖZ KONUSU KADININ ARTIK O ERKEĞİ HİÇ SALLAMADIĞI ANA TAKABÜL ETTİĞİNDEN; MANASIZ BİR AYDINLANMA OLUR İŞTE...

Bu çok değişken bir durum.
tüm gidenler dönseydi ayrılık olmazdı :)
Döner mi diye beklemek, buna endeksli yaşamak çok yıpratıcı olur. Karşı tarafın da dediği gibi hayatını yaşamaya bak. Giden gitmiştir, dönerse bile ben olsam bıraktığı yerde olmam.

Açıkçası 33 yaşında birinin bana dönmesini beklemezdim sanırım biyolojik saat yerinde durmuyor çünkü.

Böyle diyen adam size dönse de ondan iyi koca olmaz. Bunu kendinize yapmayın. Boşanmaya karar verirsiniz, yaşınız daha da ilerlemiş olur. Onu unutup yolunuza bakın ve o size dönse de siz ona dönmeyin. Size değer vermediği için onu değerli zannetmeyin. Böyle konuşan bir adam değerli değildir.

"Bırak peşimi bana sarma artık düş yakamdan git sinemaya tiyatroya git bıktırdın kendi hayatına bak " diyor.
Bunları diyen adam dönmez, dönerse sevişmek için falan kısa süreliye şansını deniyordur.
Hiç metafora falan gerek yok, bam bam bam..hepsi bu kadar

Back
X