• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla kabul etmiyor

Sevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
Boyleleri calismaz az da olsa bir gelirinin olması hiç olmamasından iyidir nasıl geçimini sağlıyor çalışmadan peki

Aileniz işsiz güçsüz biriyle evlenmenizi nasıl onayladı ben buna takıldım. Ben demiyorum ki zengin olsun ama çalışan bir eş olmak zorunda. Neyle geçineceksiniz Allah aşkına? Sakın evlenmeyin perişan bir hayat sürersiniz.

Evet çalışmaya baslicam
Ama maaşın asgari ücretin üstünde olsun ,ya da iki işte birden çalış..sonra adamın alıştığı bir standart var düşürme o standartı..misler gibi bak adama.Adam annesinden değil karısından harçlık isteyecek artık o istemeden cebine harçlığını koy

Sevgilim nişanlım yani asla çalışmayı kabul etmiyor asla maaş arttı asgari ücret yani ama hala diyor ki maaş yetmez neye yetecek ben hiç sevinmedim diyor eee biz nasıl evlenicez o zaman kardeşim sinirlerim bozuluyor
Demek ki şuanda beğenmediği maaşsan daha ii bir geliri var.

İşi gücü olmayan en azından taşı sıksa suyunu çıkarmayan adamla neden nişanlandınız? En azından çalışır maaş az gelir anlarım siz nasıl evleneceksiniz ? Siz çalışıyor musunuz ? Bırak bu adamı yolunu çiz

Aileniz işsiz güçsüz biriyle evlenmenizi nasıl onayladı ben buna takıldım. Ben demiyorum ki zengin olsun ama çalışan bir eş olmak zorunda. Neyle geçineceksiniz Allah aşkına? Sakın evlenmeyin perişan bir hayat sürersiniz.
Böyle aileler de var ya enteresan ama öyle. Bende bi dayı var bütün forum bilir asalağın önde gideniydi. Okulu sakız gibi uzattı, neyle geçindi derseniz anasına, babasına ve benim anama güvendi. Annem mamalamayı kestiği an ne hikmetse birden okuldan mezun olup iş aramaya başladı. Kız arkadaşının memleketinde iş buldu. Ama daha iş güç yokken hatta okul sakız gibi uzamışken o kızın ailesi verdi mesela kızı, nişan falan yaptılar. Şimdi de artık evlenin diye baskı yapıyorlarmış. Ama dayım şunun şurasında 6 aydır falan iş hayatında ve şu an işsiz hatta, çıkardılar. Yani ne yapacak bilmiyorum ayranı yok içmeye ama sıçmaya faytona gitmekte kendisi. Böyle adamlar evlenmeye dair özgüveni nereden buluyor asla anlamıyorum. Benim en nefret ettiğim şeydir asalaklık ve asla kızım olsa vermem. Tırnağı ile kazıya kazıya bir yerlere gelen insanlara hayranımdır. Okuyup edip meslek sahibi olanlara da. Bir insan eğitimsiz olsun, gerekirse pazarlarda bişeyler satsın çok takdir ederim hatta bu ekonomide daha fazla takdir ederim.

Benim kardeşim 17 yaşında okul kapanır kapanmaz çalışmaya başladı, okul olmasa şu bu işe girerdim diyor. Kimsenin ondan bir beklentisi yok ama kendi paramı kazanmak istiyorum diyor :) 15 yaşındaki kardeşim de öyle.
Çalışmayan erkekle evlenilmez sana diyim 👍

İşte ama ben kırıldım dediğimde sorun oluyir

Bana sıkıntı geldi

Çalışmak istiyorum diyir sadece

Hayir sadece kırıldım desem bile ben suçlu oluyorum

Okumus olsa ne yazar çalışmıyor

Kaç yıl da oldu bunlar

Ama annesini çok seviyor

Ne yapmam lazım

Evet çalışmaya baslicam
Konu sahibi Tüm yazmış olduğunuz Mesajlar burada açıkçası sizde bana değişik geldiniz.

1. Sevgilimi? Nişanlı mı? Kesin bir şey yazmamışsınız.
2. Sevgiliniz ne mezunu? Yaşı kaç?
3. Annesini sevmesi ile alakayı çözemedim.
4. Çalışıyor musun sorusuna evet çalışmaya başlıcam diye cevap vermeniz de enteresan çünkü daha çalışmaya başlamamışsınız.
5. Üyelerden biri eski sevgilisinden bahsetmiş ama siz hala ne yaptınız peşinden de ayrıldınız mı yazmışsınız.
Ya yazılanları okumadan cevaplıyorsunuz yada başka bir sorununuz var ama hiçbir sorulan soruya net bir cevap vermemişsiniz.

Ne mezunu merak ettim.. hangi okul hangi bölüm? Çok nitelikli biri de kendine layık (!) mi iş bulamıyor

Back
X