- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi cimenyesili1
Konuda o kadar çok "döner" sözcüğü geçiyor ki gece gece canım çekti. Ayranla ne güzel giderdi...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zmaanolabilir demekle neyi kastettiniz?Size diyorki ilgini benden baska yone cevir beni rahat birak diyor. eski konunuzdan sizi hatirladim hala adamdan vazgecmemissiniz ve evlilik diyorsunuz inanamiyorum gercekten su saatten sonra ben seni istemiyorum demeniz gerk o adama.
Dönse bile çok geç oldu hadi uğurlar olsun sana dersin. Daha iyileri çıkar karşına.veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
çıkar mı dersin inşallah çıkarDönse bile çok geç oldu hadi uğurlar olsun sana dersin. Daha iyileri çıkar karşına.
Mesajimi duzelttim bu adam yakamdan dus diyoro zmaanolabilir demekle neyi kastettiniz?
Aynen böyle dedim ve 7 ay sonra döndü ve evlendik :) Kışı gecirebilirsen bahar yine gelecek.veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
nasıl oldu anlatır mısınızAynen böyle dedim ve 7 ay sonra döndü ve evlendik :) Kışı gecirebilirsen bahar yine gelecek.
Canım 2 sene çıktık. Çok asiktim ben. O ağır abidir çok aşık değildi bana. Bir gün tlf ile dedi biz ayrılalım olmuyor vs. Bekliyordum son zamanlarda bir soğuktu zaten. Şimdi bak şuraya dikkat et; o günden sonra tek bir irtibat kurmadim. Ne tlf ne msj. Eminim çok şaşırdı. Ama ben kendi tutumumdan dolayı neredeyse emindim. Merak edecek dönecekti. Hiç umudumu kesemedim ve asla aramadım msj armadım. Veee 7 ay sonra o telefon geldi :) Azcık nazlandim ve tabiki evet dedim. zo hafta alyanslari aldık. Meğer bir kız girmiş o sırada hayatına. Annesiyle tanistirmis bile. Cikmislar falan. Benim düşünce gücüm ile bana geri döndü. 15 yılımızı kutladık. Darısı başına cnm. Sadece arama.nasıl oldu anlatır mısınız
lütfen bana yardım edinCanım 2 sene çıktık. Çok asiktim ben. O ağır abidir çok aşık değildi bana. Bir gün tlf ile dedi biz ayrılalım olmuyor vs. Bekliyordum son zamanlarda bir soğuktu zaten. Şimdi bak şuraya dikkat et; o günden sonra tek bir irtibat kurmadim. Ne tlf ne msj. Eminim çok şaşırdı. Ama ben kendi tutumumdan dolayı neredeyse emindim. Merak edecek dönecekti. Hiç umudumu kesemedim ve asla alamadım msj almadım. Veee 7 ay sonra o telefon geldi :) Azcık nazlandim ve tabiki evet dedim. zo hafta alyanslari aldık. Meğer bir kız girmiş o sırada hayatına. Annesiyle tanistirmis bile. Cikmislar falan. Benim düşünce gücüm ile bana geri döndü. 15 yılımızı kutladık. Darısı başına cnm. Sadece arama.![]()
ben merak edip döneceğini sanmıyorum adam bana tiyatroya git sinemaya git belki bişey olur dedi.birini bul demek değil mi buCanım 2 sene çıktık. Çok asiktim ben. O ağır abidir çok aşık değildi bana. Bir gün tlf ile dedi biz ayrılalım olmuyor vs. Bekliyordum son zamanlarda bir soğuktu zaten. Şimdi bak şuraya dikkat et; o günden sonra tek bir irtibat kurmadim. Ne tlf ne msj. Eminim çok şaşırdı. Ama ben kendi tutumumdan dolayı neredeyse emindim. Merak edecek dönecekti. Hiç umudumu kesemedim ve asla alamadım msj almadım. Veee 7 ay sonra o telefon geldi :) Azcık nazlandim ve tabiki evet dedim. zo hafta alyanslari aldık. Meğer bir kız girmiş o sırada hayatına. Annesiyle tanistirmis bile. Cikmislar falan. Benim düşünce gücüm ile bana geri döndü. 15 yılımızı kutladık. Darısı başına cnm. Sadece arama.![]()
Sırrı belli işte. Yöntem net. Ve kesin çözüm. inanki böyle. Ben hâlâ sakinim bu adam bana nasıl neden döndü. Kız hemşireymiş ve fıstık gibi bir hemşire. qana zafer benim oldu işte.lütfen bana yardım edin
iletişimi tamamen kesin mi diyorsunuz? sanırım ona iyi bir ödül olacak iletişimi kesmek.Sırrı belli işte. Yöntem net. Ve kesin çözüm. inanki böyle. Ben hâlâ sakinim bu adam bana nasıl neden döndü. Kız hemşireymiş ve fıstık gibi bir hemşire. qana zafer benim oldu işte.
Benimki de 35 di. Ben 25 dim. Bana biz birbirimize göre değiliz demişti. Çekti gitti. Sogumus benden. öyle demişti.ben merak edip döneceğini sanmıyorum adam bana tiyatroya git sinemaya git belki bişey olur dedi.birini bul demek değil mi busiz eminmişsiniz onun döneceğine ben emin olamıyorum
bir de ozamanlar onun yaşı kaçtı bu adam 38 yaşında
![]()
Hayır. Şaşırdı. Bu kadar kolay yakasından düştüm. Sonra eski günleri vs hatirlamis. inan biraz zaman iyi. Sağır eden sessizlik yap. !!!iletişimi tamamen kesin mi diyorsunuz? sanırım ona iyi bir ödül olacak iletişimi kesmek.