- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Bazı insanlar böyle sever ki ben eşinizi normal buldum. Ben de insanları sıkarak ve minciklayarak severim. Söyle düşünün hiç sevmemesinden daha iyi sonuçta değil mi:)
bende aslan burcuyum ve çevremdede aslan burcu tanıdıklarım var yapılanı affetmesek bile unuturuz bu konuda gerçekten safız aslında öyle gözükmese bile. hayatımda o kadar şey yaşamama rağmen intikam almadım desem inanır mısınız. Fakat sürekli bir kısasa kısas varsa yaşattığınızı yaşatıyorsa veya yaşattığınız şeyin sonucu ona ne yaptıysa, farklı bir şeyde yaşatabilir sırf aynı sonucu yaşamanız için ama bu son evredir bu evreye kolay kolay gelmez hiç bi aslan burcu o yüzden dikkatli olun derim çünkü kolay kolay kin güden bir burç değiliz. Şunu çok iyi düşünün içten içe size öfkeli ve kızgın olabilir mi, bir birikmişliği olabilir mi veya geçmişte onu çok kıracak onurunu gururunu zedeleyecek bir şey yapmış olabilir misiniz istemedende olsa. Çünkü aslan burçları genelde aşkından ölüp bitse bile bir yandanda nefret edebilen bir burçtur. Ama gerçekten hep güllük gülistanlık el bebek gülbebek davranan onu suistimal edici veya onun tersine gidecek şeyler yapmamaya özen gösterdiyseniz ilişkinizde o zaman karakteriyle kişiliği ile bağlantılıdır yaptığı şey ya ego tatminidir yada psikolojisi bozuk olabilir
O zaman mesela ayağınızı acıttı ya gercekten bir doktora gidip incindigini vs görsün. Ancak o zaman inanır belkiBen de öyle seviyorum eşimi:) Muç muç öperim mesela,tepki vermez ağır abi tavrı takınırAma inanılmaz sert eli, çok acıyor; mesela öyle sıkı sarılıyor ki kan akışı duruyor kolumda, ya da ayak parmağımı mıncıklıyor mesela acıdan haykırıyorum
Benim esim de aslan. Ne kisasa kisas ne de kin tutma sıfır. Saygili,dusunceli, sakalari dozunda, ailesine karsi beni her zaman saydiran, ozel gun beklemeden hediyeler ve çiçekler alan, her eksiğimi gözetleyen ve tamamlayan bir insan.
Tek şikayetim kendi isini kendi görmemesi. Diyelim yemek yok, asla bi yumurta yapip yemez. Benden de istemez, kendisi de asla yapmaz. Korkarım burnu yere düşse almaz
bunun burçla bir alakası olduğunu düşünmüyorum şahsen benim eşimde aslan burcu bu söylediklerinizin birini bile yapmaz, yani demem o ki herşeyi burca karakter meselesi.Arkadaşlar Aslan burcu olanlara ve tanıyanlara soruyorum:)
Eşim iyi bir insan ama şu kısasa kısas huyu yok mu...Mesela ben ne yapsam ona mutlaka onu bana yaşatıyor. Basit bir örnek vereceğim; daha önceden konu açmıştım; eşimin eli ağır yanı sarılırken vs canımı acıtıyor, o zaman kızıyorum çünkü cidden çok canım acıyor. O kadar sıkı sarılıyor ki kan akışım duruyor mesela, ya da nefesim kesiliyor. Bunu yaparken art niyet yok yanlış anlaşılmasın, ama belki ben hassasım bilemiyorum. Onu tersleyince de bir süre (hatta uzun bir süre) bana aynısını yaşatıyor, geçen gün atladım üstüne ay ezdin beni dur dedi, yaşlıyım ben falan diyor; çok bozuldum. Ben kin tutmuyorum, çabuk unutuyorum.
Kendi neye bozulduysa, bana da aynısını yaşatıyor.
