asla hakkımı helal etmem dedıkleriniz

Kesinlikle var kinci biri değilimdir kötülüğe iylikle giderim ama o iki kişi varya onlara hakkım asla helal değildir asla ! ! !

var olmazmı..ama ben hakkımı allaha havale ediyorum en güzel hak alan rabbimdir ..ilahi adaletten kimse kacamaz ..hem bu dünya da hem de çbür dünyada yaşatır ki gördüm de..allah büyük

Evet var üç kişi biri öldü.Diğer ikisi yaşıor çok çektim onlardan çok, eşimin ailesinden yuvamı yıkmak için az uğraşmadılar.

malesef kayınbabam
bana yaşattıklarından sonra ondan nefret etmeye başladım ve bedduada ediyorum
hiç huyum deildir ama başka bişey yapamadıgım için beddua ediyorum.....

eskiden vardı ama artık yok.. bilerek yada bilmeyerek hakkına girdiğim insanları düşününce.. :1no2: ben herkese hakkımı helal ediyorum, inşallah ahirette de onlar bana ederler.

var ama Hepsini Allaha havale ettim Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın ben kimsenin neyi ne diye yaptığını bilemem ama Rabbim bilir içlerini...

Hz.Ali cennetle müjdelenen 10 sahabeden birisidir malumunuz...diğer sahabelerden biri bunu merak konusu yapmış ve Hz.Aliye gelip "ya Ali babamla aram bozuk bu gece sende kalabilirmiyim" demiş.Maksadı gece Hz.Aliyi gözleyip nasıl ibadet yaptığını anlamakmış.Gece boyunca rutin ibadetin dışında fazladan bir ibadeti olmamış

Hz.Alinin..Sabah kalktıklarında.sormuş misafir sahabe..
-Ya Ali sabaha kadar seni gözledim fazladan bir ibadetini göremedim senin cennetle müjdelenmenin sırrı nedir.........

-Hz.Ali:Vallahi benim ibadetlerimin senden bir fazlalığı yoktur,ama ben her gece yatarken herkese hakkımı helal ederim
-Ya Ali Vallahi işte sen bunun için cennetle müjdelenmişsin....................demiş

Gördünüzmü cennetlik olmanın kolayını...? herşey ne kadar kolay..hem size birşey söyleyeyimmi..eğer birisinden alacağımız var ve alamıyorsak..aklımız hep o alacağımızda kalmıyormu?buda bizde huzursuzluk yaratmıyormu..birde borçlunun arkasından atıp tutup sevaplarımızı tüketmiyormuyuz....lütfen deneyin ellerinizi açın ve

Allaha dua ederken herkese hakkınızı helal ettiğinizi Allaha söyleyin........hergün dualarınızı bu şekilde tamamlayın....o kadar rahatlayacaksınızki neredeyse daha bu dünyada cenneti yaşamaya başlayacaksınız..........Hepinizin ahireti cennet olsun inşaallah..bütün güzellikler sizlerin olsuna.s.a.s.a.s.

insallah canim güne senin yazinla basladim heralde bugün iyi gider.
hakkimi helal etmeyecem tek kisi var oda ben bir firini devraldim adama 2euro borcum vardi ve verdigi sözlerin hic birini yerine getirmedi dukkanin devaminda onunla is yapiyorduk beni yarida koydu bir cok konuda iflas ettim birde bana mahkeme acipta verdigim paralari hic ödememis göstermezmi sinir oldum devraldigim paranin yarisini ödemedidiye mantigim vijdanim almiyor nasil bir insan göz göre göre aldigini inkar eder anlamiyorum bu insan yüzünden bir ekmek alamayacak duruma gelmistim ben o yüzden cok kirgin ve insanlara güvenim kaybolmustu bu yüzden 2005 olan bir durum bu ALLAHA SÜKÜR SIMDI ALLAH HERKESI HAYIRLI INSANLARLA KARSILASTIRSIN

benım hakkımı helal etmedıklerım mal mülk para deıl... ben kul hakkımı çektıklerımın hakkını helal etmedıım ınsanlar var kaldıkı hiç cennete gıremeyecek olsam dahı ınların bana bu dunyada yaptıklarını öbür dünyda çekmeleri için cehennemlik olmaya razıyım...

benım hakkımı helal etmediğim kimse yok.Kendi içimde birisine eğer hakkımı helal etmessem kendi işlerimde sorunlar çıktığı için herkese hakkım helaldir.Umarım herkesde benım gibi düşünüyordur.

Asla demiyorumda;
Gönlümde kırıklar çok.
Rabbim versin cezalarını benden bulmasınlar...
Kişilere gelince candan sevdiğim dost yerine aile yerine koyduğum birkaç kişi.
Birde üniversitedeyken,iftira atmaya kalkan iki tane zilli.
Sen ver cezalarını ya rabbi...

Son düzenleme:
hayvanlara işkence yapanlar ve insanları biribirne düşürenler...
ahımı alanlar.. asla hakkımı helal etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…