- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi greengirll
-
Ekmek seviyosa yap 1 kilo pogca yesin dursun:)) erkeklerin cogu oyle sanki dimi? Sebze yemegi yapilsa.. ac mi kaldik filsn diye tribe giriyolarHaklısınız çoğu erkek eti seviyor ama eşim çok katı, yedikleri çok sınırlı, et ekmek türü hep. Sebze ağzına sokmaz, sadece salata yer.
Bu devirde babana bile guvenemiyosan, elin ogluna hic guven olmaz: ) dunyada olmayacak sey yok..Safsarisin , Look Up , @Daryana
Kızlar ben korkmaya başladım. Şöyle bir komplo teorisi geldi aklıma...Eşimle malum boşanmadık, ama bana empati yaptırıyor ya çektiklerini, kırıldıklarını....Aradan da 1 sene geçti hala eskisi gibi değiliz. Eşim bana yaşattıklarını yaşatıp benimle boşanmak istiyor olmasın? Yani nasıl anlatsam size özel hayatımız da eskisi gibi değil, bu kadar kırıldı etti anlıyorum ama toparlanması bu kadar uzun mu sürer? Ben mi abartıyorum yoksa sadece sabırla beklemeli miyim...
Yol gösterin bana kızçeler ya
Safsarisin , Look Up , @Daryana
Kızlar ben korkmaya başladım. Şöyle bir komplo teorisi geldi aklıma...Eşimle malum boşanmadık, ama bana empati yaptırıyor ya çektiklerini, kırıldıklarını....Aradan da 1 sene geçti hala eskisi gibi değiliz. Eşim bana yaşattıklarını yaşatıp benimle boşanmak istiyor olmasın? Yani nasıl anlatsam size özel hayatımız da eskisi gibi değil, bu kadar kırıldı etti anlıyorum ama toparlanması bu kadar uzun mu sürer? Ben mi abartıyorum yoksa sadece sabırla beklemeli miyim...
Ekmek seviyosa yap 1 kilo pogca yesin dursun:)) erkeklerin cogu oyle sanki dimi? Sebze yemegi yapilsa.. ac mi kaldik filsn diye tribe giriyolar
Bu devirde babana bile guvenemiyosan, elin ogluna hic guven olmaz: ) dunyada olmayacak sey yok..
Sanmam. Eşinizi tanımıyorum ama bu kadar ciddi bir düşünceyi gelip konuşurdu. Aslan burcu olarak ciddi meselelerde direk pat pat söylerim , öyle de biliniyor genel olarak. Empati yaptirma durumu ve bu durum farklı şeyler.
Bence onunla bu durumu açıkça konuşun bu kadar ciddiyse ikiniz içinde. Yani söyleyin çok şükür neler atlattık, artık sevinme zamanı. Ben de sen de hatalarımızı gördükz birbirimizi tanıdık diye.
Bir de aslan burcuna sorumluluk birakmazsaniz yayılır :) yani kendimde öyleyim, keyfime bakarım ortada ciddi gördüğüm birşey olmadıkça ya da başkaları problemi cozuyorsa. Kral ya işte :)
Bu kadar sorumluluğu kendinize almayın . O da çabalamali, yoksa dediğim gibi yayılır yani. Birlikte yasadiniz, birlikte uzuldunuz, o zamanlar için ikinizde o an dogru olduğunu düşündüğü şeyi yaptı. Madem devam ediyorsunuz geçmişten ders alıp , geri kalanına sünger çekin.
O da çabalıyor aslında, ama ben mi aceleciyim bilmiyorum. Eskisine göre yumuşadığını yavaş yavaş görüyorum ama ben mi aceleciyim emin olamıyorum:)
Arada o da yaklaşıyor ama bir türlü senkronu tutturamıyoruzTabi ailesinin atraksiyonları da hiç bitmiyor...
Sanırım çok kırıldığımız için toparlanmamız uzun sürüyor gibi...Biraz daha sabretsem mi?
