aslan burcu erkeği ve kindarlık

Aslanlari gomen gomene
Bence aslan en kral burc.
Eli acik, saf,severse bas ustunde tasiyan, merhametli,rahatina duskun olsa da kimsenin ustunden gecinmeyi aklindan gecirmeyen, arkadas canlisi, hatir gonul bilen insanlar.
Kindarlik aslanin hamurunda yoktur ama giciklik yapmak vardir.
Senin kin dedigin onun oyunudur.
Kizdirmayi sever.
Hatta en cok kandirilan burc aslanmis, perdelerini acinca nihayetinde bir kedi..

ıyyy maalesef balık

en azından sen daha katısın bir de duygusal bir sulu göz olduğunu düşünsene ben gibi.. :)))

Aynen çok duygusallığa gelemiyorum, önce bir üzülüyorum sonra gülmeye başlıyorum aman of deyip daralıyorum
Benim de yükselenim balık ben napayım manik depresif gibi geziyorum ortalıkta bir yanım heleloyloy diye halay çekiyor bir yanım duygusal

Bazıları bende de mevcut pek ilgilenmem burçlarla ama sizi bir aslan burcu olan kişi çok kızdırmış sanırım :)

aynen gerçekten bende hep sölerim böle dediğime bakmayın..
aslan bir boğa iki.. en kaliteli karakterli burçlar.. o kadar kusur kadı kızında da varmış :)

Kaç tane aslan burcu erkeği tanıdım en sonuncu sevgilimdi bunları tek kelimeyle özetlersem GICIK yeterli olur sanırım Allah kolaylık versin

Ay evet aynısı:) İlla yaşadığını yaşattıracak bana, bu her konuda öyle. İnat çok, çok sabır ve zaman istiyor. Ben hemen unuturum mesela, eşim unutmaz. Ben çok tezcanlı hızlıyım,o tam tersi. Çok acıtarak seviyor, yapma deyince de bıçak gibi kesiyor ortası yok adamda

Evet kindar derken bunu kasettim doğru açıklamışsınız. Ben unutuyorum hemen, o unutmuyor ve yaşatıyor.

Küs durmaz, surat asar bazen; surat astığı konu da şu: gece geç geldi benim de çok stresli bir günümdü, yemek yedin mi demeyi unutmuşum baktım sus pus bu, aç mısın dedim kurt gibi açım sormadın ki dedi, yemek hazırladım gece 12 de. Hep bir şeyler söylenmeden yapılsın istiyor. Aklını okumak zorundayım gibi hissediyorum:)

Ay evet ya aşırı büyütüyor sorunları bazen...Ben de çok hassas biriyim ama büyütmem çözüm aramaya çalışırım hep.Eşim kendini boşuna üzer durur. Ona terapi yapmam gerekir sürekli:)

Peki mesela neler önerirsiniz?

Bu dediğini benim başak sevgilim yapıyordu :)
Evlerden uzak bir daha başak maşak istemem böyle tillet, her detayı takıp büyüten, kafaya takan aman
harikamo yükselenim Başak, cidden illetlik yanları yok değil, bana bile etki etmiş, aşırı titizlik mükemmeliyetçilik, karşı tarafın kusurunu anında bulma, aşırı açık sözlülük...Kendimi törpülemeye çalışıyorum

Çok güzel anlatmışsınız, insanlar resmen kullanmak istiyor bazen, uyarıyorum, sonra sen haklı çıktın diyor. çok iyiniyetli, saf düşünüyor, yüzüne gülen herkesi çok iyi insan sanma olayı var maalesef. Benim içgüdülerim kuvvetlidir, insan sarrafı olduk ama eşim hep benden fikir alıyor sağolsun.

ne mutlu sana o bile bence harika bir davranış..:)
herifler öle mi???
ben böleyim bitti

Evet öyle ama çok uzatıyor. Sürekli onu anlamaya çalışmakla geçiyor hayatım
Bazı insanlar böyle sever ki ben eşinizi normal buldum. Ben de insanları sıkarak ve minciklayarak severim. Söyle düşünün hiç sevmemesinden daha iyi sonuçta değil mi:)

bende aslan burcuyum ve çevremdede aslan burcu tanıdıklarım var yapılanı affetmesek bile unuturuz bu konuda gerçekten safız aslında öyle gözükmese bile. hayatımda o kadar şey yaşamama rağmen intikam almadım desem inanır mısınız. Fakat sürekli bir kısasa kısas varsa yaşattığınızı yaşatıyorsa veya yaşattığınız şeyin sonucu ona ne yaptıysa, farklı bir şeyde yaşatabilir sırf aynı sonucu yaşamanız için ama bu son evredir bu evreye kolay kolay gelmez hiç bi aslan burcu o yüzden dikkatli olun derim çünkü kolay kolay kin güden bir burç değiliz. Şunu çok iyi düşünün içten içe size öfkeli ve kızgın olabilir mi, bir birikmişliği olabilir mi veya geçmişte onu çok kıracak onurunu gururunu zedeleyecek bir şey yapmış olabilir misiniz istemedende olsa. Çünkü aslan burçları genelde aşkından ölüp bitse bile bir yandanda nefret edebilen bir burçtur. Ama gerçekten hep güllük gülistanlık el bebek gülbebek davranan onu suistimal edici veya onun tersine gidecek şeyler yapmamaya özen gösterdiyseniz ilişkinizde o zaman karakteriyle kişiliği ile bağlantılıdır yaptığı şey ya ego tatminidir yada psikolojisi bozuk olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…