Ay Burcu tabi sizin iç dünyanızla ilintili ama o da depresif değil sadece biraz benlik karmaşası yaşıyor olabilirsinizAy burcu Terazi diyor, ben anlamam o işlerden.
Yengeç ve başaklar için ne düşünyorsunuzAslan kadını dışardan dediginiz gibidir gerçekten, hele patavatsızlığı illallah ettirebilir ama asla sinsi değiller sadece çok uyanıklardır, sinsi olanlar akrep ve yengeçlerdir
Heee yükselen akrep miş bu arada, lincine kaşdığın yerden devam edebilirsin.Hak ettim ben bunuAy Burcu tabi sizin iç dünyanızla ilintili ama o da depresif değil sadece biraz benlik karmaşası yaşıyor olabilirsiniz
Eski iş arkadaşım akrep kadınıydı. İpte yürüyor gibi hissetmiştim onla çalışırken. Durup dururken akrep gibi sokardı kaç kere uyardım. Kendi içindeki hırslara yüzünden bazen benimle alakalı birşey kullanırdı canımı yakmak için. İyiliğini de gördüm ama belirli bir mesafede kaldım.Muthis bir gelir kapısı dediğim gibi eğer bu kadar yoğun bir insan olmasam ve mesleğim öğretmenlik olmasa kesinlikle çok ekmeğini yerdim astroloji ilminin, fakat hayat telâşlarım ve mesleğim astrolojiye vakit bırakmıyor, asroloji iki meslekle idare edilecek bir ilim değildir, sadece astroloji ile ilgilenmek gerekir, Astroloji benim hayatımda çok önemlidir, arkadaşlarımı, çevremi bile buna göre seçerim, kime güvenmem gerektiğini veya güvenmemem gerektiğini iyi bilirim, mesela hayatınızda bir akrep kadını varsa hem çok iyi bir dostunuz hem de azılı bir düşmanınız vardır demektir , ben akrep kadınlarından uzak dururum asla samimi olamam ve sırrımı vermem , akrep kadını hırslı oluşundan dolayı araya bir kırgınlık girse en büyük düşmanınız olur , sizi öyle süründürür ki aklınız şaşar , o yüzden bir akrebi hayatınıza alırken çok dikkat edin , aynı şekilde akrep erkeği de çok çekicidir ama bir o kadar tehlikelidir, astroloji bilmek bir ayrıcalıktır hanımlar..
Ya sen dediğin burçları yansıtmıyorsun kiHeee yükselen akrep miş bu arada, lincine kaşdığın yerden devam edebilirsin.Hak ettim ben bunu.
Yengeç anaçtır sevdikleri söz konusu olduğunda büyük bir düşman kazanırsınız, yengeçler hep çok sempatiktir ama içten içe biraz da sinsilerdir , akıllı insanlardır tek baş edemedikleri gereksiz duygu yüküdür, melankoli onlar için bir yaşam biçimidir, başak kadını mükemmel derecede akıllı ve kurnazdır ve çok zekidir öyle herkesi hayatına almazlar oldukça disiplinlilerdir...Yengeç ve başaklar için ne düşünyorsunuz
Akrebin iyiliği de vardır ama zararı da çoktur, kıskançlıkları , hırsları birçok güzel duygunun önüne geçer ne yazıkki, insani ipe de götürebilirler gül bahçesine de , önemli olan onların çıkarlarına hitap edip etmemenizdir...Eski iş arkadaşım akrep kadınıydı. İpte yürüyor gibi hissetmiştim onla çalışırken. Durup dururken akrep gibi sokardı kaç kere uyardım. Kendi içindeki hırslara yüzünden bazen benimle alakalı birşey kullanırdı canımı yakmak için. İyiliğini de gördüm ama belirli bir mesafede kaldım.
Kızlar Akrep olarak yükselmeseniz mi şey üzülüyorum daMuthis bir gelir kapısı dediğim gibi eğer bu kadar yoğun bir insan olmasam ve mesleğim öğretmenlik olmasa kesinlikle çok ekmeğini yerdim astroloji ilminin, fakat hayat telâşlarım ve mesleğim astrolojiye vakit bırakmıyor, asroloji iki meslekle idare edilecek bir ilim değildir, sadece astroloji ile ilgilenmek gerekir, Astroloji benim hayatımda çok önemlidir, arkadaşlarımı, çevremi bile buna göre seçerim, kime güvenmem gerektiğini veya güvenmemem gerektiğini iyi bilirim, mesela hayatınızda bir akrep kadını varsa hem çok iyi bir dostunuz hem de azılı bir düşmanınız vardır demektir , ben akrep kadınlarından uzak dururum asla samimi olamam ve sırrımı vermem , akrep kadını hırslı oluşundan dolayı araya bir kırgınlık girse en büyük düşmanınız olur , sizi öyle süründürür ki aklınız şaşar , o yüzden bir akrebi hayatınıza alırken çok dikkat edin , aynı şekilde akrep erkeği de çok çekicidir ama bir o kadar tehlikelidir, astroloji bilmek bir ayrıcalıktır hanımlar..
