tabi ki bahsettiğiniz gibidir inanırım, bilmişlik zaten illaha şımarıklığı getirmez ki... uslu bir çocukluğunuz ve yetişkinliğiniz olduğuna inanırım...
bahsettiğinize göre ablasınız, sizden küçük bir kız kardeşiniz var bunun da hayatınıza etkisi olmuştur.. hep abla modunda yetişmişsinizdir.. sen ablasın.. sen ablasın.. dolayısıyla ister istemez sizde bir erken büyüme durumu oluşur... saçma hareketlerden kaçarsınız, benim bir kardeşim var ben örnek olmalıyım ablayım diyerek...
yani sizin bu dönemsel sorunlarınız sanırım daha çok kendi içinizde ki problemlerle geçecek.. görünürde her hangi bir fevri hareket olmayacak ama içinizde yaşadıklarınızla mücadele edeceksiniz..
ama bunların dönemsel olduğunu unutmayın...
sadece bu hislerin zamanla atlatabileceğiniz boyutta kalmasına dikkat edin...
üniversiteyi kazanmışsınız.. yeni bir ortama gireceksiniz, yeni arkadaşlıklar derken daha yaşınıza uygun birini bulacaksınızdır...
lise sonda bir arkadasım kanal tedavisi için gittiği doktoruna aşık olmustu... bir ay kadar dinlemiştik.... hem de ne dinleme dişçisinin ondan hoşlandığını bile düşünüyordu :) geçti gitti... sanırım seninki de böyle bir şey canım... okulunda yeni burnun da hayırlı olsun ...
unutmak için pek bir şey yapmadı canım... ama yurt dısına gitti üni. için belki etkili olmuş olabilir... sen de şimdi uni. ye başlayınca unutacaksın diye düşünüyorum... hayranlık/ begeni oluyor genelde biz bayanlarda kibar, centilmen, eğitimli erkeklere karşı... bir de onları evlerınde görmek lazım :))
canım hastası olduğun için seninle ilgilenmesi senin ona bişeyler hissetmeni belkide yanlış anlayıp onunda sana bişeyler hissettiğni sağlamış ondan bağlanmışsındır yaşın daha çok küçük kafanı meşgül edecek başka şeyler bul okullar açılı yo unutur gidersin
Olgun olmak erkekler hakkında konuşan arkadaşlarına "üf susun beee" demek değildir. Sen olgun olmayı çok yanlış anlamışsın. Bir yerlerden duymuşsun sanırım :)
Olgun olmak böyle muhabbetlere şahit olduğun zaman gülüp geçebilmektir.
Bir an önce bu çocukça saplantıdan kurtulmanı diliyorum.
yazılan hiç birşey beni sakinleştirmiyor sanki aksine iyice kafamın içine yerleşiyor.nefesim daralıyor sanki düşündükce.bir ameliyatın başıma getirdiği şeylere bakın.fiziksel acı bile bu kadar canımı yakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?