Ben de 6 senelik evliyim. Acliktan olse, dolaptan peynir alip ekmegin icine koyup yemez! Bana da yap demez. Dışardan soyler. Cayi da ben demlersem alir, kendisi asla demlemez.Benim eşim pizza ya da hamburger söyler:) Kalkıp çayını alıyor o kadar, başka hiç bir şey yapmaz. Gerçi baktı ben kahvaltı hazırlamıyorum (kahvaltı yapmam ben sabah) 6 senelik evlilikten sonra kendine bir şeyler almış yemek için sabahları:) Tek gelişme bu
Ben de 6 senelik evliyim. Acliktan olse, dolaptan peynir alip ekmegin icine koyup yemez! Bana da yap demez. Dışardan soyler. Cayi da ben demlersem alir, kendisi asla demlemez.
Biraz lukse duskundur para harcamayı sever ama ben frenliyorum
Beni el üstünde tutar. Iltifat etmeden gecirdigi bi gun asla yoktur.
Bu arada benim de yukselenim aslanama evde hic iktidar savasi yok. Hep benim dedigim olur
Esim disariya karsi ve bana karsi cok farkli ama. Buna hala anlam veremiyorum. Kendisine de acikca soruyorum. Yani nasil desem, mesela birini aradi, hal hatır sormadan direk söyler kapatir. Emir kipiyle konusur. Bilmişlik taslar. Söylenileni kabul etmez. Ama bana karsi tam tersi. Dışarıya aslan, bana kediYemek konusu aynı
Hmm ben yükseleni Başak olan bir Kovayım:)
Biz eşimle boşanma aşamasına geldik 1 sene önce ailesi yüzünden. Daha önce de ailesinin yaptıklarının sinirini eşimden çıkartıyordum yalan yok.
......
Sizce nasıl davranmalıyım?
Esim disariya karsi ve bana karsi cok farkli ama. Buna hala anlam veremiyorum. Kendisine de acikca soruyorum. Yani nasil desem, mesela birini aradi, hal hatır sormadan direk söyler kapatir. Emir kipiyle konusur. Bilmişlik taslar. Söylenileni kabul etmez. Ama bana karsi tam tersi. Dışarıya aslan, bana kedi
6 senedir bir dedigimi mi iki etmez bir insan, etmedi. Bende birazcik kisasa kisas vardir. Onda hic yok. Ya da acaba cok aşık oldugum icin gozum mu gormuyor
genelde bu tarz sarılmalar sevilir diye düşünüyordum ama neyse kuzumArkadaşlar Aslan burcu olanlara ve tanıyanlara soruyorum:)
Eşim iyi bir insan ama şu kısasa kısas huyu yok mu...Mesela ben ne yapsam ona mutlaka onu bana yaşatıyor. Basit bir örnek vereceğim; daha önceden konu açmıştım; eşimin eli ağır yanı sarılırken vs canımı acıtıyor, o zaman kızıyorum çünkü cidden çok canım acıyor. O kadar sıkı sarılıyor ki kan akışım duruyor mesela, ya da nefesim kesiliyor. Bunu yaparken art niyet yok yanlış anlaşılmasın, ama belki ben hassasım bilemiyorum. Onu tersleyince de bir süre (hatta uzun bir süre) bana aynısını yaşatıyor, geçen gün atladım üstüne ay ezdin beni dur dedi, yaşlıyım ben falan diyor; çok bozuldum. Ben kin tutmuyorum, çabuk unutuyorum.
Kendi neye bozulduysa, bana da aynısını yaşatıyor.
