Asla yapmaz dediğiniz şey :)

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Evet kızlar bir kaç gündür bu sorunun cevabını sizlerden duymak için konu açıp açmamakta kararsız kaldım ve sonunda açtım . eveeet şimdii
Sevdiceğinizin, erkek arkadaşınızın yada nasıl hitap ediyorsanız ASLA YAPMAZ dediğiniz şey nedir yada neler :) :)

benim kocam asla yapmaz dediğim şeylerin birçoğunu yaptıgı için büyük konusmak istemiyorum
topiğin hayırlı olsun canım

benim kocam asla yapmaz dediğim şeylerin birçoğunu yaptıgı için büyük konusmak istemiyorum
topiğin hayırlı olsun canım

bunuda duyunca uzuldum ama. Teskkur ederimm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkeklere asla yapmaz diyebilicek birşeyimiz olduğunu sanmam.illaki bir şekilde yapar.yani ERKEK MİLLETİNE fazla güvenilmez.

hiç bişeye asla yapmaz diyemem insanoğlu bu doğası geniş :)

sadece esim degil kendim icin bile asla yapilmaz dedigim bisey yok,insanoglu cig sut emmis derler ya,bildigim tek sey asla ASLA demiceksin

asla yemege werdiqi paraya üzülmez yemegi cok sevdiqi icin..
ama disarda yediqi herhanqi bi ögünle aynı miktarda bisey istediqmde dha uygunu warsa onu alalm der hesap yapar..
o zaman sende tavuk döner ye her gün nie demedm ki bu güne kadr aklma yeni geldi:):)

bunuda duyunca uzuldum ama. Teskkur ederimm :)

hayat bu canım düşe kalka misali insan oğlu her zaman değişir koşullar değiştikçe o yüzden asla asla diye birşey yoktur

Ne kendim ne eşim ne arkadaşım hiç kimse için asla yapmaz dediğim birşey yok. Çünkü hayat ne getirir bilinmez herkes herşeyi yapabilir.

12-01-2015 ♥

Benim sevgilim Beşiktaş forması haricinde ki takımların formalarını asla giymez..

Asla ailesine beni ezdirmez , bana da onları ezdirtmez .
Ağlayınca asla bana kıyamaz . ( en çok bunu kullanıyorum )
Eğer kıskanırsa asla aramaz sormaz taa ki kıskandığı kişiyi gebertinceye kadar
Hasta olursam asla beni üzmez bir dediğimi iki yapmaz .
Birşey için asla çok ısrar etmez ben istemiyorsam zorlamaz

Sanki kendi kocami gördüm ))
Benim kocişko da bi yemeğe 50 lira verir ama bi babete 60 liraya pahali der....

Asla yapmaz dediğim şeyi yaptığını gördükten sonra 'asla' dememeyi öğrendim....

asla yapmaz diyecegim bişey yok
yaşadıgım hayal kırıklıgı sonrası asla diyecegim bişey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…