- 7 Ocak 2022
- 429
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Evet çalışmaya baslicamSiz çalışıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çalışmaya baslicamSiz çalışıyor musunuz?
Twitter i satın alacakmışSorun bakalım ne yapmayı planlıyor sizin paranızı yemeyi mi?
Kim bakacaklar size yani?Sevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
Boyleleri calismaz az da olsa bir gelirinin olması hiç olmamasından iyidir nasıl geçimini sağlıyor çalışmadan pekiSevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
Ama maaşın asgari ücretin üstünde olsun ,ya da iki işte birden çalış..sonra adamın alıştığı bir standart var düşürme o standartı..misler gibi bak adama.Adam annesinden değil karısından harçlık isteyecek artık o istemeden cebine harçlığını koyEvet çalışmaya baslicam
Demek ki şuanda beğenmediği maaşsan daha ii bir geliri var.Sevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
Zeka sorunun mu var?Ne yapmam lazım
Böyle aileler de var ya enteresan ama öyle. Bende bi dayı var bütün forum bilir asalağın önde gideniydi. Okulu sakız gibi uzattı, neyle geçindi derseniz anasına, babasına ve benim anama güvendi. Annem mamalamayı kestiği an ne hikmetse birden okuldan mezun olup iş aramaya başladı. Kız arkadaşının memleketinde iş buldu. Ama daha iş güç yokken hatta okul sakız gibi uzamışken o kızın ailesi verdi mesela kızı, nişan falan yaptılar. Şimdi de artık evlenin diye baskı yapıyorlarmış. Ama dayım şunun şurasında 6 aydır falan iş hayatında ve şu an işsiz hatta, çıkardılar. Yani ne yapacak bilmiyorum ayranı yok içmeye ama sıçmaya faytona gitmekte kendisi. Böyle adamlar evlenmeye dair özgüveni nereden buluyor asla anlamıyorum. Benim en nefret ettiğim şeydir asalaklık ve asla kızım olsa vermem. Tırnağı ile kazıya kazıya bir yerlere gelen insanlara hayranımdır. Okuyup edip meslek sahibi olanlara da. Bir insan eğitimsiz olsun, gerekirse pazarlarda bişeyler satsın çok takdir ederim hatta bu ekonomide daha fazla takdir ederim.Aileniz işsiz güçsüz biriyle evlenmenizi nasıl onayladı ben buna takıldım. Ben demiyorum ki zengin olsun ama çalışan bir eş olmak zorunda. Neyle geçineceksiniz Allah aşkına? Sakın evlenmeyin perişan bir hayat sürersiniz.
Kırıldın mı?İşte ama ben kırıldım dediğimde sorun oluyir
Sevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
İşte ama ben kırıldım dediğimde sorun oluyir
Bana sıkıntı geldi
Çalışmak istiyorum diyir sadece
Hayir sadece kırıldım desem bile ben suçlu oluyorum
Siz naptiniz
Okumus olsa ne yazar çalışmıyor
Evlendiniz mi
Kaç yıl da oldu bunlar
Ama annesini çok seviyor
Ne yapmam lazım
Konu sahibi Tüm yazmış olduğunuz Mesajlar burada açıkçası sizde bana değişik geldiniz.Evet çalışmaya baslicam
Bizi öldürmeyen Allah seninle sınadı. Hâlâ ne yapmam lazım diyor ya.Ne yapmam lazım
Okumuş ama çalışmıyorNe mezunu merak ettim.. hangi okul hangi bölüm? Çok nitelikli biri de kendine layık (!) mi iş bulamıyor