canım ben de seneler önce tatile gittiğim yerde benden büyük ve en olmadık kişiye aşık olmuştum. döndüğümde odama girer girmez saatlerce ağlamıştım. ama unuttum zamanla. o kişinin senden yaşça büyük olması, senin yaşının daha 18 bile olmaması aranızda bir ilişkinin asla olamayacağını, olsa bile ailenin buna asla izin vermeyeceğini gösterir. biraz mantıklı düşünmeye çalış ve kendine uğraş bul, meşgul et kendini ki onu düşünme. en basitinden seni çok saran bir dizi olabilir, oyun olabilir.... yoksa böyle kendini üzdüğünle kalacaksın... bunu takıntı haline getirmemeye çalış...
aklıma geldi, ben de 15 yaşındayken acile yatmıştım. ordaki doktora aşık olmuştum ama unuttum gitti. ben çok aşık olmuşumdur öyle ama zaman ilerledikçe insan unutuyor ve geçmişe baktığında amaan onu mu bulmuşum aşık olacak diyor gerçekten
bu aşkın takıntı haline gelmesi çok tehlikelidir. çünkü mantık kullanamaz duruma gelir insan, çok kolay hata yapar. ben yaptım zamanında çünkü; ve şimdi çok pişmanım... yani gittim en alakasız insana aşık oldum sonra başım dert üstüne derde girdi... ben de çabuk aşık olmaya eğilimli bir insanım ama bir kere o hatayı yaptım şimdi bir söz vardır hani, yoğurdu üfleyerek yiyorum :S
bu doktor nerde:))))))))))))))))))))))))
ben de burnumu yaptırayımşaka şaka bn evli barklı kadınım da seninki olsa olsa hayranlıktır geçer bi süre sonra grip gibi bişey:)
Hasan Fındık mıben en çok onu görüyorum tv de
şimdi buraya düşüncelerimi yazıcam herkes üstüme atlıcak, tartışma ortamı oluşcak.
ama burası bir forum ve ben de düşüncelerimi özgürce ifade etmek isterim.
henüz 17 yaşındasınız ve burnunuza estetik yaptırdınız öyle mi?
bence bu kadar küçük bir yaşta, estetik için bıçak altına yatmak hiç doğru değil.
doktorunuza olan aşkınızı bir yana bırakın, çok kafaya takmayın; delikanlı zamanlarınız, bir zaman sonra gülüp geçeceğinize eminim.
yoo hayır hiç sorun değil.Aslında sırf estetik ameliyat değil.ben burnumla nefes alamıyordum 2 yıldır ameliyat şarttı.şimdi üniversiteye girdim hazır ameliyata girmişken estetik olarakda düzelsin dedim burum yüzüme göre büyüktü çünki.ama o kadar pişman oldum ki ameliyatdan sonra ilk günlerde öldüm dirildim resmen.dengemi bozdu anestezi olmayacak fikirleri soktu kafama.
o zaman geçmiş olsun. ilk mesaj da estetik yazmışsınız ve burnunuzla ilgili sıkıntınızı yazmamışsınız.
siz sanırım üniversiteyi çok büyütüyorsunuz gözünüzde, yazdıklarınızdan onu anladım.
üniversiteye girdim, burnum da düzelmiş olsun diyorsunuz.
sizin kendi tercihiniz, ama ilerde çok saçma bulacağınıza eminim.
bunun adı aşk.ama geçici bence.geçmeli.zaman gerek.biter merak etme.bence bu konuda sıkıntıya girme ve kendini üzme.olmayacak bişey için sıkma kendini..
ben ameliyat olmadan önce ondan hoşlanmıştım ilk kez.ama önemsemedim böyle olacağını bilseydim bir daha yakınına bile uğramazdım.bence bundan sonra yakışıklı,karizmatik erkekler doktor, öğretmen olmasın diye kanun çıkmalı milletin çocuğuna yazık.doktor hakkındaki yorumları okudum yanına giden her kız çok etkileyici biri olduğunu yazıyor şeytan tüyü var sanırım adamda :44:
çok güldürdün beni, bence de öyle bir yasa çıksa fena olmaz hani
ben de dişçimden çok etkilenmiştim bir kaç ay önce onu aklıma getirdinüstelik en fazla 5, 6 yaş vardı aramızda asistandı
oluyor bazen öyle hala arada aklıma glediğince yüzümde bir gülümseme oluyor ne de tatlı karizmatik adamdı diye
ama beğeniden öteye gideceğini sanmam canım, öyle planlar falan kurma kafanda sonra başın çok ağrır, kesinlikle aramızda bir şey olmaz gibi bakmaya çalışş
çok güldürdün beni, bence de öyle bir yasa çıksa fena olmaz hani
ben de dişçimden çok etkilenmiştim bir kaç ay önce onu aklıma getirdinüstelik en fazla 5, 6 yaş vardı aramızda asistandı
oluyor bazen öyle hala arada aklıma glediğince yüzümde bir gülümseme oluyor ne de tatlı karizmatik adamdı diye
ama beğeniden öteye gideceğini sanmam canım, öyle planlar falan kurma kafanda sonra başın çok ağrır, kesinlikle aramızda bir şey olmaz gibi bakmaya çalışş
Ay bizim de bir arkadaş dişçisinden etkilenip günlerce "doktor ! derdimeeee bul bir çaree " diye dolanıyorduEn karizma meslek galiba erkek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?