Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan kadini balik erkegi

yokya bıze balık erkeği olmaz anacım:1: aslan kadını güçlü erkeği sever. Balık erkeği aşırı duygusal mıymıntı olur yahu:1:

Etrafımda herkes balık erkeğinin çok zor olduğunu söylüyor, yani hep öyle duydum balık erkekleri hakkında. Benim dedem
balık, babaannem yay (ateş ve su) ve yıllardır anlaşamıyorlar, kavga gürültü bir şekilde evlilikleri halen sürüyor. yani işin ilginci
ne bırakabiliyorlar birbirlerini, ne de anlaşabiliyorlar. :) tabi herşeyi burçlara bağlamak yanlış olur düşüncesindeyim.
Ben aslan im esim balik. Yazilanlar noktasindan virgulune kadar dogru.:46:

Sözlüm balık erkeği.
Dengesiz olur canım balık erkeği.Bir bakmışsın hiç kızmadığı birşey yüzünden tüm köprüleri atmış.
Eğer sabırlı biriysen giriş bu işe.Alttan almayı bilmelisin.
Balık erkeği önemsenmek,değerli olduğunu bilmek ister.
Sonsuz saygı bekler...
Ya da benim evcil öküzüm öyle :1:

Ben de aslanim, sevgilim balik. Ustelik benim yukselenim de aslan:) seneler oldu birbirimizden 1000km uzakta iliski surduruyoruz. Zaman zaman kavgalar olsa da iyi anlasiyoruz.

Sözlüm balık erkeği.
Dengesiz olur canım balık erkeği.Bir bakmışsın hiç kızmadığı birşey yüzünden tüm köprüleri atmış.
Eğer sabırlı biriysen giriş bu işe.Alttan almayı bilmelisin.
Balık erkeği önemsenmek,değerli olduğunu bilmek ister.
Sonsuz saygı bekler...
Ya da benim evcil öküzüm öyle :1:

birazda kendilerini begenmisler sanki degil mi?
sabirli olup olmadigimi zaman gosterir galiba :)
aslanlar da oyledir, begenilmeyi seviyorlar ve de dogru.
:))), sizin araniz nasil?

Merhaba arkadaslar, aslan burcu kadini ve balik burcu erkegi, iliskileri nasil olur?

ben aslan kadınıyım eşim de balık erkeği ve çok güzel bir ilişkimiz var. eşim burcu gereği duygusal, hassas, esprili, bazen ani tepkileri olan birisi. ve sevdiğine çok düşkün olur balık erkekleri. benim üzüntüm onun da üzüntüsü olur. kaybetmekten çok korkar. bazen çocuk gibidir. yani aslan burcunun buyruklu halini,onu çok sevdiği için yerine seve seve getirir. onun istediği yüceltmeyi ona verir. aşkı. sadakati. aslan kadını da ona istediği aşkı, tutkuyu, şefkati sağlar. tartışmaları balık erkeğinin duygusallığı ve aslan kadınının parlayıp sönmesi sebebiyle uzamaz ve hiç olmamış gibi mutlu mesut devam edilir. aklıma gelenler bunlar

birazda kendilerini begenmisler sanki degil mi?
sabirli olup olmadigimi zaman gosterir galiba :)
aslanlar da oyledir, begenilmeyi seviyorlar ve de dogru.
:))), sizin araniz nasil?

Pürüzler çıksa da çok şükür.
Ben teraziyim onun nabzına göre şerbeti iyi veriyorum ama bazen benimde asfalyalar atmıyo değil :60:

Son düzenleme:
hıı bu arada annem aslan babam balık erkeği.
31 senedir kavga dövüş,dırdır filan hali var ama yine de kopamıyorlar :27:
Egoları yokettikten sonra her ilişki yürür :nazar:

Burç bazında ilişki yorumlamak için o balık ben aslan olayı yeterli değil. Öncelikle kadın ve erkeğin güneş-ay burçlarına bakılır element uyumu var mı sonrasında venüs ve mars burçları önemlidir. Bunlar arasındaki uyum ilişki hakkında fikir verir. Kişilerin eğer sadece aşk flört tarzı bir ilişkiyse doğum haritalarında 5. evlerine, evlilik gibi bir durum düsünüyorlarsa 7. evlerine bakılır. Ayrıca uyum açıları vs vs var. Bu kısımları bırakıp direk daha eski ilişkisinin etkisinden kurtulamamış arada işte ablası dediği diye görüşen adamdan hayır gelmez şahsi görüşüm. Bence kendini hiç riske atmayın derim. Kalp bu kırabiliyorlar hiç düşünmeden :(((((

