asla hakkımı helal etmem dedıkleriniz

Çok kırıldığım ya da haksızlığa uğradığım zamanlarda bu kelimeyi söylemişliğim olmuştur ama kin tutamam.O yüzden herkese hakkım helal olsun derim.Tabi herkes kendi yaşadığını bilir,belki çok canım yansa böyle düşünemem...Ama helal etmek en doğrusu bence kimse cezasız kalmaz.

demek genelde herkesın hakkını helal edemedıgı birileri var ama yabancı bırısıne hakkını helal edemıyor çoğu kişi bense babama babaanneme va amcama hakkımı asla helal edemıyorum bu daha acı sanırımsenağlamakeşke hakkımı helal edemedığim insanlar el olsaydı... :1no2:........

Son düzenleme:
kimseye beddua etmemek lazım ya, hayat kısa biz de istemeden birilerini mutlaka kırmışızdır. ne kadar affedemediğim şeyler olsa da herkese hakkım varsa eğer helal olsun, ederim de.

Benim var malesef aslında küz kalmayı sevmem ama 3 senedir konuşmadığım yüzünü bile görmek istemediğim aile eşimin ailesinden insanlar var

sadece tek bir kisi var...ona olan nefretim de hicbir zaman bitmeyecek! Kötü Kazen

ama Allah da biliyor ya yaptigi pislikler yuzunden hep isleri ters, hep aci cekiyor...ohhh olsunnn!! klava:

evlılıgıme karısanlara benı huzursuz ve mutsuz edenlere asla hakkımı helal etmıyorum ALLAH oyle buyuktur kı benı ayırmayı basaramadılar (CANIM ESIM SENI ÇOK SEVIYORUM)

canımı yakanın canı yansın,
her zaman derim bunu ama ben sebep olmayayım,
bulsun bir şekilde mevlasını da belasını da,

evli oldugu halde binbir numaralarla pesimde kosan, tek ayakustunde kirk takla atan, sozde benle heyecan yasamak isteyen kisiye...

cok uzgun oldugum birgun, ben oturmus sessizce gozyasi dokerken ki kendisi 2 gun sonra evleniyordu, yanıma oturup o guzel gozlerine yas yakismiyor, sana dokunmak istiyorum diyen pislige....evlendikten sonra kendisini bi kizla telefonda konusurken duydum, cekinme karımdan ara istedigin zaman diyordu

bunlari obur dunyada da asla ama asla affetmem

olmaz mı...benim canımı yaktılar Yüce Rabbim biliyor.Tek dileğim Yüce Allahında onların canını yakması...eski eşim,ailesii ve bana iftira eden o tanıkları..... öte dünyada iki ellerim yakalarında olacak...emeğimin, hakkımın zerresini şu dünyadan göçüp gidene kadar hatta öldükten sonra Allahın huzurunda bile helal etmeyeceğimmmm...içim yanıyor içimmm:çok üzgünüm:

canımı yakanlara.hakkımı gasp edenlere.bana ikide bir çocugum olmadıgı için laf sokanlara hakkımı HELAL ETMİYORUM.ETMİCEMDE...senağlama

YOKKK SANIRIM HAYATIM BOYUNCADA OLMAYACAK.BENİM İNSANLAR ÜZERİNDE NE HAKKIM OLURKİİ HELAL VEYA HARAM EDEYİM...HERKEZİN HESAP VERECEĞİ KİŞİ BELLİ...
BENİM HAKKIM KİMSEYE HARAM OLMAZ.:1hug:

çok korkuyorum bu dünyadan bırılerının hakkı üzerimdeyken gıdıcem dıye
ama hakkımı helal edemıyorum işte bazı insanlara
sanırım edemiycemdeeee

bnm hakkımı yiip beni üzenlerin hepsine hakkımı helal etmicem.. benm döktüğüm bi damla göz yaşını bile ödeyemeyecekler..
iki elimde yakalrında.. yüzlerinede söylüyorum.. senden korkulur beddua etme diolar.. çok tutar bnm bedduam da :) allaha havalae ettim bu dünyada ama öbür dünyada ban hakkını helal edionmu dediklerinde etmiom dicem....

eşimin ailesi ..sayelerinde boşanma durumuna geldiğimiz için mutsuz olduğumuz için gereksiz iftiralar attıkları için Allah a havale ediyorum sadece babasının hakkını helal etmiyorum nefret ya nefrettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…