Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos aslan erkeğini tanıyan arkadaslar yardımcı olurmusunuz.

seymacemal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
94
2
48
Ankara
Hanımlar 3 yıldır aşık olduğum bır aslan burcu erkeği var.onun benı sevdıgını dusunmuyorum.benım onu sevdıgımı bılıyor 3 yıldır konusuyoruz arkadas olarak sureklı mesajlasıyorz.benımle gorusmek ıcıın sureklı gelıyor.sevgılısı vardı sureklı sevgılım va senınle olmaz dıyordu.3 yıldır gorusuyoruz ve hep bu lafı duydum.umursamadım arkadas olarak konusmaya devam ettım.emır vermeyı cok sevıyor.bende onu gururumdan odun vermeden arada bır dınlıyorum bazen dınlemıyorum.bu yıl son yılım unıversıtede.istanbuldan iş buldum oaraya gıdıcem.aşık oldugum kısı uzmanlık sınavına gırdı.ona 2 hafta once dedımkı eger tercıhlerınde ıstanbulu yazıp gelırsen konusmaya devam ederız belkıde herşey daha guzel olur dedım.oda bana zaten gelıcem ıstanbulu tercıh edıcem nasıp kısmet tutarsa guzel olur dedı.dunde bana dedıkı benı cok sıkıyorsun baskı uyguluyorsun.tercıhler konusunda.sureklı mesaj atıp teftış edıyrsun.gelırım yada gelmem nu kadar ustume dusme.ben sana yazana kadar bana yazma.ama bekle kesın yazıcam ama nolur bu aralar yazma dedı.yanı ıstanbul cıkarsa yazcak cıkmazsa yazmıcak.bu adamı anlamadım.sureklı emır verıcı ve dınlenmedıgınde sınırlenen bırısı.bazen cok samımı bazen uzak duran bırısı.gercekten sevıp deger verıyormu yoksa sevmıyormu anlamıyorum.kadının onu her kosulda sevmesını ve beklemesını ısteyen bırısı.ben donerım ben ararım sen soyle yap boyle yap dıyen bırısı.her zaman başrol oyuncusu.ama kendındende cok emın sankı her daım onu bekleyecegıme emın.kıskandırılmaya gelmıyor.her erkek o durumda baglanır ama bu dahada uzaklasır.bende dedımkı grurumu ayaklar altına sermıcem.sana mesaj falan atmıyorum bundan sonra dedım.suan sessız sedasız beklemedeyım.takı tercıh sonucları acıklanana kadar.ne yapmam lazım bılemıyorum.fıkrı olan varmı ?

Canım aynı durumu yaşıyoruz okurken oha dedim aynısı resmen tercih bölümleri hariç aynı benim öküz -,- bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim esim aslan. Gercekten emir vermeyi sever. Onu cekebilecek insan her dedigine he diyecek biri olmali. Sozlerini dinletmek cok hoslarina gider.
Ama sunu da soyleyeyim sevdikleri kadina karsi asiri sahiplenici olurlar. Romantiklik pek bekleme. Ama sevgisini her sekilde gosterir. Ayy bi de dis gorunuslerine cok dikkat ederler, sus pus cok onemlidir onlar icin.
Senin durum biraz karisik ama. Su an arkadassiniz anladigim kadariyla. Senden hoslansa bile soyleyecegini pek sanmiyorum. Esime ben acilmistim:27: sen acilmasan ben hayatta sana acilamazdim dedi bi de bana:31:

Aslan burcuyum aslan erkeğinin çok zor olduğunu çok iyi biliyorum . Onları fazla zorlamayacaksın kendi hallerine bırakacaksın .Gerçi sizin sevgiliniz değilmiş bu adam .Sevgilisi varmış .

Back
X