• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Asla dönmez" diye bir şey yok!

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.283
15.309
448
Benimki dert değil, forumda en işlek başlık burası diye buraya açıyorum, taşınmazsa çok sevinirim...

"Asla dönmez" diye bir şey yok biliyor musunuz kızlar ?
"Asla umutsuz olma" diye bir şey var ama.

Kimileriniz çok mutlusunuz, sevdiğiniz yanınızda, evlilik yolundasınız ya da evlisiniz annesiniz, şanslısınız, daha güzelleri nasip olsun..
Ama biliyorum ki kimilerinizin de gözü yaşlı. Asla dönmeyecek diyorsunuz. Ama öyle bir şey yok. Bir gün herkes arar kızlar. Bir gün herkes geri döner.

Hele ki benim bu son kişiliksiz aradıysa, heeeerkes arar.

İster 2 ay geçsin ister 2 sene.

Annemin ilk eşiyle evliliği büyük bir aşkla yapılmış ve büyük bir hayal kırıklığıyla sonlanmış bir evlilik.
Annem sonrasında tekrar evlenmiş, boşanmış bir kadın... Çok güçlü bir kadın. Benim annem gücümü aldığım kadın, idolüm olan kadın...

Ve ilk eşi tam 25 sene sonra barışmak isteğiyle aramıştı geçen senelerde.
Ben daha önce buraya da yazmıştım ancak o zaman forumda vakit geçirmeye bile halim yoktu, sevgilimin madde bağımlısı olduğunu, beni aldattığını, benden aldığı paraları maddeye yatırdığını, hediyelerimle o kızın yanına gittiğini öğrenmiştim.

Sonrasında asla ulaşamamıştım kendisine. Defalarca aradım ama ulaşamadım, yüzüne vurmak istiyordum olanları.

Pat, dün gece telefonum çaldı. İki ay sonra, hiçbir şekilde cevap vermeyen adam "özledim" diye arıyor.

Gururmuş, inatmış... Yok öyle bir şey. "Benimki asla dönmez" demeyin. Çekim yasasına inanın. The secret'ı okuyun. Ben çok zor günlerimde okurken arkadaşlarım dalga geçerlerdi. Ama psikolojik olarak bile olsa, bana çok faydası oldu.

Kilo verdim, yıllardır süren miras davamızı kazandık, ahımı alan bu arkadaşımız tıpış tıpış aradı.

Olumlu düşünün, güzellikleri çekin kendinize. Asla mutsuz, güçsüz kadınlar olmayın.

2 sene çıktığım bir adam vardı, büyük rezillikler yaşayarak ayrılmıştık. "Yok ya bu asla dönmez" diyordum. Diye diye döndürmemiştim adamı zaten. Sonra yeniden aşık oldum, artık "dönmez" bile demiyordum çünkü dönmesi umrumda da değildi.
Öyle bir döndü ki, aşık olduğum kişiye "Ne olur ondan ayrıl onsuz yapamıyorum" diye yalvaracak kadar düştü.

Anahtar güçlü olmak. Anahtar bazen geri çekilmeyi bilmek.

Bu konuda en büyük savaşı sessizliğimizle veriyoruz. Sessiz kalmak, görmezden gelmek...

Sakın kendinizi üzmeyin.

Sakın güçsüz olmayın.

O BEKLEDİĞİNİZ ADAM TIPIŞ TIPIŞ DÖ-NE-CEK !

Son düzenleme:
Olumlu düşünm kısmına ok..dedim ..

ama..o adam tıpış tıpış dönecek..diye bitirmişsin..

Dönse ne olacak? diyim ben de sana...

dönmesi önemli mi bu kadar?

Dönse aynı seni bulacak mı?..burası önemli..

Olumlu düşünm kısmına ok..dedim ..

ama..o adam tıpış tıpış dönecek..diye bitirmişsin..

Dönse ne olacak? diyim ben de sana...

dönmesi önemli mi bu kadar?

Dönse aynı seni bulacak mı?..burası önemli..
Dönmesi için dualar edenler, çok önemli bulanlar var... Benim için de önemliydi açıkçası, içime oturmuştu o tek kelime etmeden yaşanan iğrenç ayrılık. Bazen bir şeyleri bitirmek için bile o dönüşe ihtiyaç hissediyoruz..

benim esas adam gideli 2 yıl oldu yerinde yeller esiyo canımcım dönmedi dönmek istemiyo dönmezzzzz

İyi de onca şey yaşandıktan sonra dönüşünün kime ne faydası olacak peki ??? Hiç....Yine acı çeken çekiyor...Onun geri gelmesi yaşadıklarımı değiştirmiyor ki yani...

The secret acaip etkili.
Sana katılıyorum canım oluyo eninde sonunda. :)
Benimde o kadar imkansızdı ki ben hayal kurarken kendime inanamıyordum erkek arkaaşım konusunda tam vazgeçmişken aradı ve evlendik.
Umarım Allah herkesin gönlündekini ömrüne sunar.
Duanında çooook etkisi var tabi :)

Katılıyorum.. Elbet dönüyorlar.. Ya 1 ay sonra.. Ya 1 yıl sonra.. Asla dönmez diye birşey bencede yok..

