Tatlı Tarifi aslında çok masum bi tavukgöğsüydü :)

denizadali

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
62
0
6
İstanbul
canım tavuk göğsü istedi ve başladım yapmaya, ben normalde dekoratif sabun yapıyorum onlar için de gıda boyaları kullanıyorum birden onları kullanmak geldi aklıma ve sonuc :)
$16062013578.webp

Ebruli sanatı gibi olmuş rengarenk :1:
Gıda boyalarıyla minik minik kalpler de çizebilirdin :112:
Bende çok seviyorum böyle uğraşmayı ama gıda boyasını çok kullanmak istemiyorum fazlası zarar o yüzden :31:
Ama beğendim ben güzel olmuş :23:

görüntü süper ötesi ama tadı nasıl oldu ki? çünkü gıda boyasının fazlası acılık katıyor ya. söylersen sevinirim :) yoksa yemeyecek misin ?

görüntü süper ötesi ama tadı nasıl oldu ki? çünkü gıda boyasının fazlası acılık katıyor ya. söylersen sevinirim :) yoksa yemeyecek misin ?

Valla cümbür cemaat yedik görüntüsü böyle olmasa kimse anlamazdı gıda boyası oldugunu tadı normal bilgiğin tavuk göğsü tipinin böyle olduğuna bakmayın hiç bi özelliği yok :D

hadi yaa :)) o zaman gıda boyasının markası ne acaba öğrenebilir miyim??

ablam gıda teknikeri olduğu için o getiriyo bana kavanozlarda o yuzden ustunde markasıda yok ama ben sabun yaptığım halde sağlık bakanlığı onaylı kullanıyorum sizde mutalaka öyle kullanın ve çok kullanmıycaksanız gramla bulursanız en az olanını alın cunku ben yuzlerce sabun yaptım sadece 1 yemek kasıgı kadar boya gıtmıstır aynı sey tavuk gogsu ıcınde gecerlı bunu yapmak ıcın 2 gr falan kullanmısımır :D

Muhakkak güzel olmuştur, ellerinize sağlık fakat benim gibi böyle doğal dışı renkleri görünce yiyemeyenler elbet vardır :(
Mavi pasta, yeşil pasta filan yiyemiyorum böyle renkli renkli :(

Back
X