- 7 Ocak 2022
- 432
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
İşte ama ben kırıldım dediğimde sorun oluyirMaaşı beğenmemek başka birşey maaş düşük diye çalışmamak başka birşey. Adam tembel ve çalışmak istemiyor. 10 bin maaş da alsa çalışmaz.
Sadece kırıldın mı?İşte ama ben kırıldım dediğimde sorun oluyir
Ve siz evlenmeyi düşünüyorsunuzSevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
"sevgilim" deseydinizSevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
Bana sıkıntı geldiSizinkinin çalışmaya gönlü yok. O adam yatmaya alışmış, ihya olmaz. Bu adamla ömür tüketilmez. Bırakın kendi yolunuzu çizin.
Çalışmak istiyorum diyir sadeceNasıl yani? Hiç çalışmayacak mıymış?
Nasıl evlenmeyi planlıyormuş, sordunuz mu? Ne dedi peki?
Benim de bu model bir sevgilim vardı, ben baktım bundan bir nane olmaz yol verdim. Şimdi 40 yaşına dayandı, hâlâ evde dana gibi yatıyor. İş yok, güç yok. O da yok bu maaşa çalışılır mı yok bu paraya kılımı kıpırdatmam diye diye evde baba parası yiyor 40 yaşında. Bu model çalışmaz, süreklilik sağlayamaz, ev geçindiremez. Kendi ayağınıza sıkarsınız.Bana sıkıntı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?