• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla kabul etmiyor

Benim de bu model bir sevgilim vardı, ben baktım bundan bir nane olmaz yol verdim. Şimdi 40 yaşına dayandı, hâlâ evde dana gibi yatıyor. İş yok, güç yok. O da yok bu maaşa çalışılır mı yok bu paraya kılımı kıpırdatmam diye diye evde baba parası yiyor 40 yaşında. Bu model çalışmaz, süreklilik sağlayamaz, ev geçindiremez. Kendi ayağınıza sıkarsınız.
Siz naptiniz

Ben dediğim gibi bıraktım kendisini. Zaten babasının rica minnet soktuğu işten de kovuldu. Ekmek almak için bile babasından annesinden bozukluk isteyen adamı ne yapsaydım başıma bela mı etseydim? Zaten tüm saygımı yitirdim, ben yapamam öyle bir erkekle, gram üzülmedim de. Benim kocam ekmeğini taştan çıkartan biri, çocuk yaşta bile parasını kazanma derdindeydi. Erkek bileğinin hakkıyla kazansın da az ya da çok saygı duyarım.

Ben dediğim gibi bıraktım kendisini. Zaten babasının rica minnet soktuğu işten de kovuldu. Ekmek almak için bile babasından annesinden bozukluk isteyen adamı ne yapsaydım başıma bela mı etseydim? Zaten tüm saygımı yitirdim, ben yapamam öyle bir erkekle, gram üzülmedim de. Benim kocam ekmeğini taştan çıkartan biri, çocuk yaşta bile parasını kazanma derdindeydi. Erkek bileğinin hakkıyla kazansın da az ya da çok saygı duyarım.
Evlendiniz mi

Benim de bu model bir sevgilim vardı, ben baktım bundan bir nane olmaz yol verdim. Şimdi 40 yaşına dayandı, hâlâ evde dana gibi yatıyor. İş yok, güç yok. O da yok bu maaşa çalışılır mı yok bu paraya kılımı kıpırdatmam diye diye evde baba parası yiyor 40 yaşında. Bu model çalışmaz, süreklilik sağlayamaz, ev geçindiremez. Kendi ayağınıza sıkarsınız.
Kardeşimle mi sevgiliydin yoksa sen ya ? :D

Kardeşimle mi sevgiliydin yoksa sen ya ? :KK70:
Yok kız kardeşi yoktu :D Hayatımda tanıdığım en asalak adamdı ama. Tam bir parazit. Böyleleri kadın parası yemeyi de çok sever. Zaten ya baba parası ya kadın parası yerler ne yiyecek çalışmayan adam.

Yok kız kardeşi yoktu :KK70: Hayatımda tanıdığım en asalak adamdı ama. Tam bir parazit. Böyleleri kadın parası yemeyi de çok sever. Zaten ya baba parası ya kadın parası yerler ne yiyecek çalışmayan adam.
Kardeşim gibi biri daha varmış sinirlendim. Allah'ın sümsükleri... Ve evet kesinlikle öyleler. Ve özlerinde kadın düşmanı bu tipler. 😬

Sevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor
Hem sevgilin hem nisanlin mi var ?🤔
İkisi de çalışmayı kabul etmiyor mu ?
ikiside aynı kişi ise ; durana kimse iş vermez ?
Ayrıca donanımı nedir ki ? Ne muzunu misal ? Daha önce hangi şirketlerde çalıştı.
Yabancı dilleri ? İş beğenmiyor ya,işi bile yokken asgari ücrete burun kıvırıyor ya o bakımdan soruyorum.
Yani kusura bakma ama kimse de gelip nişanlı oturduğu yerden 20.000 vermez.
Paraya beğenmemek değil bu,bildiğin usengeclik..
Sen o evliliği unut bence.
Adam kendine hayrı yok.

Ama annesini çok seviyor
Bizimki de annesinden para isteyince ekstra yalakalık yapardı, eşşşekkk kadar herif ama anneeğğğğğ anneeğğğğğğ paraaaa derdi, annesi harçlık veriyor tabii ki sever :D

Arkadaşım sen iyi misin ya?

Back
X