Asla kabul etmiyor

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
432
56
48
Sevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor

Sevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
"sevgilim" deseydiniz
derdim o da böyle bir insan, hayatt tarzlarınız farklı. adam saçmalıyor ama baştan böyle söylüyor en azından yapcam etcem demiyor...

ama diyorsunuz nişanlım
e aileniz iş gücü olmana sizin evlenmenize nasıl onay verdi. düğünü ne zaman yapacaksınız? şimdiye kadar iş güç için ne diyordu?
hep böyleydiyse siz neye binaen nişanlandınız?

Bana sıkıntı geldi
Benim de bu model bir sevgilim vardı, ben baktım bundan bir nane olmaz yol verdim. Şimdi 40 yaşına dayandı, hâlâ evde dana gibi yatıyor. İş yok, güç yok. O da yok bu maaşa çalışılır mı yok bu paraya kılımı kıpırdatmam diye diye evde baba parası yiyor 40 yaşında. Bu model çalışmaz, süreklilik sağlayamaz, ev geçindiremez. Kendi ayağınıza sıkarsınız.

Back
X