aslan burcu erkeği ve kindarlık

Haklısınız çoğu erkek eti seviyor ama eşim çok katı, yedikleri çok sınırlı, et ekmek türü hep. Sebze ağzına sokmaz, sadece salata yer.
Ekmek seviyosa yap 1 kilo pogca yesin dursun:)) erkeklerin cogu oyle sanki dimi? Sebze yemegi yapilsa.. ac mi kaldik filsn diye tribe giriyolar

Bu devirde babana bile guvenemiyosan, elin ogluna hic guven olmaz: ) dunyada olmayacak sey yok..

Ay canım benim. Derdini yesinler çok tatlı :)
Benim de eşim öyle, bazen ona çok hafif gelir, ama benim canım acır. Isteyerek yapmaz, biliyorum, ama ben de ona yüzümü dönüyorum, o sarılırken belim çıtlar. Rahatlarım. Iki işi aradan çıkartıyoruz bazen ağrıyınca ben de tabiri caizse üstüne atlarım, sarılınca, hem duygusal hem tensel anlamda iyi gelir :)

Sanmam. Eşinizi tanımıyorum ama bu kadar ciddi bir düşünceyi gelip konuşurdu. Aslan burcu olarak ciddi meselelerde direk pat pat söylerim , öyle de biliniyor genel olarak. Empati yaptirma durumu ve bu durum farklı şeyler.

Bence onunla bu durumu açıkça konuşun bu kadar ciddiyse ikiniz içinde. Yani söyleyin çok şükür neler atlattık, artık sevinme zamanı. Ben de sen de hatalarımızı gördükz birbirimizi tanıdık diye.

Bir de aslan burcuna sorumluluk birakmazsaniz yayılır :) yani kendimde öyleyim, keyfime bakarım ortada ciddi gördüğüm birşey olmadıkça ya da başkaları problemi cozuyorsa. Kral ya işte :)

Bu kadar sorumluluğu kendinize almayın . O da çabalamali, yoksa dediğim gibi yayılır yani. Birlikte yasadiniz, birlikte uzuldunuz, o zamanlar için ikinizde o an dogru olduğunu düşündüğü şeyi yaptı. Madem devam ediyorsunuz geçmişten ders alıp , geri kalanına sünger çekin.

O da çabalıyor aslında, ama ben mi aceleciyim bilmiyorum. Eskisine göre yumuşadığını yavaş yavaş görüyorum ama ben mi aceleciyim emin olamıyorum:)

Arada o da yaklaşıyor ama bir türlü senkronu tutturamıyoruz Tabi ailesinin atraksiyonları da hiç bitmiyor...

Sanırım çok kırıldığımız için toparlanmamız uzun sürüyor gibi...Biraz daha sabretsem mi?

Çabası mesela, eskisi gibi beraber gezmemiz, beni düşünmesi, çiçek göndermesi, ailesi ile görüşmeye son vermesi (konum var hatta kv oğlum beni terketti eşini seçti falan diyor)

O zaman sabredin diyicem ama neye sabredeceginizi tam anlamadım :) baya adımlar atılmış , sevgi sözleri var , ilgi ve çaba var. Çok güzel şeyler bunlar.

O zaman sabredin diyicem ama neye sabredeceginizi tam anlamadım :) baya adımlar atılmış , sevgi sözleri var , ilgi ve çaba var. Çok güzel şeyler bunlar.

Şöyle, eşimle hala ilk zamanlarımızdaki gibi değiliz. Özellikle cinsel hayatımızdan belli bu.

Konu açmıştım eşim çok canımı acıtıyor diye, ya hep ya hiç tarzı var bir ortayı bulamıyoruz. Canımı acıtınca tepki veriyorum sonra tamamen kesiyor. Sarılıyor mesela uyurken, ama kaburgalarım acıyor nefesim kesiliyor. Sonra canımın acıdığını söylüyorum bozuluyor ve tamamen kesiyor bozulup. Bir ortayı bulamadık Ben yaklaşıyorum istemiyor, o yaklaşınca canım acıyor. Kusura bakmayın açık yazdım ama dertliyim:)

Benim sizin konularınızdan anladığım daha önce yaşadığınız olaylardan ötürü, eşinizle birbirinize çok açık değilsiniz, duygularınızı ifade etmede, tereddütlerinizi, evliliginizle ilgili kafanizda ki soru işaretlerini konuşmuyorsunuz, konuşamıyorsunuz, belki kırmaktan kırılmaktan korkuyorsunuz daha önce yasadıklarınızdan ötürü.
Aslında normale dönmek için 1 yıl az bir süre degil, kısasa kısas yapıp bosanmayı düşünmüyordur bence eşiniz :) ama böyle düşünmenize sebep olan şeyleri eşinizle açık açık konuşmanız lazim.
Bir evliliği böyle çıkmazlara sokan aile büyüklerine nasil kızıyorum nasıl vebal alıyorlar farkında degiller..

