aslan burcu erkeği ve kindarlık

Bazı insanlar böyle sever ki ben eşinizi normal buldum. Ben de insanları sıkarak ve minciklayarak severim. Söyle düşünün hiç sevmemesinden daha iyi sonuçta değil mi:)

Ben de öyle seviyorum eşimi:) Muç muç öperim mesela,tepki vermez ağır abi tavrı takınır Ama inanılmaz sert eli, çok acıyor; mesela öyle sıkı sarılıyor ki kan akışı duruyor kolumda, ya da ayak parmağımı mıncıklıyor mesela acıdan haykırıyorum

Biz eşimle boşanma aşamasına geldik 1 sene önce ailesi yüzünden. Daha önce de ailesinin yaptıklarının sinirini eşimden çıkartıyordum yalan yok. Bir türlü engelleyemiyor, ağzını kapatamıyor annesinin diyordum. Birebir kv nin ağzından duymasam yaptıklarını halen de inanmazdım. Ama kv durdurabilir bir insan değil. Eşim görüşmüyor halen durmuyor kadın.

İkimizde de var aslında, birikmişlik, kızgınlık. Kv nin de doldurmasıyla eşim onu sevmediğimi falan düşünmüş. Ağlamaklı bir ifadeyle sen beni gerçekten seviyor musun diye sormasını hiç unutmuyorum. Eşimi çok seviyorum ama ailesi yüzünden kızgınım, ve onu affetmeye çalışıyorum. Normale dönmeye çalışıyorum.

Eşimden 13 yaş küçük,güzel bir kadınım. Kv eşime benim onu kullandığımı, "parasını yediğimi" (ben de çalışıyorum oysa), "köpek gibi gel gel git git" yaptığımı, bir de çocuk yapıp onu garantilemeye çalışacağımı falan söylemiş. Saçma sapan laflar. Belki de hala kafasında soru işareti vardır bilemiyorum.

Sizce nasıl davranmalıyım?

Benim esim de aslan. Ne kisasa kisas ne de kin tutma sıfır. Saygili,dusunceli, sakalari dozunda, ailesine karsi beni her zaman saydiran, ozel gun beklemeden hediyeler ve çiçekler alan, her eksiğimi gözetleyen ve tamamlayan bir insan.
Tek şikayetim kendi isini kendi görmemesi. Diyelim yemek yok, asla bi yumurta yapip yemez. Benden de istemez, kendisi de asla yapmaz. Korkarım burnu yere düşse almaz

O zaman mesela ayağınızı acıttı ya gercekten bir doktora gidip incindigini vs görsün. Ancak o zaman inanır belki

Benim eşim pizza ya da hamburger söyler:) Kalkıp çayını alıyor o kadar, başka hiç bir şey yapmaz. Gerçi baktı ben kahvaltı hazırlamıyorum (kahvaltı yapmam ben sabah) 6 senelik evlilikten sonra kendine bir şeyler almış yemek için sabahları:) Tek gelişme bu

bunun burçla bir alakası olduğunu düşünmüyorum şahsen benim eşimde aslan burcu bu söylediklerinizin birini bile yapmaz, yani demem o ki herşeyi burca karakter meselesi.

Ben de 6 senelik evliyim. Acliktan olse, dolaptan peynir alip ekmegin icine koyup yemez! Bana da yap demez. Dışardan soyler. Cayi da ben demlersem alir, kendisi asla demlemez.

Biraz lukse duskundur para harcamayı sever ama ben frenliyorum

Beni el üstünde tutar. Iltifat etmeden gecirdigi bi gun asla yoktur.

Bu arada benim de yukselenim aslan ama evde hic iktidar savasi yok. Hep benim dedigim olur

Yemek konusu aynı

Hmm ben yükseleni Başak olan bir Kovayım:)

Yemek konusu aynı

Hmm ben yükseleni Başak olan bir Kovayım:)
Esim disariya karsi ve bana karsi cok farkli ama. Buna hala anlam veremiyorum. Kendisine de acikca soruyorum. Yani nasil desem, mesela birini aradi, hal hatır sormadan direk söyler kapatir. Emir kipiyle konusur. Bilmişlik taslar. Söylenileni kabul etmez. Ama bana karsi tam tersi. Dışarıya aslan, bana kedi
6 senedir bir dedigimi mi iki etmez bir insan, etmedi. Bende birazcik kisasa kisas vardir. Onda hic yok. Ya da acaba cok aşık oldugum icin gozum mu gormuyor

Biz eşimle boşanma aşamasına geldik 1 sene önce ailesi yüzünden. Daha önce de ailesinin yaptıklarının sinirini eşimden çıkartıyordum yalan yok.
......
Sizce nasıl davranmalıyım?

