Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında dert değil, sadece takılı kaldım bundan 16 sene öncesine, o kadının derdi sadece benmiydim?
Nasıl kimsenin garibine gitmemiş anlamadım aklı başında bir anlatım tarzı değil bu. Başı yok sonu yok. Bir romanın kesiti gibi daha çok. O zaman 16 yaşındaydım diyorsunuz ama anlatımda bahsi geçen kız 7-8 gibi. Şimdi 32 yaşında olmalısınız, anlatım gelgitli ve çocukça. 2 seçenek var ya fake sin yada konudaki kadın sen olabilir misin???
Bir de demişsiniz ya,o kadın siz olabilir misiniz diye.Yani böyle bir kadın bunu buraya niye yazsın,siz bu kanıya nereden vardınız?Ya da olabilir mi ya,ay tüylerim ürperdi
Bir de demişsiniz ya,o kadın siz olabilir misiniz diye.Yani böyle bir kadın bunu buraya niye yazsın,siz bu kanıya nereden vardınız?Ya da olabilir mi ya,ay tüylerim ürperdi
Hani filmlerde olur ya, biri beni takip ediyor derler kimseyi kendine inandıramazlar filmin sonunda anlarız ki aslında esas kadin/adam paranoyak yada sizofren
Büyüdünüz artık, belki o kadın vefat bile etmiştir. Koskoca kadınsınız korkulacak bir şey yok böyle düşünün..
Küçükken annem hep tembihlerdi tanımadığın insanlardan bir şey alma,gitme diye. Bir gün caminin orada oynarken camiye girecek olan bi amca çitlembik vermek istemişti annemlere koşup beni kaçıracaklar demiştim:) Meğer babamın arkadaşıymış adam çitlembikleri namaz kılarken dökülmesin istemiş ama hala beni kaçıracakmış gibi geliyor çocuk aklımız biraz tuhaf:)