Ay dur tekrar bakacağım, bu kadar uzağım bu işlereYa sen dediğin burçları yansıtmıyorsun kiüstüne alınma bence dksksks ama senin bu ay Aslan yükselen akreple çok fena biri olman lazımdı
Yengeçler ve başakların çok sinsiliklerine şahit oldum direkt bir iletişimleri yok maalesef. Akrep bana çok sinsi gelmiyor daha mertler ama bu 2 burcun kadını daha sinsi özellikle yengeç.Yengeç anaçtır sevdikleri söz konusu olduğunda büyük bir düşman kazanırsınız, yengeçler hep çok sempatiktir ama içten içe biraz da sinsilerdir , akıllı insanlardır tek baş edemedikleri gereksiz duygu yüküdür, melankoli onlar için bir yaşam biçimidir, başak kadını mükemmel derecede akıllı ve kurnazdır ve çok zekidir öyle herkesi hayatına almazlar oldukça disiplinlilerdir...
Evet maalesef çıkarlarına göre iyilik ya da kötülük yapıyorlar. Karmaşık, zor insanlar. Kendi içlerinde çok huzursuzlar bunu size de yansıtıyorlar. Durduğu yerde hırslanıp sizi yıpratmaya çalışan başka birini görmedim vallaAkrebin iyiliği de vardır ama zararı da çoktur, kıskançlıkları , hırsları birçok güzel duygunun önüne geçer ne yazıkki, insani ipe de götürebilirler gül bahçesine de , önemli olan onların çıkarlarına hitap edip etmemenizdir...
Yaaa benim yükselen burcum yaymış, Allah kahretmesin Akrebi nereden uydur duysam artık bilmiyorum ☺Ya sen dediğin burçları yansıtmıyorsun kiüstüne alınma bence dksksks ama senin bu ay Aslan yükselen akreple çok fena biri olman lazımdı
Akrep kendi kendine yanlızken de huzurlu değil evet çok güzel bir tespit , kafasında hep biseyler ,planlar vardır, hesap kitap isleri asla bitmez velhasıl akrep olmak zordur ama akrep yakını olmak daha da zordurEvet maalesef çıkarlarına göre iyilik ya da kötülük yapıyorlar. Karmaşık, zor insanlar. Kendi içlerinde çok huzursuzlar bunu size de yansıtıyorlar. Durduğu yerde hırslanıp sizi yıpratmaya çalışan başka birini görmedim valla
Serseri serbest stilin yaydan geliyor. Senin akrep olman imkansızYaaa benim yükselen burcum yaymış, Allah kahretmesin Akrebi nereden uydur duysam artık bilmiyorum ☺.
Akrep söyle merttir durduk yere laf götürüp getirmez ama canını yaktın mı varyaaaa kork o akrepten , başak ise gerektiği zaman şak diye sırrını birine verebilir o dakika cami öyle istemiştir, yengeç ise ailesinden çevresinden biri zarar görecekse hemen satarYengeçler ve başakların çok sinsiliklerine şahit oldum direkt bir iletişimleri yok maalesef. Akrep bana çok sinsi gelmiyor daha mertler ama bu 2 burcun kadını daha sinsi özellikle yengeç.
Zaten akrep olamayacak kadar saftiriğim Burhan, entrika çevirmek kim, ben kimimSerseri serbest stilin yaydan geliyor. Senin akrep olman imkansız
Ay kesinlikle katılıyorum astrolojinin önemine de akrep kadınını konusuna daMuthis bir gelir kapısı dediğim gibi eğer bu kadar yoğun bir insan olmasam ve mesleğim öğretmenlik olmasa kesinlikle çok ekmeğini yerdim astroloji ilminin, fakat hayat telâşlarım ve mesleğim astrolojiye vakit bırakmıyor, asroloji iki meslekle idare edilecek bir ilim değildir, sadece astroloji ile ilgilenmek gerekir, Astroloji benim hayatımda çok önemlidir, arkadaşlarımı, çevremi bile buna göre seçerim, kime güvenmem gerektiğini veya güvenmemem gerektiğini iyi bilirim, mesela hayatınızda bir akrep kadını varsa hem çok iyi bir dostunuz hem de azılı bir düşmanınız vardır demektir , ben akrep kadınlarından uzak dururum asla samimi olamam ve sırrımı vermem , akrep kadını hırslı oluşundan dolayı araya bir kırgınlık girse en büyük düşmanınız olur , sizi öyle süründürür ki aklınız şaşar , o yüzden bir akrebi hayatınıza alırken çok dikkat edin , aynı şekilde akrep erkeği de çok çekicidir ama bir o kadar tehlikelidir, astroloji bilmek bir ayrıcalıktır hanımlar..
Bakin akreplerin iyi özellikleri çoktur tek sıkıntı canını sıkmamamız gerektiğidirKızlar Akrep olarak yükselmeseniz mi şey üzülüyorum da
Aaa bizim kombinasyon, sizn koca da tripli ve nazlı mıAslan kadınıyım , kadınını severim burcumuda severim ama erkekleri gerçekten çekilmiyor .. tam bir yengeç erkeğiyle evliyim evcimen olması dışında sorun yok allahtan her yola geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?