Alkışlayacağım tam da durum bu. İletişim her şeyin çözümü ama bizim gibi kırılmışlıkların, yaşanmışlıkların çok olduğu ilişkide bir söz söylerken bile 100 kere düşünüyor insan. İşin içinde grift aile ilişkileri de olunca seyreyle gümbürtüyü...Çünkü ailesi hakkında herkes hassas ve eşim çok arada kaldı. Ben çok kırıldım üzüldüm, burda herkes de hakkını helal etsin çok konu açtım çünkü kime anlatayım? Ailem üzülüyor, babam kanser, kardeşim uzakta aklı bende, annem takıntı hastası gecelerce gözlerini tavana dikip düşünüyor, arkadaş desen bir yere kadar herkesin derdi kendine.

Bu kadar olayın üstüne hala kv bayram ziyaretinden sonra aradan 1 hafta geçti konuşmak için aradığımda gene benimle iletişimi kesti ve eşim bunun stresini yaşıyor farkındayım; adama baskı yapıp niye boşanmadın acıyor musun yoksa bilmem ne adamı bunaltıp duruyor. Sonra da akrabalarımı arayıp oğlum karısını seçti beni terketti diye ağlıyor...

Vebal kısmına gelince Rabbim bilir, onun adaletine güvenirim.

Eşle anne arasında tercih mi olurmus nasil bir bakis açısı, bizde evliliğimizin ilk senesi ailelerle ilgili ve başka sebeplerden ciddi sıkıntılar yasadik, aile terapistine gittik bir dönem sorunları aşıp doğru iletişim kurmanız da bize çok yardımı olmustu terapilarin.
Simdi her meseleyi konuşur bir sonuca bağlarız, sizin evliliğibiz daha fazla yara almis ve şuan bir şekilde doğru bir iletişim kurmuyorsunuz bana kalırsa, aile terapistine gidebilirsiniz aslında tabi buna eşiniz ne der bilmiyorum :) ama ya konuşarak ya destek alarak aranızdaki iletisimi ve bağı kuvvetlendirmekte fayda var bence

Allah daha büyük dert vermesin konu sahibi Benim eşim de aslan burcu hiç böyle kısasa kısas huyları yoktur. Hatta aksine yapılan bir yanlışlığa/ kötülüğe iyilikle giden cinsten biri. Bence bunun aslan burcuyla ilgisi yok. Tamamen huy meselesi.

Biz terapiye çok önce gittik, terapist eşime annesinin evliliğimize çok fazla karıştığını, benim kendimi ifade edebildiğimi söyledi. Mümkünse tayin isteyin gidin başbaşa kalmaya ihtiyacınız var 3. kişileri çıkartın hayatınızdan dedi...O sıralarda kv gelirse barışırım kısmını ileri sürerek kendince vicdan rahatlattı ama tabi hiç bir şey değişmedi.

Eşim yapı olarak da çok oturalım konuşalım değil de, hareketlerimden anlasın modunda bir insan. Konuşmak istemezse asla ağzından tek kelime alamazsınız, inatçıdır. Mesela ben değiştim desem inanmaz, hareketlerimle göstermem gerekir ona.

Yani aslında şu an iyi gidiyor gibi ama cinsel hayatımız tam düzelmedi açıkçası. Ailesi konusunda bana bırak, ben seni savunurum, sen onlara koz verme dedi, öyle yapıyorum. Zaten annesi benimle hiç bir şekilde iletişim kurmuyor, baba ve görümce de pasif hiç bir faydaları yok onlarla iletişim kurmayı denedim daha önce ve fos çıktı. "ıııı bilimyorum yaa, aaa öyle miii, hmmm, zaten abim sana çok iyi toleranslı yani ben olsam ohooo eşim beni mahvetmişti"...görümcem ve kp nin lafları bunlar.

