asla olmaz dediğim şey şimdi benim başıma geldi ne yapıcam

canım benim demek ki sandığın kadar olgun değilmişin
geçer merak etme gerçekten olgunlaştığın zaman geçer

oysa ben her zaman nefret etmişimdir dişcilerden.belkide hiç öyle karizması çıkmadı karşıma o yüzden ))

olabilir canım düşün ki ben böyle asistan doktorların fink attığı bir bölümde böyle 20 hasta falan var içeride( üniversite hastanesi) bunu gördüm ve o sırada diş taşlarım temizleniyor rezilliğimi sen düşüni yatmışım bildiğin kafamın üzerinden geçenlere bakıyorum sıkılmışım, bu doktor bir geçti ben gözlerimi alamadım sonra 2. gidişimde yine orda mı acaba diye bakarken bu sefer beni fark etti baktı suratıma ben de baktım öyle, sonra da içerde yatıyorum yine o rezil halimle ağzım bir karış açık adama bakıyorum hala sonra o kadar baktım ki geldi birden hastası olmadığım halde gelip muayene etti baktı adam benim ağzımı okntrol ediyor ben onun yüzünü inceliyorum, fark etti zaten şöyle bir baktı ben hemen başka yere baktım, kalbim çıkcak zannettim suratımda koskoca dişçi spotu yüzümün bütün sivilceleri siyah noktaları ağzım zaten bi karış açık rezil oldum adama diye geçiriyorum üstüne bir de pancar gibi kızardım
sonra gülümsedi kaç yaşındasın sen dedi, 20 dedim, diş ipi kullanıyor musun dedi, kullanmıyorum dedim niye ama dedi güleerek azarlar gibi dişlerim çok yakın dedim birbirine, acıyor, bundan sonra o acıya katlan beni kırma kullan daha gençsin lazım sana o dişler dedi ben iyice kızar bozar tamam dedim yarım yamalak kızarıp bozarıp yine, tabii içimdenseni hiç kırar mıyım seni ben ay canımm modunda, o günden beri de diş ipini hiç bırakmıyorum sayesinde hahah

Aşık değilsin zaten canım, sadece ameliyat döneminde en büyük korkularını gideren insan olduğu için ona duyduğun güven ve minnet sayesinde birşeyler hissettiğini sanıyorsun. Bu hep böyledir. Hayatımızda en çok ne gözümüzün önündeyse en çok ne bizi korkutuyorsa, o konudaki en bilgili olan, korkularımızı giderebilecek insan kahramanımız olur. Seninkide böyle birşey işte. Aşık olmadığına eminim.

öldüm gülmekten burnum acıdı hatta.

bugün tamponlarım çıktı sonunda.dünya varmış gerçektende.şu içindeki nemlik olmasa daha iyi olacak ama. ikide bir burnumu çekiyorum.çok korkuyorum ya yine tıkanırsa diye.doktorun gelmesine 2-3 hafta var.

Meltem hanım sonunda cevap verdi konuma.şunu yazmış

Ergenlik döneminde duygularımız böyle çok şiddetli olabilir, şaşırtıcı değil. Siz kendinizi aşık hissedebilirsiniz, belki de öylesinizdir. Ama ilişkiler belirli dengeler üzerine oturmalı. Sizden bu kadar büyük birisine böylesine kuvvetli ilgi duymanız daha çok hayranlığı düşündürtüyor.
Yaşıtlarınızla aktivitelerinizi çoğaltın.
Duygularınız zaman içinde sakinleşecektir.

uzun zamandır yazmıyordum.normal hayatıma döneli çok oldu.herşey eskisi gibi yine.dersime gidiyorum,yeni arkadaşlar,yeni ortam.ama bütün bunlar korkutuyor beni.üniversiteye can çekerek gidiyorum.okumak istemiyorum herşeyi zorla yapıyorum mecbur ediyorum kendimi yapmaya.hiç mutlu değilim.içim hep huzursuz.bir türlü rahat hissedemiyorum.doktora karşı hislerim geçmek bilmiyor aksine her geçen gün çoğalıyor sanki.hislerimin bu kadar kuvvetli olması beni bile şaşırtıyor.ne yapmam gerek bilmiyorum.sabredecek durumda da değilim.kimse birşey anlamıyor herkes herşey yolunda sanıyor ama benim içimde fırtınalar kopuyor hep.çok üzgünüm,yalnızım ve ne yapmam gerek bilmiyorum.teselliye çok ihtiyacım var.

Son düzenleme:

kendini bu kadar kasma canım ya böle düşündükçe saplantı haline getirirsin normal bi hastaymış gibi kontrllerine git begendiğin bir insan olarak algıla sadece onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…