Çabası mesela, eskisi gibi beraber gezmemiz, beni düşünmesi, çiçek göndermesi, ailesi ile görüşmeye son vermesi (konum var hatta kv oğlum beni terketti eşini seçti falan diyor)
O zaman sabredin diyicem ama neye sabredeceginizi tam anlamadım :) baya adımlar atılmış , sevgi sözleri var , ilgi ve çaba var. Çok güzel şeyler bunlar.
Benim sizin konularınızdan anladığım daha önce yaşadığınız olaylardan ötürü, eşinizle birbirinize çok açık değilsiniz, duygularınızı ifade etmede, tereddütlerinizi, evliliginizle ilgili kafanizda ki soru işaretlerini konuşmuyorsunuz, konuşamıyorsunuz, belki kırmaktan kırılmaktan korkuyorsunuz daha önce yasadıklarınızdan ötürü.O da çabalıyor aslında, ama ben mi aceleciyim bilmiyorum. Eskisine göre yumuşadığını yavaş yavaş görüyorum ama ben mi aceleciyim emin olamıyorum:)
Arada o da yaklaşıyor ama bir türlü senkronu tutturamıyoruzTabi ailesinin atraksiyonları da hiç bitmiyor...
Sanırım çok kırıldığımız için toparlanmamız uzun sürüyor gibi...Biraz daha sabretsem mi?
Çabası mesela, eskisi gibi beraber gezmemiz, beni düşünmesi, çiçek göndermesi, ailesi ile görüşmeye son vermesi (konum var hatta kv oğlum beni terketti eşini seçti falan diyor)
Benim sizin konularınızdan anladığım daha önce yaşadığınız olaylardan ötürü, eşinizle birbirinize çok açık değilsiniz, duygularınızı ifade etmede, tereddütlerinizi, evliliginizle ilgili kafanizda ki soru işaretlerini konuşmuyorsunuz, konuşamıyorsunuz, belki kırmaktan kırılmaktan korkuyorsunuz daha önce yasadıklarınızdan ötürü.
Aslında normale dönmek için 1 yıl az bir süre degil, kısasa kısas yapıp bosanmayı düşünmüyordur bence eşiniz :) ama böyle düşünmenize sebep olan şeyleri eşinizle açık açık konuşmanız lazim.
Bir evliliği böyle çıkmazlara sokan aile büyüklerine nasil kızıyorum nasıl vebal alıyorlar farkında degiller..
Eşle anne arasında tercih mi olurmus nasil bir bakis açısı, bizde evliliğimizin ilk senesi ailelerle ilgili ve başka sebeplerden ciddi sıkıntılar yasadik, aile terapistine gittik bir dönem sorunları aşıp doğru iletişim kurmanız da bize çok yardımı olmustu terapilarin.Alkışlayacağım tam da durum bu. İletişim her şeyin çözümü ama bizim gibi kırılmışlıkların, yaşanmışlıkların çok olduğu ilişkide bir söz söylerken bile 100 kere düşünüyor insan. İşin içinde grift aile ilişkileri de olunca seyreyle gümbürtüyü...Çünkü ailesi hakkında herkes hassas ve eşim çok arada kaldı. Ben çok kırıldım üzüldüm, burda herkes de hakkını helal etsin çok konu açtım çünkü kime anlatayım? Ailem üzülüyor, babam kanser, kardeşim uzakta aklı bende, annem takıntı hastası gecelerce gözlerini tavana dikip düşünüyor, arkadaş desen bir yere kadar herkesin derdi kendine.
Bu kadar olayın üstüne hala kv bayram ziyaretinden sonra aradan 1 hafta geçti konuşmak için aradığımda gene benimle iletişimi kesti ve eşim bunun stresini yaşıyor farkındayım; adama baskı yapıp niye boşanmadın acıyor musun yoksa bilmem ne adamı bunaltıp duruyor. Sonra da akrabalarımı arayıp oğlum karısını seçti beni terketti diye ağlıyor...
Vebal kısmına gelince Rabbim bilir, onun adaletine güvenirim.
Eşle anne arasında tercih mi olurmus nasil bir bakis açısı, bizde evliliğimizin ilk senesi ailelerle ilgili ve başka sebeplerden ciddi sıkıntılar yasadik, aile terapistine gittik bir dönem sorunları aşıp doğru iletişim kurmanız da bize çok yardımı olmustu terapilarin.
