Aslan Burcu

Doğum haritası falan mı çıkarıyorsunuz?

Birine güvenene kadar herşeyi anlatirim benim güvenimi kazanmak çok kolay ..ama güvenimi kaybederse daha yüzüne bakmam
Evet aynı zamanda Sohbetimiz mükemmeldir bir de hangi ortama girsek insanlar bağımlı olur bir de böyle bir yanımız var , aslan kadını çekiciliği der susarım Erkek olsam bir aslan hatununu veya balık hatununu tercih ederdim..

Doğum haritası falan mı çıkarıyorsunuz?
Haritalama çalışmalarım var ama artık yapmıyorum sadece insanlar çok isterse onları detaylı şekilde anlatıyorum ve neyin onlara iyi geleceğini veya neyin onlarda ters etki yaratacağını, ilişkiler vs birçok konuda yorum yapabiliyorum, Bekarken çok fazla uğraşırdım şuan vaktim yok e bir de mesleğim de beni farklı alanlara yönlendirdi, ama öğretmen olmasaydım astrolog olurdum kesinlikle , astroloji ilmi mükemmel bir ilimdir adeta matematik gibidir asla şaşmaz..

Burcu Aslan değil de etrafımda yükselen Aslan çok var. Hepsinde küçük dağları ben yarattım modu hakim. En yakın arkadaşımla nişanlım yükselen Aslan. İkisi de çok kıskanç insanlar. En yakın arkadaşım benim kendisinden başka olan tüm arkadaşlarımı kıskanır benden. Hani küçük dağları siz yarattıydınız ne bu kıskançlık

Çok iyi ya, çok güzel bir uğraş aslında.Bu işten deli gibi para kazanan astrologlar da var.

Kız vallahi öyle değilim kız, yeter artık istifa edeceğim bu burçtan.

Affınıza sığınarak neden benim tüm tanıdığım aslanlar hep sinsi gibi geliyor,patavatsız bir de. Tam sohbet ederken bakıyorum çok merhametli geliyor diyorum aslında ne kadar iyi biriymiş herhalde yaşadıklarından dolayı savunma mekanizması oluşturdu sonra tak bir şey diyor tüm düşüncelerim değişiyor. Yıldızım hiç barışamadı aslan kadınıyla. Ama ilişkilerinde çok tutkulu ve sadıklar bence.

Çok iyi ya, çok güzel bir uğraş aslında.Bu işten deli gibi para kazanan astrologlar da var.
Muthis bir gelir kapısı dediğim gibi eğer bu kadar yoğun bir insan olmasam ve mesleğim öğretmenlik olmasa kesinlikle çok ekmeğini yerdim astroloji ilminin, fakat hayat telâşlarım ve mesleğim astrolojiye vakit bırakmıyor, asroloji iki meslekle idare edilecek bir ilim değildir, sadece astroloji ile ilgilenmek gerekir, Astroloji benim hayatımda çok önemlidir, arkadaşlarımı, çevremi bile buna göre seçerim, kime güvenmem gerektiğini veya güvenmemem gerektiğini iyi bilirim, mesela hayatınızda bir akrep kadını varsa hem çok iyi bir dostunuz hem de azılı bir düşmanınız vardır demektir , ben akrep kadınlarından uzak dururum asla samimi olamam ve sırrımı vermem , akrep kadını hırslı oluşundan dolayı araya bir kırgınlık girse en büyük düşmanınız olur , sizi öyle süründürür ki aklınız şaşar , o yüzden bir akrebi hayatınıza alırken çok dikkat edin , aynı şekilde akrep erkeği de çok çekicidir ama bir o kadar tehlikelidir, astroloji bilmek bir ayrıcalıktır hanımlar..

Vur kardeş bir de sen vur. Ay millet ne doluymuş.

Alll yaa biri daha, sadece en son cümleye katılıyorum .

Aslan kadını dışardan dediginiz gibidir gerçekten, hele patavatsızlığı illallah ettirebilir ama asla sinsi değiller sadece çok uyanıklardır, sinsi olanlar akrep ve yengeçlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…