asla hakkımı helal etmem dedıkleriniz

Önceleri beni çok üzen insanlara hakkımı helal etmiyorum derdim ama şimdi yaş geçtikçe Allahım sana havale ediyorum diyorum.
Kendim için değil tüm insanlarımızın hakkını yiyenlere,bizim vergilerimizle beslenip hala hainlik yapanlara hakkımı helal etmiyorum.

olmaz mı...
allaha havale ediyorum ama yüreğimden de af edemiyorum...
bu insanlar canımı yaktıkları için onları ölsem bile afetmeyeceğim..kesinlikle kindar biri değilim,ama canım o kadar çok yandı ki...bunu kelimelerle size anlatamam...

çoktan geçmişe gömdüm. Ama eski eşimin ailesine hakkımı helal etmek gelmez içimden, ne yalan söyleyeyim, başka da kimsecikler yok hayatta bana o derece nankörlük yapmış, canımı acıtmış.

Amaan neyse, başlığı görüp de düşününce aklıma geldi gece gece, güzel şeyler yazayım da başka topiclere rahat uyuyayım, değil mi?:)))

hiç hoş olmasada var ama ne yapayım CADIARZU birilerini besledi oda gözlerini oydu hala anladığını zannetmiyorum.Kötü Kazen

var var olmazmııı
okadar çok canımı yakan dost bıldıgım ınsanlar varkiii
besle kargayı oysun gözünü diye bır söz var. çok doğru bir sözmüş.
bırde yanımda çalışan arkadasımla benı cok uzen 1 müdür bırde müdür yrd.mız var
onları asla affetmıyorum ve hakkımı helal etmıyorum.bikac kısı daha var hakkımı helal etmedıgım.ahırette eger benden önce ölürlerse benı mum yakıp beklicekler...klava:

Olmaz mı, hiç haketmediğim halde maruz kaldığım tüm üzüntülerim için akıttığım her damla gözyaşıma sebep olanlara hakkımı asla helal etmiyorum, Can yanınca acısı büyük oluyor kaldı ki biz helal ediyoruz desek bile Allah affetmiyor onları zaten arkadaşlar aynen herkez ne yaptıysa öbür tarafada kalmıyor bu dünyada karşılığını alıyorlar

kimsenin ahı kimse de kalmaz eden illa ki buluyor
ben o insanlarla hakkımı bir bile tutmam

benim var bir kişi hayatımda kimse bukadar canımı yakmamıştı öünceye kadar ona intizarım sürecek ve ona iki cihandada hakkımı helel etmiyorum ne hali varsa görsün

hayir yok, Allaha sükür simdiye kadar hiç kimseyle büyük problemler yasamadim, yasamamda insallah

Herkeze hakkimi helal ediyorum onlarda bana etsin bizim burda bile suanda yazarken yorumlardan birbirimize hakkimiz geciyor herkez helal etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…