aslan burcu erkeği ve kindarlık

Aynen ya aynen....Bu kadar eli ağır olunmaz yani. Uyurken sarılıyor, kan akışım duruyor boğulacak gibi oluyorum, söyleyince de kızıyor tamamen bırakıyor. Geliyor ayaklarımı sıkıyor acıtarak, her şeyi acıtarak, bir de gülüyor yani.

Aynen dediğiniz gibi çok temiz kalpli, iyi bir insan başka türlü çekilmez zaten. Lükse düşkün, ben biraz gaz versem gidecek lüks araba vs alacak.

Çok zorlar evet. Ama ben kedilere çok düşkünüm, aslan da kedigillerden sanırım çekiyor beni Yüz şekilleri aslanlara ve kedilere benziyor genelde Aslan erkeklerinin hemen anlaşılıyor aslında.

aaa hiç dikkat etmemiştim.. ama gerçekten öle.. benimki gerçekten kedi gibi yüzü ama şimdi anlayabildim bunu

Size kırılıyor olabilir kızdığınız için. Ben de sıkmayı severim sarılırken fakat sevgilim terslese sevilmediğimi asıl o zaman düşünürüm. Bazen ona da derim sık diye o da bahsettiğiniz gibi eli ağır olanlardan çekinir (Benim kemik sorunum var). Belki sizinki benim gibi sevginin enerjisini sarılarak atıyor, benimki sarılmak yerine ısırıyor öyle çıkartıyor. İlişki dinamiği içinde değişiyor yani. Kızmak yerine o sarılırken ısırın, saçını filan çekin ve bıraksın. Yönetme isteği benimkinde de var. Diğer yoruma katılmıyorum "yönetiliyormuş" gibi davranmayın. Aksine ortak nokta bulalım, ikimizin istediği önemli diye bu durumu değiştirmeye çalışın. Olumlu konuşarak, kavga etmeden yapmak lazım :)

Aslan burçlarının en tipik özellikleri;
şımarıklık, herşeyin en iyisini ben yaparım fikri, kendini beğenmişlik, övünme, surat asma, kompleks yapma, öne çıkma isteği, patavatsızlık vs vs
Geçinilmesi zor burçlardan; heaa deyip geçeceksiniz sırtını sıvazlayacaksınız. Bayılırlar. :)
eleştiriden hoşlanmazlar ve eleştirince o da sizi eleştirir.

Bilemiyorum ben olsam ben de aynısını yapardım. Kin değil de empati kurdurmak gibi geldi

Aslan Burcuyum :)
Kisasa kisas huyum wardir ama, bikere yaparim ne yasattigini naptigini anlasin diye. Fakat kinci degilim sinirim gecinceye kadar biraz inatciyimdir. Ama.karsimdaki sevdigim insansa bir gulumsemesine dayanamam. Sinirlenince gozum gormez ama hemen sönerim canim, evet esin kotu niyetle yapmiyor bencede seni sevmek istemiş ve giciklik yapiyor yani onu bende yaparm.eşime giciklik ara ara ama onun hosuna gider belkide yapidan yapiya degisir, ben cilveli yaparim, erkekler daha farkli gosterir

Oyle ölmeyiz ya füze at :) hic mi iyi yanimiz yok yani

kadınla erkek farklılık gösterebiliyor.. aynı değili yani.. benim de yükselenim aslan..
bir balık kadını ile bir balık erkeğin aynı asla olmadığı gibi.. burçlarda kadın erkek aynı da olsa farklılıklar gösterebiliyor :)

Evet tepkilerimi düşünüyorum o an can acısından sert tepki veriyorum sanırım ve onu sevmediğimi düşünüyor. Ama can havliyle bağırıyorum orda ve canımı acıtıyorsun diyorum, muhtemelen canımın acıdığını anlamıyor. Kemik sorunu bende de var, romatizmam var belki de o yüzden bu kadar fazla acıyordur.

Eşimde zaten son yaşadığımız sıkıntılardan sonra onu sevmiyorum izlenimi oluştu (sağolsun kv hem aramızı bozup hem de eşimi doldurarak). Bir de ben, yalan değil, eşimin ailesinin yaşattıklarının sinirini eşime de yansıttım...

Oyle ölmeyiz ya füze at :) hic mi iyi yanimiz yok yani
Aaa olmaz mı :) Aslan burçlarıyla vakit geçirmek kaliteli olur.
Yaptıkları işin en iyisini yaparlar. Ne kadar egoist olsalarda; fedakarlık yapmayı severler.
Onların tek isteği övgü. Övdüğünüz sürece; sizi el üstünde tutarlar. Kişilik çatışmasına girmeyeceksiniz yanı.

aynen yaa bayılıyor pofpoflanmaya :)

Aynen luxe duskun harcama yapmayi cok seviyolar herseyin en iyisi mesela ama borclarina da cok sadiklar ama benimki kindar degil kastiniz galiba sizin yaptiginizi size de yasatiyor bunu kasteddinz evet oledir genelde ama hic kusluk tutamaz yumusak kalpli yani burdan aslan burcla evleneck olanlara braz bilgi

ben de aslan burcuyum burcumu da coook severim
biraz inatci oldugumuz dogru aslında kindar oldugumuzu hic dusunmuyorum ama biraz alınganız o yuzden yapılan biseyi buyutup kafamızda kurup uzak durdugumuz surat yaptıgımız dogru...bu da aslında dısardan oyle gorunmese de cok hassas oldugumuz icin...
ama yine de bence en iyi burc aslandır

Bu dediğini benim başak sevgilim yapıyordu :)
Evlerden uzak bir daha başak maşak istemem böyle tillet, her detayı takıp büyüten, kafaya takan aman

Bu dediğini benim başak sevgilim yapıyordu :)
Evlerden uzak bir daha başak maşak istemem böyle tillet, her detayı takıp büyüten, kafaya takan aman
ay ay ay bende istemem aslaaa başak erkeği.. 2 sene anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi.. evliliğin eşiğinden döndüm Allah ım korudu beni şükürler olsun

ay ay ay bende istemem aslaaa başak erkeği.. 2 sene anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi.. evliliğin eşiğinden döndüm Allah ım korudu beni şükürler olsun

Aynen hemen kaçtım sağdan sağdan ben valla
Kendimi takıntılı sanırdım bunlar ayrı bir boyut
Sen ne burcusun?
Ben yay ım

Açılın kocası Aslan olan bir Aslan var burada:) zorla empati olayını ben yapıyorum açıkçası eşim benim kadar kindar değildir. Ama iki taraf da her şeyi yönetmek istiyor. İki Aslan’ın evliliğini onaylamıyordu astroloji. Yenişemezlet aynı evde diyordu. İnanmayıp evlendim doğruymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…