- Konu Sahibi greengirll
-
ıyyy maalesef balık
en azından sen daha katısın bir de duygusal bir sulu göz olduğunu düşünsene ben gibi.. :)))
Bazıları bende de mevcut pek ilgilenmem burçlarla ama sizi bir aslan burcu olan kişi çok kızdırmış sanırım :)aslan burcu,
bencillll ve benci, kendini beğenmiş, kompleksli, eli inanılmaz sert, zevkine çok düşkün.
illallah!!!
iyidir ağırdır kalitelidir ama gel gör ki.. öle huylara sahipler ki..
görmezden gel gerçekten yokmuş gibi davran..
aynen gerçekten bende hep sölerim böle dediğime bakmayın..Aslanlari gomen gomene
Bence aslan en kral burc.
Eli acik, saf,severse bas ustunde tasiyan, merhametli,rahatina duskun olsa da kimsenin ustunden gecinmeyi aklindan gecirmeyen, arkadas canlisi, hatir gonul bilen insanlar.
Kindarlik aslanin hamurunda yoktur ama giciklik yapmak vardir.
Senin kin dedigin onun oyunudur.
Kizdirmayi sever.
Hatta en cok kandirilan burc aslanmis, perdelerini acinca nihayetinde bir kedi..
hahahahaAynen çok duygusallığa gelemiyorum, önce bir üzülüyorum sonra gülmeye başlıyorum aman of deyip daralıyorum
Benim de yükselenim balık ben napayım manik depresif gibi geziyorum ortalıkta bir yanım heleloyloy diye halay çekiyor bir yanım duygusal
Aslanlari gomen gomene
Eli acik, saf,severse bas ustunde tasiyan, merhametli,rahatina duskun olsa da kimsenin ustunden gecinmeyi aklindan gecirmeyen, arkadas canlisi, hatir gonul bilen insanlar.
Kizdirmayi sever.
Hatta en cok kandirilan burc aslanmis, perdelerini acinca nihayetinde bir kedi..
Bazıları bende de mevcut pek ilgilenmem burçlarla ama sizi bir aslan burcu olan kişi çok kızdırmış sanırım :)
Kaç tane aslan burcu erkeği tanıdım en sonuncu sevgilimdi bunları tek kelimeyle özetlersem GICIK yeterli olur sanırım Allah kolaylık versinArkadaşlar Aslan burcu olanlara ve tanıyanlara soruyorum:)
Eşim iyi bir insan ama şu kısasa kısas huyu yok mu...Mesela ben ne yapsam ona mutlaka onu bana yaşatıyor. Basit bir örnek vereceğim; daha önceden konu açmıştım; eşimin eli ağır yanı sarılırken vs canımı acıtıyor, o zaman kızıyorum çünkü cidden çok canım acıyor. O kadar sıkı sarılıyor ki kan akışım duruyor mesela, ya da nefesim kesiliyor. Bunu yaparken art niyet yok yanlış anlaşılmasın, ama belki ben hassasım bilemiyorum. Onu tersleyince de bir süre (hatta uzun bir süre) bana aynısını yaşatıyor, geçen gün atladım üstüne ay ezdin beni dur dedi, yaşlıyım ben falan diyor; çok bozuldum. Ben kin tutmuyorum, çabuk unutuyorum.
Kendi neye bozulduysa, bana da aynısını yaşatıyor.
amin :)Kaç tane aslan burcu erkeği tanıdım en sonuncu sevgilimdi bunları tek kelimeyle özetlersem GICIK yeterli olur sanırım Allah kolaylık versin
Bilemiyorum ben olsam ben de aynısını yapardım. Kin değil de empati kurdurmak gibi geldi
Aslan Burcuyum :)
Kisasa kisas huyum wardir ama, bikere yaparim ne yasattigini naptigini anlasin diye. Fakat kinci degilim sinirim gecinceye kadar biraz inatciyimdir. Ama.karsimdaki sevdigim insansa bir gulumsemesine dayanamam. Sinirlenince gozum gormez ama hemen sönerim canim, evet esin kotu niyetle yapmiyor bencede seni sevmek istemiş ve giciklik yapiyor yani onu bende yaparm.eşime giciklik ara ara ama onun hosuna gider belkide yapidan yapiya degisir, ben cilveli yaparim, erkekler daha farkli gosterir
Aynen luxe duskun harcama yapmayi cok seviyolar herseyin en iyisi mesela ama borclarina da cok sadiklar ama benimki kindar degil kastiniz galiba sizin yaptiginizi size de yasatiyor bunu kasteddinz evet oledir genelde ama hic kusluk tutamaz yumusak kalpli yani burdan aslan burcla evleneck olanlara braz bilgi
ben de aslan burcuyum burcumu da coook severim
biraz inatci oldugumuz dogru aslında kindar oldugumuzu hic dusunmuyorum ama biraz alınganız o yuzden yapılan biseyi buyutup kafamızda kurup uzak durdugumuz surat yaptıgımız dogru...bu da aslında dısardan oyle gorunmese de cok hassas oldugumuz icin...
ama yine de bence en iyi burc aslandır
Bu dediğini benim başak sevgilim yapıyordu :)
Evlerden uzak bir daha başak maşak istemem böyle tillet, her detayı takıp büyüten, kafaya takan aman
Aslanlari gomen gomene
Kizdirmayi sever.
ne mutlu sana o bile bence harika bir davranış..:)harikamo yükselenim Başak, cidden illetlik yanları yok değil, bana bile etki etmiş, aşırı titizlik mükemmeliyetçilik, karşı tarafın kusurunu anında bulma, aşırı açık sözlülük...Kendimi törpülemeye çalışıyorum
ne mutlu sana o bile bence harika bir davranış..:)
herifler öle mi???
ben böleyim bitti
Bazı insanlar böyle sever ki ben eşinizi normal buldum. Ben de insanları sıkarak ve minciklayarak severim. Söyle düşünün hiç sevmemesinden daha iyi sonuçta değil mi:)Evet öyle ama çok uzatıyor. Sürekli onu anlamaya çalışmakla geçiyor hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?