- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.608
- 598
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Kardeşim gibi biri daha varmış sinirlendim. Allah'ın sümsükleri... Ve evet kesinlikle öyleler. Ve özlerinde kadın düşmanı bu tipler.![]()
Ay bana da birini hatırlattı ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşim gibi biri daha varmış sinirlendim. Allah'ın sümsükleri... Ve evet kesinlikle öyleler. Ve özlerinde kadın düşmanı bu tipler.![]()
Ama annesini çok seviyor
Seninde kardeşini hatırlatmamıştır umarım.Ay bana da birini hatırlattı ya![]()
Seninde kardeşini hatırlatmamıştır umarım.![]()
Ayyy bu tipler ne kadar çokmuş ya.Yok yok.
Kardeşimi pek sevmem ama çalışır küçücük yaşından beri
Kocamın meşhur kuzenini hatırlattı.
O da annesi para verdiği zaman çok sever, vermediğinde çalış artık kocaman insansın dediğinde düşman kesilir.
Çalismayan adamla gelecek kuramazsıniz, he göz boyamak icin çalışır. Daha sonra bi taraflarina zor gelirde çıkarsa o zaman sıkıntı. Ki nişanlıysanız aileniz bu duruma nasil onay verdiSevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
Ne yapmam lazımTopukla topukla ardına bakmadan kaç kurtar kendini
Asgari ücret neye yetecek diyor ama 0 lira mı kazanıyor ayda. Sizi bu adamlar efsunluyor mu ?Sevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
Al besle bari.Ne yapmam lazım
Nişanlıysan at. Sevgilisi isen ayrıl. Düzelmez bak bunlar. Ömrün bunu beslemekte geçer.Ne yapmam lazım
Ayrılmak??Ne yapmam lazım