Burç bazında ilişki yorumlamak için o balık ben aslan olayı yeterli değil. Öncelikle kadın ve erkeğin güneş-ay burçlarına bakılır element uyumu var mı sonrasında venüs ve mars burçları önemlidir. Bunlar arasındaki uyum ilişki hakkında fikir verir. Kişilerin eğer sadece aşk flört tarzı bir ilişkiyse doğum haritalarında 5. evlerine, evlilik gibi bir durum düsünüyorlarsa 7. evlerine bakılır. Ayrıca uyum açıları vs vs var. Bu kısımları bırakıp direk daha eski ilişkisinin etkisinden kurtulamamış arada işte ablası dediği diye görüşen adamdan hayır gelmez şahsi görüşüm. Bence kendini hiç riske atmayın derim. Kalp bu kırabiliyorlar hiç düşünmeden :(((((

dogru.....
yani acik acik oyle soyledi, sif ablasi istemis diye benimle gorusuyor, ablasini cok seviyor ve cok guveniyormus.

Son düzenleme:
Etrafımda herkes balık erkeğinin çok zor olduğunu söylüyor, yani hep öyle duydum balık erkekleri hakkında. Benim dedem
balık, babaannem yay (ateş ve su) ve yıllardır anlaşamıyorlar, kavga gürültü bir şekilde evlilikleri halen sürüyor. yani işin ilginci
ne bırakabiliyorlar birbirlerini, ne de anlaşabiliyorlar. :) tabi herşeyi burçlara bağlamak yanlış olur düşüncesindeyim.

Ne gibi zor olduklarini duydun mesela?
:)), eski insanlar kolay kolay birbirilerini birakmazlar zaten, onlar bir sekilde yuruturler.
Evet haklisin.

ben aslan kadınıyım eşim de balık erkeği ve çok güzel bir ilişkimiz var. eşim burcu gereği duygusal, hassas, esprili, bazen ani tepkileri olan birisi. ve sevdiğine çok düşkün olur balık erkekleri. benim üzüntüm onun da üzüntüsü olur. kaybetmekten çok korkar. bazen çocuk gibidir. yani aslan burcunun buyruklu halini,onu çok sevdiği için yerine seve seve getirir. onun istediği yüceltmeyi ona verir. aşkı. sadakati. aslan kadını da ona istediği aşkı, tutkuyu, şefkati sağlar. tartışmaları balık erkeğinin duygusallığı ve aslan kadınının parlayıp sönmesi sebebiyle uzamaz ve hiç olmamış gibi mutlu mesut devam edilir. aklıma gelenler bunlar

:))...cok guzel, insallah omur boyu mutlu olursunuz.

canım sırf ablası istiyor diye görüşüyorsa bence bi kez daha düşün...çünkü bi erkek eski sevdiğini nişanlısını vs böyle sevdalı sevdalı anlatıyorsa pek iyi bişey çıkmaz bundan...
diyelimki şimdi ablası sebebiyle görüşüyor senle, ve diyelimki zaman geçtikçe senide sevecek, o zaman senin gönlün rahat olacakmı?
emin olacakmısın sevgisinden...
çünkü bukadar sevda yüklü bişey yaşamış olan biriyle pek sağlam bi yola çıkılmaz benim görüşüm tabi...
ne bileyim yeni bişeye adım atmak isteyen kişi, en azından biraz tevazu gösterir ve der ki yaşandı bitti geçmişi kapatıp önümüze bakalım gibi bişeyler söylemeliydi..ballandıra ballandıra eski nişanlısını anlatması hiç normal değil...yerinde olsam bi daha düşünürdüm...ilerde üzülme canım, şimdi üzülmen efdaldir....

Hmmm...yanlis mi sence?

