- 7 Ocak 2022
- 429
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Hayir sadece kırıldım desem bile ben suçlu oluyorumSadece kırıldın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir sadece kırıldım desem bile ben suçlu oluyorumSadece kırıldın mı?
Siz naptinizBenim de bu model bir sevgilim vardı, ben baktım bundan bir nane olmaz yol verdim. Şimdi 40 yaşına dayandı, hâlâ evde dana gibi yatıyor. İş yok, güç yok. O da yok bu maaşa çalışılır mı yok bu paraya kılımı kıpırdatmam diye diye evde baba parası yiyor 40 yaşında. Bu model çalışmaz, süreklilik sağlayamaz, ev geçindiremez. Kendi ayağınıza sıkarsınız.
Okumus olsa ne yazar çalışmıyorMaaş yetmez diye çalışmamak mı?
Asgari ücretin istediği seviyeye gelmesini mi bekliyor beyefendi başlamak için?
Mesleği var mı?
Çalışmak istiyorum diyir sadece
Bana da geldi şu anBana sıkıntı geldi
Ben dediğim gibi bıraktım kendisini. Zaten babasının rica minnet soktuğu işten de kovuldu. Ekmek almak için bile babasından annesinden bozukluk isteyen adamı ne yapsaydım başıma bela mı etseydim? Zaten tüm saygımı yitirdim, ben yapamam öyle bir erkekle, gram üzülmedim de. Benim kocam ekmeğini taştan çıkartan biri, çocuk yaşta bile parasını kazanma derdindeydi. Erkek bileğinin hakkıyla kazansın da az ya da çok saygı duyarım.Siz naptiniz
Evlendiniz miBen dediğim gibi bıraktım kendisini. Zaten babasının rica minnet soktuğu işten de kovuldu. Ekmek almak için bile babasından annesinden bozukluk isteyen adamı ne yapsaydım başıma bela mı etseydim? Zaten tüm saygımı yitirdim, ben yapamam öyle bir erkekle, gram üzülmedim de. Benim kocam ekmeğini taştan çıkartan biri, çocuk yaşta bile parasını kazanma derdindeydi. Erkek bileğinin hakkıyla kazansın da az ya da çok saygı duyarım.
Başka bir adamla evlendim. Bahsettiğim çalışmayan bir baltaya sap olamayan herifle değil. Siz de bu adamı bırakın. Bu adamdan koca olmaz.Evlendiniz mi
Kardeşimle mi sevgiliydin yoksa sen ya ?Benim de bu model bir sevgilim vardı, ben baktım bundan bir nane olmaz yol verdim. Şimdi 40 yaşına dayandı, hâlâ evde dana gibi yatıyor. İş yok, güç yok. O da yok bu maaşa çalışılır mı yok bu paraya kılımı kıpırdatmam diye diye evde baba parası yiyor 40 yaşında. Bu model çalışmaz, süreklilik sağlayamaz, ev geçindiremez. Kendi ayağınıza sıkarsınız.
O yüzden kırıldım demeyin. Ayrılın. Çalışmayan erkek mi olur.Hayir sadece kırıldım desem bile ben suçlu oluyorum
Yok kız kardeşi yoktuKardeşimle mi sevgiliydin yoksa sen ya ?![]()
Kaç yıl da oldu bunlarBaşka bir adamla evlendim. Bahsettiğim çalışmayan bir baltaya sap olamayan herifle değil. Siz de bu adamı bırakın. Bu adamdan koca olmaz.
Kardeşim gibi biri daha varmış sinirlendim. Allah'ın sümsükleri... Ve evet kesinlikle öyleler. Ve özlerinde kadın düşmanı bu tipler.Yok kız kardeşi yoktuHayatımda tanıdığım en asalak adamdı ama. Tam bir parazit. Böyleleri kadın parası yemeyi de çok sever. Zaten ya baba parası ya kadın parası yerler ne yiyecek çalışmayan adam.
Hem sevgilin hem nisanlin mi var ?Sevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor
Ama annesini çok seviyorKardeşim gibi biri daha varmış sinirlendim. Allah'ın sümsükleri... Ve evet kesinlikle öyleler. Ve özlerinde kadın düşmanı bu tipler.![]()
Siz annesi değil eşi olacaksınız.Ama annesini çok seviyor
Ama annesini çok seviyor
Kız bırak bırak diyoruz sana ne beş bilinmeyenli denklem soruları soruyorsun. Evde damızlık mı besleyeceksin. Bir halt olmaz o adamdan.Kaç yıl da oldu bunlar
Bizimki de annesinden para isteyince ekstra yalakalık yapardı, eşşşekkk kadar herif ama anneeğğğğğ anneeğğğğğğ paraaaa derdi, annesi harçlık veriyor tabii ki severAma annesini çok seviyor