• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aslında hepimizin ortak sorunu hadi eklemek isteyen varsa buraya ..............

6 senedir çıkıyoruz 2 senedir nişanlıyız evlilikte 2 ayımız çok değişti ayrılıyoruz diyen birçok insan neden var o zaman??

nışanlılık ve flört döneminde insanlar kendilerini mükemmel , eşi bulunmaz ,müthiş uyumlu , müthiş anlayışlı , çok seven , çok sadık diğerleri gibi olmayan olarak gösterdikleri için.

tüm şıklar evet. iyi para kazanan sormululuk sahibi çevresi tarafından çok sevilen birisi. ama bir çocuğu var var aramızda ciddi eğitim farkı var ( ben üni. o ilkokul) şimdi bu adam bana uygun oluyo mu bu kriterlere göre :) şaka değil gerçekten böyle bi sevgilim vardı ve ben göze alamayıp ayrıldm

olmuyo :( erkeğin kültürü ahlakıyla kadını sarıp sarmalayıp kuşatması lazım.Eşini el üstünde taşıyan , çocuklarını eğiten , yol gösteren erkek olmalı. Çocuklarınız olduğunu düşünmek bile istemiyorum.Eğitim günlük hayattta fark oluşturmaz gibi gelir.Hayatı omuzlamay başlayınca iki aile karışınca ne büyük bir hata yapmışım dersin ...

kadınlar kendi değerlerini bilmedikleri sürüce erkekler tarafından kullanılmaya devam edecekler.obahsettiğiniz arkadaş kaçarak evlenmiş mesela kaçarak evlenenlerin sonucu neredeyse hep böyle oluyor.ne kocası ne kocasının ailesi değer vermiyor ona.nasıl versin bir günde zahmetsiz masrafsız gelmiş bir kız o kendine değer vermemiş ki onlar versin.

benim bir arkadaşım da kaçarak evlendi.güya ayrı yaşıyordu ama kocası aldığı maaşı gidip anasına veriyordu kara kışta eve doğalgaz bile almadı kız montlarla duruyordu.evde ikinci el bir yatak bir tv,eski halı perde başka hiç birşey yok.buzdolabı bile yok.düşünün artık belki inanmıyorsunuz ben de yok canım abartıyordur diyordum anlatırken ama gözlerimlem gördüm.beraber üşüdük o evde.

kızlar sakın ha kaçarak evlenmeyin.yoksa kimseden bir gram değer göremezsiniz.o aşık olduğunuz adam anında psikobata döner.ailenizi kahrettiğiniz de cabası.

kaçarak evlenen kızlar kendilerini pul ediyorlar tam anlamıyla. kız evi naz evi demişler isteyen adam gelip kapını aşındıracak kapıdan kovulsa bacadan girecek alacak sevdiğini.

en ufak örnek, erkek arkadaşıma ben cam silmeyi hiç sevmiyorum evlenince nasıl silcem dedim sen cam falan silmiceksin ben seni sokakta mı buldum dedi. ben kendisini biraz süründürmüştüm de. değer bilecek bir erkek. değerli hissettirecek. kimse kolay lokma olmasın bence erkeklerin davranışlarını bu da çok etkiliyor.

Back
X