Ne guzel :)), senin adina sevindim. Umarim mutlulugunuz daim olur.

teşekkürler yalnız gözlemlerimi söylemeden geçemeyeceğim:
-inanılmaz inatçı yani hayatımda gördüğüm en inatçı insan diyebilirim,
-sürekli yumuşak bir dil kullanmak gerekiyor, kötü bir şey söyleyeceksen bile güzel bir dille söylediğinde umursamıyor ama en ufak bir terslikte ortadan yok oluyor :9: konuşmak istemiyor, kavgaya hiç mi hiç gelemiyor
-çok duygusal diyebileceğim bir durum göremedim,
-tanıdığım bütün balık burçları çok geveze ve şeytan tüyü var, eğlenceliler,

canım sırf ablası istiyor diye görüşüyorsa bence bi kez daha düşün...çünkü bi erkek eski sevdiğini nişanlısını vs böyle sevdalı sevdalı anlatıyorsa pek iyi bişey çıkmaz bundan...
diyelimki şimdi ablası sebebiyle görüşüyor senle, ve diyelimki zaman geçtikçe senide sevecek, o zaman senin gönlün rahat olacakmı?
emin olacakmısın sevgisinden...
çünkü bukadar sevda yüklü bişey yaşamış olan biriyle pek sağlam bi yola çıkılmaz benim görüşüm tabi...
ne bileyim yeni bişeye adım atmak isteyen kişi, en azından biraz tevazu gösterir ve der ki yaşandı bitti geçmişi kapatıp önümüze bakalım gibi bişeyler söylemeliydi..ballandıra ballandıra eski nişanlısını anlatması hiç normal değil...yerinde olsam bi daha düşünürdüm...ilerde üzülme canım, şimdi üzülmen efdaldir....

Hmmm...yanlis mi sence?

teşekkürler yalnız gözlemlerimi söylemeden geçemeyeceğim:
-inanılmaz inatçı yani hayatımda gördüğüm en inatçı insan diyebilirim,
-sürekli yumuşak bir dil kullanmak gerekiyor, kötü bir şey söyleyeceksen bile güzel bir dille söylediğinde umursamıyor ama en ufak bir terslikte ortadan yok oluyor :9: konuşmak istemiyor, kavgaya hiç mi hiç gelemiyor
-çok duygusal diyebileceğim bir durum göremedim,
-tanıdığım bütün balık burçları çok geveze ve şeytan tüyü var, eğlenceliler,

:))....soylemen daha iyi. Hmmm, ve birazda kendilerini cok begeniyorlar

bende balik burcuyum sevgilim aslan burcu. hayatimda bi tek balik burcu tanidim erkek arkadasimdan önce aslan ve balik arasinda aslinda inanilmaz zitliklar vardir birisi asiri sosyal diger ise kendi kabugunda yasmayi sever. Balik burcu insani sakindir sabirlidir herseyi icine atar ve sonunda öyle bi patlar ki bi anda bi aslandan daha fena kükremeye baslayabilir. Aslan burcu hazir cevaptir asiri dürüstür ve dominant halleri balik burcunu yaralayabilir. Balik burcu erkegi yada kadini fark etmez ilgiyi severler tipki aslan burcu gibi ama fazlasi baligi bogar ve skabilir ve arkasinda bakmadan kacabilir. Aslan burcu özelikle kadinlari kendilerine hediyeler alinmasini kendilerini kraliceleler gibi hissetirilmesini isterler balik burcu tüm bu isteklerine cevap verir ama karsiligini alamayinca ortadan kaybolur balik burcu gamsizdir aslan burcu tezcanli. Ama gariptir ortak bi sürü yönleri vardir ikiside aileye düskündür aslan burcu gercekten asiksa bi balikla mutlu olabilir kültür sanat ve seyhatlere cikmaya bayilirlar aslan burcu ilimli oldugu baliginda azicik miskin ve gamsiz halinden uzak oldugu sürece hayatlarinin sonuna kadar mutlu olabilirler. Ha bu arada ikiside para harcamaya bayilirlar :D balik gamsiz oldugu icin yarini düsünmez pek özeliklede erkekleri aslan kadini ise tedariklidir para konusunda tartismalar hep olacaktir.
Bunlar benim gözlemlerim hakkinizda hayirlisi olsun insAllah :16:

benimki cok iyi vallahi 8 ay oldu sevgili olali bazen cok tartisiyoruz ama o da benim uyumlu olmamamla ilgili xd biraz daha erkeksi mi diyeyim dominant mi yoksa stabil mi o taraf ben oldugumdan kaynakli ben aslanim sevgilim balik

Back
X