Cinsel hayat da %100 düzelmeyince ben kafayı takıyorum işte:)

Böyle evlilik olmaz. Konuşman lazim. Kelimeleri seçerek. Sen köşende kafandan birseyler gecireceksin o köşesinde olmaz öyle sey yavrum.
Aileler nasıl böyle bu kadar sizin cinsel hayatiniza kadar etkiliyor inanılır gibi değil. Demekki esin farkettirmese de kafasına takıyor,bu da psikolojisini etkiliyor. Psikojinin cinsellikle alakasi var bence
Ben bosanmak istedigini falan düşünmüyorum açıkçası ,evet erkekler icine atarlar ama senin kafanin rahat olması lazim. Elinden geleni yaptın,esin de bunu gördü. Ne yani annesinin oglum secimini yaptı bilmemne laflarina bakip senden mi bosanacak koskoca adam?
Ya yaziklar olsun o kaynanaya da
Ben senin yerinde olsam konusurum
Ben çünkü herseyi konusma taraftariyim
Bu yüz-göz olma meselesi degil
Ben uzulecegime kocam üzülsün.

Sağolun keşke tek derdim bu olsa işin ucu geçmişe dayanıyor neyse..

Sağol sarışınım yaa...

Evet eşim çok takıyor, daha önce de ailesi ile sorun olunca hep etkiledi cinsel hayatımızı...Onu sevmediğimi falan düşünüyor sanırım. Ailesi olay yaratınca ben sinirleniyordum çünkü.

Eşim hadi gel konuşalım modunda değil ki nasıl desem hep bir ben anlayayım istiyor...

Kendi de farkında zaten eskisi gibi olmadığımızın ama bilmiyorum, belki çok kırık canı istemiyor eskisi gibi , bir şey söylesem belki erkekliğine dokunur alınır diyorum...

Çok açık konuşma taraftarıyım ben ama işte olmuyor bazen....Doğrucu davut green konuştu :)

Aslan burcuyum. Eşinize erkek kuvveti falan anlatın. Sen çok güçlüsün farkında olmadan orantısız oluyor vs yağlar bağlar anlayacaktır. Yoksa huyumuz kurusun, empati yapamayanlara zorla yaptırırız maalesef.

Canım o görümcenin esinden bir tane de benim başımda var
Uyanık kurnaz sinsii herseyi yapar yapar geriye cekilir
Birşeyler olurdu. E ara annemi söyle
Annesini çağırmayı bile benim üzerime atardı. Benim esim cok ikiyüzlü bir insan ve başak.
Zaten kendisi bu duruma getirdi herşeyi simdi tek başına annesine gidiyor geliyor keyfi yerinde iyi oldu ona
Dünkü yediği hurmalar bugun onu tirmaladi
Bir komsulari var kari koca,kaynananin
Dediki o adamm soyle boyle yaaa 23 yasinda bir kizla karisini aldatti rezil oldular evime de sokmak istemiyorum aslinda o adami dedi. Kaynanaya kari koca giderlerdi esimle nisanliydik o zaman
Sonra bi diger komsu icin görgüsüz ve cahil dedi
O bahsettigim ihanetci adam esimi carsida görüp davet etmis bizi kahveye,benim kibirli ve kurnaz esim gitmedi bana gel gidelim dese giderdik kahve icmeye
Sonra birgün annesi size gelmek istiyorlar dedi
Ne dedi biliyor musun?
E gelsinler çaya ... uzanmis birde 2.80 padisah ya. Bende bozuldum ana ogul 2sine benim evim sanki müze ne isleri var
Kalktim balkona gectim
Neyse bunlae gelmediler bize..
O zaman yeni evliydik 3 4 aylik
Esime dedimki keske annene söyleseydim senin ,onlar hakkinda bu sekilde konuşmalarını beni kötü bildi hep.
Bana ne dedi biliyor musun?

Keske söyleseydin hayatim...

İşte kv nin bakış açısı bu. Bilmiyorum şu an ne durumdalar, eşim gitmiyor gelmiyor, telefonla aramıyor sadece whats uptan cevap veriyormuş bazen annesine.

En son yılbaşında eşim çok sinirliydi anladım, tahminim yılbaşında gitmek istedi, kv beni istemedi eşim sinirlendi gibime geliyor. O da kendince çözüm bulma derdinde, ben yelkenleri saldım sorun çıkaran olmak istemiyorum ama kv asla vazgeçmez inadından. Adamın tek istediği özel günlerde bir saat gidelim o kadar onu bile yapamıyoruz ya şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…