- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Erkek kardesimm aslan burcu cok kindar evet ve hakikaten eli agır sakala kolumu sıkar canımı yakar. Denize gittik boguyordu beni saka yapıcam diye. Aslında herkesin saka anlayıs inin bir olmadgını anlasalar bence sorun kalkacak ortadan.
Bende de var aslan burcu es ve ozelliklerini tasiyor eli cok agirdir sizin dediginiz gbi sakalari sert ama ben ona yapinca vurdun der asiri temiz kalplidir eli cok aciktir bugun buldum bugun yerim hesabida vardir ama dedigim didikcidir ve asla bunu kabuk etmez cok zordur aslan burcu erkegi allah bize sabir versin
aaa hiç dikkat etmemiştim.. ama gerçekten öle.. benimki gerçekten kedi gibi yüzü ama şimdi anlayabildim bunuAynen dediğiniz gibi çok temiz kalpli, iyi bir insan başka türlü çekilmez zaten. Lükse düşkün, ben biraz gaz versem gidecek lüks araba vs alacak.
Çok zorlar evet. Ama ben kedilere çok düşkünüm, aslan da kedigillerden sanırım çekiyor beniYüz şekilleri aslanlara ve kedilere benziyor genelde Aslan erkeklerinin hemen anlaşılıyor aslında.
aaa hiç dikkat etmemiştim.. ama gerçekten öle.. benimki gerçekten kedi gibi yüzü ama şimdi anlayabildim bunu
Ben mesela unutuyorum yaşadıklarımı, o unutmuyor ve evet dediğiniz gibi zorla empati kurduruyor. Bu durumlarda beni sevmediğini düşünüyorum klasik bir kadın olarak:) Hatta beni sevmiyorsun diyorum, sorun çıkartmak için konuşuyorsun ne alaka diyor.
Peki sizce ne yapmalıyım, mesela o sarılana kadar hiç sarılmasam; hiç yaklaşmasam? Ne de olsa reddedileceğim ben onu reddettim ya empati yaptıracak ya
Ay bezdim bu huyundan, çok da sabırlı, adamın içinde yönetme arzusu var hiç bitmeyen illa beni de yönetecek kendince
Oyle ölmeyiz ya füze at :) hic mi iyi yanimiz yok yaniAslan burçlarının en tipik özellikleri;
şımarıklık, herşeyin en iyisini ben yaparım fikri, kendini beğenmişlik, övünme, surat asma, kompleks yapma, öne çıkma isteği, patavatsızlık vs vs
Geçinilmesi zor burçlardan; heaa deyip geçeceksiniz sırtını sıvazlayacaksınız. Bayılırlar. :)
eleştiriden hoşlanmazlar ve eleştirince o da sizi eleştirir.
Size kırılıyor olabilir kızdığınız için. Ben de sıkmayı severim sarılırken fakat sevgilim terslese sevilmediğimi asıl o zaman düşünürüm. Bazen ona da derim sık diye o da bahsettiğiniz gibi eli ağır olanlardan çekinir (Benim kemik sorunum var). Belki sizinki benim gibi sevginin enerjisini sarılarak atıyor, benimki sarılmak yerine ısırıyor öyle çıkartıyor. İlişki dinamiği içinde değişiyor yani. Kızmak yerine o sarılırken ısırın, saçını filan çekin ve bıraksın. Yönetme isteği benimkinde de var. Diğer yoruma katılmıyorum "yönetiliyormuş" gibi davranmayın. Aksine ortak nokta bulalım, ikimizin istediği önemli diye bu durumu değiştirmeye çalışın. Olumlu konuşarak, kavga etmeden yapmak lazım :)
Aaa olmaz mı :) Aslan burçlarıyla vakit geçirmek kaliteli olur.Oyle ölmeyiz ya füze at :) hic mi iyi yanimiz yok yani
aynen yaa bayılıyor pofpoflanmaya :)Aaa olmaz mı :) Aslan burçlarıyla vakit geçirmek kaliteli olur.
Yaptıkları işin en iyisini yaparlar. Ne kadar egoist olsalarda; fedakarlık yapmayı severler.
Onların tek isteği övgü. Övdüğünüz sürece; sizi el üstünde tutarlar. Kişilik çatışmasına girmeyeceksiniz yanı.
Aynen luxe duskun harcama yapmayi cok seviyolar herseyin en iyisi mesela ama borclarina da cok sadiklar ama benimki kindar degil kastiniz galiba sizin yaptiginizi size de yasatiyor bunu kasteddinz evet oledir genelde ama hic kusluk tutamaz yumusak kalpli yani burdan aslan burcla evleneck olanlara braz bilgiAynen dediğiniz gibi çok temiz kalpli, iyi bir insan başka türlü çekilmez zaten. Lükse düşkün, ben biraz gaz versem gidecek lüks araba vs alacak.
Çok zorlar evet. Ama ben kedilere çok düşkünüm, aslan da kedigillerden sanırım çekiyor beniYüz şekilleri aslanlara ve kedilere benziyor genelde Aslan erkeklerinin hemen anlaşılıyor aslında.
ay ay ay bende istemem aslaaa başak erkeği..Bu dediğini benim başak sevgilim yapıyordu :)
Evlerden uzak bir daha başak maşak istemem böyle tillet, her detayı takıp büyüten, kafaya takan aman
ay ay ay bende istemem aslaaa başak erkeği..2 sene anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi.. evliliğin eşiğinden döndüm Allah ım korudu beni şükürler olsun
ıyyy maalesef balıkAynen hemen kaçtım sağdan sağdan ben valla
Kendimi takıntılı sanırdım bunlar ayrı bir boyut
Sen ne burcusun?
Ben yay ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?