- 13 Haziran 2011
- 12.762
- 7.917
- 448
- Konu Sahibi cansuuuummm
yokya bıze balık erkeği olmaz anacım
aslan kadını güçlü erkeği sever. Balık erkeği aşırı duygusal mıymıntı olur yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aslan im esim balik. Yazilanlar noktasindan virgulune kadar dogru.![]()
Sözlüm balık erkeği.
Dengesiz olur canım balık erkeği.Bir bakmışsın hiç kızmadığı birşey yüzünden tüm köprüleri atmış.
Eğer sabırlı biriysen giriş bu işe.Alttan almayı bilmelisin.
Balık erkeği önemsenmek,değerli olduğunu bilmek ister.
Sonsuz saygı bekler...
Ya da benim evcil öküzüm öyle![]()
Merhaba arkadaslar, aslan burcu kadini ve balik burcu erkegi, iliskileri nasil olur?
birazda kendilerini begenmisler sanki degil mi?
sabirli olup olmadigimi zaman gosterir galiba :)
aslanlar da oyledir, begenilmeyi seviyorlar ve de dogru.
:))), sizin araniz nasil?
Burç bazında ilişki yorumlamak için o balık ben aslan olayı yeterli değil. Öncelikle kadın ve erkeğin güneş-ay burçlarına bakılır element uyumu var mı sonrasında venüs ve mars burçları önemlidir. Bunlar arasındaki uyum ilişki hakkında fikir verir. Kişilerin eğer sadece aşk flört tarzı bir ilişkiyse doğum haritalarında 5. evlerine, evlilik gibi bir durum düsünüyorlarsa 7. evlerine bakılır. Ayrıca uyum açıları vs vs var. Bu kısımları bırakıp direk daha eski ilişkisinin etkisinden kurtulamamış arada işte ablası dediği diye görüşen adamdan hayır gelmez şahsi görüşüm. Bence kendini hiç riske atmayın derim. Kalp bu kırabiliyorlar hiç düşünmeden((((
yokya bıze balık erkeği olmaz anacımaslan kadını güçlü erkeği sever. Balık erkeği aşırı duygusal mıymıntı olur yahu
![]()
Etrafımda herkes balık erkeğinin çok zor olduğunu söylüyor, yani hep öyle duydum balık erkekleri hakkında. Benim dedem
balık, babaannem yay (ateş ve su) ve yıllardır anlaşamıyorlar, kavga gürültü bir şekilde evlilikleri halen sürüyor. yani işin ilginci
ne bırakabiliyorlar birbirlerini, ne de anlaşabiliyorlar. :) tabi herşeyi burçlara bağlamak yanlış olur düşüncesindeyim.
Ben de aslanim, sevgilim balik. Ustelik benim yukselenim de aslan:) seneler oldu birbirimizden 1000km uzakta iliski surduruyoruz. Zaman zaman kavgalar olsa da iyi anlasiyoruz.
ben aslan kadınıyım eşim de balık erkeği ve çok güzel bir ilişkimiz var. eşim burcu gereği duygusal, hassas, esprili, bazen ani tepkileri olan birisi. ve sevdiğine çok düşkün olur balık erkekleri. benim üzüntüm onun da üzüntüsü olur. kaybetmekten çok korkar. bazen çocuk gibidir. yani aslan burcunun buyruklu halini,onu çok sevdiği için yerine seve seve getirir. onun istediği yüceltmeyi ona verir. aşkı. sadakati. aslan kadını da ona istediği aşkı, tutkuyu, şefkati sağlar. tartışmaları balık erkeğinin duygusallığı ve aslan kadınının parlayıp sönmesi sebebiyle uzamaz ve hiç olmamış gibi mutlu mesut devam edilir. aklıma gelenler bunlar
canım sırf ablası istiyor diye görüşüyorsa bence bi kez daha düşün...çünkü bi erkek eski sevdiğini nişanlısını vs böyle sevdalı sevdalı anlatıyorsa pek iyi bişey çıkmaz bundan...
diyelimki şimdi ablası sebebiyle görüşüyor senle, ve diyelimki zaman geçtikçe senide sevecek, o zaman senin gönlün rahat olacakmı?
emin olacakmısın sevgisinden...
çünkü bukadar sevda yüklü bişey yaşamış olan biriyle pek sağlam bi yola çıkılmaz benim görüşüm tabi...
ne bileyim yeni bişeye adım atmak isteyen kişi, en azından biraz tevazu gösterir ve der ki yaşandı bitti geçmişi kapatıp önümüze bakalım gibi bişeyler söylemeliydi..ballandıra ballandıra eski nişanlısını anlatması hiç normal değil...yerinde olsam bi daha düşünürdüm...ilerde üzülme canım, şimdi üzülmen efdaldir....
Ne guzel :)), senin adina sevindim. Umarim mutlulugunuz daim olur.
canım sırf ablası istiyor diye görüşüyorsa bence bi kez daha düşün...çünkü bi erkek eski sevdiğini nişanlısını vs böyle sevdalı sevdalı anlatıyorsa pek iyi bişey çıkmaz bundan...
diyelimki şimdi ablası sebebiyle görüşüyor senle, ve diyelimki zaman geçtikçe senide sevecek, o zaman senin gönlün rahat olacakmı?
emin olacakmısın sevgisinden...
çünkü bukadar sevda yüklü bişey yaşamış olan biriyle pek sağlam bi yola çıkılmaz benim görüşüm tabi...
ne bileyim yeni bişeye adım atmak isteyen kişi, en azından biraz tevazu gösterir ve der ki yaşandı bitti geçmişi kapatıp önümüze bakalım gibi bişeyler söylemeliydi..ballandıra ballandıra eski nişanlısını anlatması hiç normal değil...yerinde olsam bi daha düşünürdüm...ilerde üzülme canım, şimdi üzülmen efdaldir....
teşekkürler yalnız gözlemlerimi söylemeden geçemeyeceğim:
-inanılmaz inatçı yani hayatımda gördüğüm en inatçı insan diyebilirim,
-sürekli yumuşak bir dil kullanmak gerekiyor, kötü bir şey söyleyeceksen bile güzel bir dille söylediğinde umursamıyor ama en ufak bir terslikte ortadan yok oluyorkonuşmak istemiyor, kavgaya hiç mi hiç gelemiyor
-çok duygusal diyebileceğim bir durum göremedim,
-tanıdığım bütün balık burçları çok geveze ve şeytan tüyü var, eğlenceliler,