- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.768
- 358
- Konu Sahibi cimenyesili1
Giden gitmiştir artık boşverin, dönse de eski tadı kalmaz.ben de öyle düşündüm belki bişeyler olur demek direkt birini bulursun demek değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giden gitmiştir artık boşverin, dönse de eski tadı kalmaz.ben de öyle düşündüm belki bişeyler olur demek direkt birini bulursun demek değil mi
Aynen öyleHepsi döndü... hemde yerlerde sürüne sürüne...
Bu nedense benim hayatimin özeti...
Asla geri almam... ölsem erkekliksizden kurusam bir ömür sevgiden mahrum kalsam yine sokağıma yaklaştirmam...
peki sonra bu söylediklerine pişman olup döner mi bana?Ben hiç kendini geliştir demek istediğini çıkarmadım ya
Direk yoluna bak ortamlara gir
Kafana göre birini bulursun diye tavsiyede bulunmuş
Ultra modern ve geniş abimiz..
İyiki demiş yoksa sen kiliseye kapatırdın kendini yoksa![]()
peki sonra bu söylediklerine pişman olup döner mi bana?
evet istiyorumDönmesini mi istiyorsun sen kısaca?
Hepsi döndü... hemde yerlerde sürüne sürüne...
Bu nedense benim hayatimin özeti...
Asla geri almam... ölsem erkekliksizden kurusam bir ömür sevgiden mahrum kalsam yine sokağıma yaklaştirmam...
Güzel rol yapmışsın demekveya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
Başıma gelmedi tecrübem yok ama gözlemim var.evet istiyorum
Demek istiyor ki "kendini geliştir, kendine yatırım yap .Benim senin gibi biri ile harcanacak vaktim yok.veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
Açıkçası 33 yaşında birinin bana dönmesini beklemezdim sanırım biyolojik saat yerinde durmuyor çünkü.veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
peki sonra bu söylediklerine pişman olup döner mi bana?