Simdi her meseleyi konuşur bir sonuca bağlarız, sizin evliliğibiz daha fazla yara almis ve şuan bir şekilde doğru bir iletişim kurmuyorsunuz bana kalırsa, aile terapistine gidebilirsiniz aslında tabi buna eşiniz ne der bilmiyorum :) ama ya konuşarak ya destek alarak aranızdaki iletisimi ve bağı kuvvetlendirmekte fayda var bence
Safsarisin , Look Up , @Daryana
Allah daha büyük dert vermesin konu sahibiBenim eşim de aslan burcu hiç böyle kısasa kısas huyları yoktur. Hatta aksine yapılan bir yanlışlığa/ kötülüğe iyilikle giden cinsten biri. Bence bunun aslan burcuyla ilgisi yok. Tamamen huy meselesi.
Böyle evlilik olmaz. Konuşman lazim. Kelimeleri seçerek. Sen köşende kafandan birseyler gecireceksin o köşesinde olmaz öyle sey yavrum.
Aileler nasıl böyle bu kadar sizin cinsel hayatiniza kadar etkiliyor inanılır gibi değil. Demekki esin farkettirmese de kafasına takıyor,bu da psikolojisini etkiliyor. Psikojinin cinsellikle alakasi var bence
Ben bosanmak istedigini falan düşünmüyorum açıkçası ,evet erkekler icine atarlar ama senin kafanin rahat olması lazim. Elinden geleni yaptın,esin de bunu gördü. Ne yani annesinin oglum secimini yaptı bilmemne laflarina bakip senden mi bosanacak koskoca adam?
Ya yaziklar olsun o kaynanaya da
Ben senin yerinde olsam konusurum
Ben çünkü herseyi konusma taraftariyim
Bu yüz-göz olma meselesi degil
Ben uzulecegime kocam üzülsün.
Şeker tam anlattığın gibi ya...Bazen ilk etapta çok saf bakıyor uyarıyorum kendine geliyor :d Bıraksam kullandıracak kendini insanlara, her yüzüne güleni iyi sanıyor.
Salağa yatma da kesinlikle ailesi konusunda böyle, mesela biliyor ama sanki bilmiyormuş gibi, ben de bunu bilmediğimden anlamadığını, beni savunmadığını falan sanıp sinir oluyordum. Sinirimi bayağ yansıtıyordum eşime, hani annen beni yerden yere vuruyor sen hala görmüyor musun modundaydım. Meğer görüyormuş adam çok sonra anladım ama geç oldu, içten içe onu suçladım ailesi konusunda, kızdım kırıldım yalan yok..
Ben yükseleni başak olan kovayım, doğrucu davutum biraz, aile ilişkilerinde pek yaramıyor bu durum. Politik olmayı sonradan öğrendim. Görümcemin eşi var başak adam o kadar uyanık ki, eşini maşa olarak kullanıyor söylenecekleri hep görümceme söyletiyor kendisi asla muhatap olmuyor kv kp ile.
Şu an uzunnn bir kısasa kısas dönemindeyiz bakalım ne zaman bitecek hayırlısı:)
sabır taşı olsa çatlar diyorum bazen ben çok tezcanlıyım eşim çok sabırlı yavaş geliyor bana ya
Eşle anne arasında tercih mi olurmus nasil bir bakis açısı, bizde evliliğimizin ilk senesi ailelerle ilgili ve başka sebeplerden ciddi sıkıntılar yasadik, aile terapistine gittik bir dönem sorunları aşıp doğru iletişim kurmanız da bize çok yardımı olmustu terapilarin.
Simdi her meseleyi konuşur bir sonuca bağlarız, sizin evliliğibiz daha fazla yara almis ve şuan bir şekilde doğru bir iletişim kurmuyorsunuz bana kalırsa, aile terapistine gidebilirsiniz aslında tabi buna eşiniz ne der bilmiyorum :) ama ya konuşarak ya destek alarak aranızdaki iletisimi ve bağı kuvvetlendirmekte fayda var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?