Ailesinin yaptıklarını ondan çıkartmanız belliki öyle bir iki seferlik olmamış bunu uzun sürdürüp bir sürece yaymışsınız. Eşiniz çaresiz hissetmiş olabilir bir yanda siz bir yanda ailesi. İnanın sizi haklı bulmasa şuan ailesi ile görüşmüyor olmazdı. O içten içe haklı olduğunuzu zaten düşünmüş ama siz yinede ona kızmışsınız. Aslan burcu erkeği bu duruma yüzeysel bakmaz. Onun anlayışını suistimal ettiğinizi düşünebilir, kendisini haksızlığa uğramış hissebilir, kendisine yüklenilmiş çaresiz hissedebilir, durduk yere suçluluk psikolojisine girmiş olabilir dolayısı ile size öfkelenmiş olabilir ve sonrasında yaşattığınız en ufak tersleme bile içindeki öfkeyi bastırmış olsa dahi tekrar ona bu şeyi anımsatıyor olabilir. O yüzden o da artık bu hisleri tekrar yaşadığında bir atak göstermek adına kendine böyle bi savunma mekanizması geliştirmiş olabilir. Artık çok hassas biri haline gelmiş anlaşılan. Sizin yapmanız gereken tek şey ona istediği ilgiyi sevgiyi vermek. Sizin rahatsız olduğunuz herhangi bir şey yaptığında onu terslemeden tatlı dille uyarın. Alınganlık gösterebileceği şeyleri yapmamaya özen gösterin. Her şeyin iyisini onun için yaptığınızı sunduğunuzu sansın, kendiniz için bile yapıyor olsanız. Ödüllendirildiğini hissetsin. Eşinizin hoşunuza giden özellikleri onaylayın ve övün fakat abartmadan ucu açık şekilde ve dozunda sık sık olmadan yapın. Hatası olduğunda, onu eleştirmeden çok suçlayıcı olmadan anlatmaya çalışın veya geçmişten örnek vermeyin. Atıyorum şu şekilde: bebeğim bana bunu neden yapıyorsun gerçekten üzülüyorum. Gibi. Bunu iyiniyetinizle ve duygusal şekilde söylediğinizi hissederse hem hatasını düzeltir hemde benzerlerini yapmamak için önlem alır. Onun zaafı sizsiniz aslında. Ama bu durumu sakın fırsat olarak kullanmayın bir daha taviz vermez yine eskiye bürünür. Siz ona tatlı dil güler yüz gösterin fakat en önemlisi sabırlı olun. Bu uzun bir süreç, sizin bu halinize iyi davranışlarınıza alışması lazım. İlk hatasında yine eskisi gibi tersleme, kızma, bağırış çağırış yapmayın. O sizin bir hatanız olurda kızarsa fazla uzatmayın hatta uzaklaşın gidin uzanın, kendisini haklı görse dahi üzüldüğünüzü hissedince yanınıza uzanır sizi mutlu etmeye çalışır. Hatta üzülmeseniz bile bunu yapın, duygusallığınız hep ön plandaymış gibi davranın.
genelde bu tarz sarılmalar sevilir diye düşünüyordum ama neyse kuzum
ama konu kin tutmasıysa bir koç burcu olarak aslanları az çok tanıyorum astrolojiye bakarsanız onlarla en iyi anlaşan burçlardan biri olarak söylüyorum ki sizi seviyor ama bööyle hani bir kedi görürüzde ısırmak isteriz ya da bazı cocukları hafif vura vura severiz canını yakmak için değil gerçekten içimize bağrımıza basmak isteriz aynı o hesap eşinizinki de ona kızdığınızda ya da ittiğinizde canını yakıyorsunuz ,üzüyorsunuz ,oda onu anlamanızı istiyordur ceza veriyordur yani aslında size nazı diyelim çünkü hala kırgın ve sanıyorum tahmininizden daha hassas
burçlar fazla saçma , dünya üzerinde milyarlarca insanı 12 kategoriye sokmak fazla ütopik değil mi sizce de? fazla nazlısınız kuzum, ben de adamın yerinde olsam bir süre sarılmam etmem yaniben unutuyorum yaşadıklarımı o unutmuyor diyorsunuz da siz de baya baya unutmamışsınız yani
Ben de Aslan burcuyum :)
Kesinlikle kin tutma olmuyor o durumlar. Kırılıyor ve anlaşılmak için aynısını yaşatıyoruz
Ben de erkek arkadaşıma yaparım öyle durumlarda , nasıl hissettiğimi anlasın diye. Yani konuşmayla değişmiyorsa durum, hissettirmeye çalışırız :) hala daha anlaşılmıyorsak o zaman işte , derin bir kırılma olur . Sonrası da karaktere göre kin tutma, uzaklaşma , yok sayma falan diye şekillenir .
Ama bence sizi çok seviyor , onu anlamanız için bu kadar uğraştığına göre :)
Edit : kindar olanimizi hiç görmedim :) ben mesela uzaklaşır ya da görmezden gelirim . Kimseyi incitecek, bedel ödetecek vaktim yoktur. Değmez buna, hak etmiyor bile bunu diye düşünüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?