Dönmüyorsa olumsuz düşünceleriniz yüzündennn :27:

Dönmesini umursamayan arkadaşlara sözüm yok kızlar :))

The secret acaip etkili.
Sana katılıyorum canım oluyo eninde sonunda. :)
Benimde o kadar imkansızdı ki ben hayal kurarken kendime inanamıyordum erkek arkaaşım konusunda tam vazgeçmişken aradı ve evlendik.
Umarım Allah herkesin gönlündekini ömrüne sunar.
Duanında çooook etkisi var tabi :)

evet arkadaşıma katılıyorum dua çok etkili hem dua ederken enerjinizi ona yoğunlaştırıyosunuz bi nevi çekim yasası yani. birilerinin yolunu gözleyen arkadaşlara duyurulur :)

Valla bunun çekim yasasıyla falan ilgisi yok; insanoğlunun doğasıyla ilgisi var.

İnsan denen yaratık, karşılaştığı ilk sıkıntıda, ilk tökezlemede, kendini ilk güvensiz hissettiğinde; bildik, tanıdık, aşina olduğu kişiyi, ortamı, ya da durumu arar. İlk yediği tekmeden sonra eski eşe, sevgiliye koşma sebebi budur.

Ama aranılan taraf bunu hep; hatalarını düşünüp pişman oldu, tabiri caizse adam oldu da döndü şeklinde algılar.

Dönse bile eninde sonunda aynı sorunlar yaşanır, bugün değilse yarın.

Dönse ne olur ki gitmiş bi kere, çocuk oyuncağı değil bu işler
Gidene güle güle :3:

Benimki dert değil, forumda en işlek başlık burası diye buraya açıyorum, taşınmazsa çok sevinirim...

"Asla dönmez" diye bir şey yok biliyor musunuz kızlar ?
"Asla umutsuz olma" diye bir şey var ama.

Kimileriniz çok mutlusunuz, sevdiğiniz yanınızda, evlilik yolundasınız ya da evlisiniz annesiniz, şanslısınız, daha güzelleri nasip olsun..
Ama biliyorum ki kimilerinizin de gözü yaşlı. Asla dönmeyecek diyorsunuz. Ama öyle bir şey yok. Bir gün herkes arar kızlar. Bir gün herkes geri döner.

Hele ki benim bu son kişiliksiz aradıysa, heeeerkes arar.

İster 2 ay geçsin ister 2 sene.

Annemin ilk eşiyle evliliği büyük bir aşkla yapılmış ve büyük bir hayal kırıklığıyla sonlanmış bir evlilik.
Annem sonrasında tekrar evlenmiş, boşanmış bir kadın... Çok güçlü bir kadın. Benim annem gücümü aldığım kadın, idolüm olan kadın...

Ve ilk eşi tam 25 sene sonra barışmak isteğiyle aramıştı geçen senelerde.
Ben daha önce buraya da yazmıştım ancak o zaman forumda vakit geçirmeye bile halim yoktu, sevgilimin madde bağımlısı olduğunu, beni aldattığını, benden aldığı paraları maddeye yatırdığını, hediyelerimle o kızın yanına gittiğini öğrenmiştim.

Sonrasında asla ulaşamamıştım kendisine. Defalarca aradım ama ulaşamadım, yüzüne vurmak istiyordum olanları.

Pat, dün gece telefonum çaldı. İki ay sonra, hiçbir şekilde cevap vermeyen adam "özledim" diye arıyor.

Gururmuş, inatmış... Yok öyle bir şey. "Benimki asla dönmez" demeyin. Çekim yasasına inanın. The secret'ı okuyun. Ben çok zor günlerimde okurken arkadaşlarım dalga geçerlerdi. Ama psikolojik olarak bile olsa, bana çok faydası oldu.

Kilo verdim, yıllardır süren miras davamızı kazandık, ahımı alan bu arkadaşımız tıpış tıpış aradı.

Olumlu düşünün, güzellikleri çekin kendinize. Asla mutsuz, güçsüz kadınlar olmayın.

2 sene çıktığım bir adam vardı, büyük rezillikler yaşayarak ayrılmıştık. "Yok ya bu asla dönmez" diyordum. Diye diye döndürmemiştim adamı zaten. Sonra yeniden aşık oldum, artık "dönmez" bile demiyordum çünkü dönmesi umrumda da değildi.
Öyle bir döndü ki, aşık olduğum kişiye "Ne olur ondan ayrıl onsuz yapamıyorum" diye yalvaracak kadar düştü.

Anahtar güçlü olmak. Anahtar bazen geri çekilmeyi bilmek.

Bu konuda en büyük savaşı sessizliğimizle veriyoruz. Sessiz kalmak, görmezden gelmek...

Sakın kendinizi üzmeyin.

Sakın güçsüz olmayın.

O BEKLEDİĞİNİZ ADAM TIPIŞ TIPIŞ DÖ-NE-CEK !

Ne umut verici bir yazi! Elinize saglik...

böyle egolarım yok
hatta giden dönmez diyorum
ama beni unutamazlar diyede bir yerlerimi kaldırıyorum :)
sevgiler

baslik eski ama yazayim yine de..
hayatta umitsiz olmamaliyiz, evet..
ama herkes dönmez.. net..
bu sekilde dusundurerek insanlarin kendine eziyet etme suresini uzatiyorsunuz.. herkesin hayati ve yasadiklari/yasayacaklari ayni degil..

yahu bi kez gitmiş geri dönse kaç yazar?

Back
X