Ailesinin yaptıklarını ondan çıkartmanız belliki öyle bir iki seferlik olmamış bunu uzun sürdürüp bir sürece yaymışsınız. Eşiniz çaresiz hissetmiş olabilir bir yanda siz bir yanda ailesi. İnanın sizi haklı bulmasa şuan ailesi ile görüşmüyor olmazdı. O içten içe haklı olduğunuzu zaten düşünmüş ama siz yinede ona kızmışsınız. Aslan burcu erkeği bu duruma yüzeysel bakmaz. Onun anlayışını suistimal ettiğinizi düşünebilir, kendisini haksızlığa uğramış hissebilir, kendisine yüklenilmiş çaresiz hissedebilir, durduk yere suçluluk psikolojisine girmiş olabilir dolayısı ile size öfkelenmiş olabilir ve sonrasında yaşattığınız en ufak tersleme bile içindeki öfkeyi bastırmış olsa dahi tekrar ona bu şeyi anımsatıyor olabilir. O yüzden o da artık bu hisleri tekrar yaşadığında bir atak göstermek adına kendine böyle bi savunma mekanizması geliştirmiş olabilir. Artık çok hassas biri haline gelmiş anlaşılan. Sizin yapmanız gereken tek şey ona istediği ilgiyi sevgiyi vermek. Sizin rahatsız olduğunuz herhangi bir şey yaptığında onu terslemeden tatlı dille uyarın. Alınganlık gösterebileceği şeyleri yapmamaya özen gösterin. Her şeyin iyisini onun için yaptığınızı sunduğunuzu sansın, kendiniz için bile yapıyor olsanız. Ödüllendirildiğini hissetsin. Eşinizin hoşunuza giden özellikleri onaylayın ve övün fakat abartmadan ucu açık şekilde ve dozunda sık sık olmadan yapın. Hatası olduğunda, onu eleştirmeden çok suçlayıcı olmadan anlatmaya çalışın veya geçmişten örnek vermeyin. Atıyorum şu şekilde: bebeğim bana bunu neden yapıyorsun gerçekten üzülüyorum. Gibi. Bunu iyiniyetinizle ve duygusal şekilde söylediğinizi hissederse hem hatasını düzeltir hemde benzerlerini yapmamak için önlem alır. Onun zaafı sizsiniz aslında. Ama bu durumu sakın fırsat olarak kullanmayın bir daha taviz vermez yine eskiye bürünür. Siz ona tatlı dil güler yüz gösterin fakat en önemlisi sabırlı olun. Bu uzun bir süreç, sizin bu halinize iyi davranışlarınıza alışması lazım. İlk hatasında yine eskisi gibi tersleme, kızma, bağırış çağırış yapmayın. O sizin bir hatanız olurda kızarsa fazla uzatmayın hatta uzaklaşın gidin uzanın, kendisini haklı görse dahi üzüldüğünüzü hissedince yanınıza uzanır sizi mutlu etmeye çalışır. Hatta üzülmeseniz bile bunu yapın, duygusallığınız hep ön plandaymış gibi davranın.

Hmmm eşim aşırı kibar herkese karşı. Hatta bu kadar kibar olmasına sinir oluyorum :) Yönetici eşim, hiç yöneticilik taslamaz kimseye, baktım personeli kullanıyor bunu, biraz yönlendirdim şimdi daha iyi.

Eşiniz sizi çok seviyor bence:)

genelde bu tarz sarılmalar sevilir diye düşünüyordum ama neyse kuzum
ama konu kin tutmasıysa bir koç burcu olarak aslanları az çok tanıyorum astrolojiye bakarsanız onlarla en iyi anlaşan burçlardan biri olarak söylüyorum ki sizi seviyor ama bööyle hani bir kedi görürüzde ısırmak isteriz ya da bazı cocukları hafif vura vura severiz canını yakmak için değil gerçekten içimize bağrımıza basmak isteriz aynı o hesap eşinizinki de ona kızdığınızda ya da ittiğinizde canını yakıyorsunuz ,üzüyorsunuz ,oda onu anlamanızı istiyordur ceza veriyordur yani aslında size nazı diyelim çünkü hala kırgın ve sanıyorum tahmininizden daha hassas

burçlar fazla saçma , dünya üzerinde milyarlarca insanı 12 kategoriye sokmak fazla ütopik değil mi sizce de? fazla nazlısınız kuzum, ben de adamın yerinde olsam bir süre sarılmam etmem yani ben unutuyorum yaşadıklarımı o unutmuyor diyorsunuz da siz de baya baya unutmamışsınız yani

Ben de Aslan burcuyum :)

Kesinlikle kin tutma olmuyor o durumlar. Kırılıyor ve anlaşılmak için aynısını yaşatıyoruz

Ben de erkek arkadaşıma yaparım öyle durumlarda , nasıl hissettiğimi anlasın diye. Yani konuşmayla değişmiyorsa durum, hissettirmeye çalışırız :) hala daha anlaşılmıyorsak o zaman işte , derin bir kırılma olur . Sonrası da karaktere göre kin tutma, uzaklaşma , yok sayma falan diye şekillenir .

Ama bence sizi çok seviyor , onu anlamanız için bu kadar uğraştığına göre :)

Edit : kindar olanimizi hiç görmedim :) ben mesela uzaklaşır ya da görmezden gelirim . Kimseyi incitecek, bedel ödetecek vaktim yoktur. Değmez buna, hak etmiyor bile bunu diye düşünüyoruz :)

Son düzenleme:

Çokkk teşekkür ederim yazdıklarınız birebir uyuyor; eski konularımda var eşime karşı çok sabırlı davrandım bir süre, yani resmen zorladı beni, sinirlerimi çelikten hale getirdim adeta Aradan 1 sene geçti, gene kv aynı sorunları yarattı ama ben taktik değiştirdim; eşimin görmesini sağladım; eşimin yanında uğradım kv ye, kv kapıyı açmadı; eşimin yanında mesaj attım cevap vermedi, eşime durumu tatlı tatlı söyledim ve çekildim. O günden sonra tek kelime etmedim eşime. Kv bir akrabamı arayınca durumdan haberdar oldum; kv eşimi kaybettiğini, eşimin beni seçtiğini falan söylemiş, gene beni kötülemeler klasik.

Ben yapı olarak tezcanlı bir insanım, bir an önce eski halimize gelelim istiyorum çünkü biliyorum ki fazla naz aşık usandırır. Düzeliyoruz yavaş yavaş ama tamamen düzelmedik biliyorum bunu.

Yorumlarınız çok yardımcı oldu Allah razı olsun...

Evet yorumunuz çok güzel aynen öyle.

Sadece 12 burç değil ki, yükselen burç, doğum anındaki açılar, kader vs bir çok şey var. Astroloji bir bilim, 12 karakteri indirmek çok basitleştirmek olur.

Unutuyorum ama eşimden tepki alınca içerleniyor ve hatırlıyorum yalan değil..

Evet eşimin ne kadar uğraştığını anlayınca (empati yaptırmak için) şok oldum açıkçası...

Bu kadar olaydan sonra hala birlikteysek seviyor olmamızdan başka seçenek yok bence çünkü çok kırıldık, yıprandık. Ben aylarca ilaç kullandım kendime gelebilmek için.

Bir de eşim mesela bazen hiç cevap vermez, ben buna sinir olurdum ama şimdi alıştım. Mesela en son kv eşime; bu kızdan çok sevdiğin için mi ayrılmıyorsun yoksa acıdığın için mi diye mesaj atmış eşim cevap vermemiş kv kudurmuş, bu eşimin seni ciddiye almıyorum deme şekli:)

Aslan burcuyum tanidigim tüm aslanlarda değişmeyen özellikler yönetme arzusu, kendilerinde asiri derecede olan empati yetenegini zorla karsidakine dayatma, ve hazircevaplik... uzgunum ben kabul ediyorum.... caresi de yok degismesi de mumkun degil... size kolay gelsin bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…